Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moda na siłownie

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko mnie denerwuje ta cała moda na siłownie? Jestem w stanie zrozumieć osoby, które ćwiczą bo lubia to i robią to dla siebie, ale c**j mnie strzela jak widze takie karyńsko co napierdala 10 fotek na fb, 7 na snapchata i 5 na insta, że jest z niej napalona sportsmenka i jak to ona bardzo lubi sport.

co wy na to

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Też często się z tym spotykam. Ale najlepiej jest mieć wyjebane na coś takiego.

Albo jak ktoś dodaje na fb jak to 32848732904 KM nie przebiegł (Endomondo)

banner.jpg

Opublikowano

Mam teraz ziomka, co zaczął chodzić na siłke. Jebło go totalnie, jak nigdy nie robił foteczek, to teraz insta itd kilka tygodni na siłce a szeroki jakby nosił 2 telewizory.

Później inny przykład "siłaczy" to pod każdym postem zaznaczanie - pompiarz.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Przecież nastolatki tak już mają, że chwalą się wszystkim na portalach społecznościowych. A że akurat siłownią, to nie jest najgorsze. Może chociaż coś podpakują i potem będzie się za czym oglądać latem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Haha, też mnie to irytuję, wczoraj byłem świadkiem jak przyszedł typ na siłownie - zrobił biceps 1 ćwiczenie, potem strzelił foto z dziubkiem i wyszedł no ja p******e xD

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Istna głupota, tyle w temacie.

Jeśli ktoś chodzi na siłownię dla siebie - ok, ale jeżeli w takim celu to naprawdę.. brak słów.

Opublikowano

Spotykam się, najlepsze jest to gdy wrzucają takie zdjęcia gdy dopiero zaczynają i cytaty jak to się nie poddali przez dwa tygodnie a efektów nie widać albo "nie wrzucam tego żeby się pochwalić tylko pokazać wam że możecie" (cała galeria zasrana takimi zdjęciami i taki tekst). Znam też typ osób, który musi się podzielić ze wszystkimi tym, że ćwiczy i "ale mnie triceps boli", chwali się 10 minut że biegał 3 km to spodenki podciąga tak że gacie widać, brzuch zaczyna to idzie z koszulką podciągniętą żeby było widać a tak na prawdę nic nie widać, przebiera się to brzuch wciągnięty, takie rzeczy...

Opublikowano

Najwięcej właśnie ludzi chodzi w nowy rok, bo to "czas zmian" a po 2 tygodniach "nie chce mi sie"

Opublikowano

Fejm się musi zgadzać, ale gdyby do mojej łepetyny zajrzeli i zobaczyli co o nich myślę to pozdro:D Zero skromności. Ja sam ćwiczę w domu, nigdy nie wrzuciłem foty jak się spompowałem na chu?! to samo mnie tak to interesuje jak ktoś wrzuci te swoje spompowane jakimś syntholem/mega massem itd. lub innym gównem bicepsiki. Teraz to z 80% się chwali, że wpuścili ich na siłownię:D i muszą to udokumentować. Minie to niedługo jak się okaże, że skakanie z bloku 50 metrowego na łeb bez liny jest "trendy i cool" :)

Opublikowano

Jak Ci takie osoby przeszkadzają to nie oglądaj ich insta czy innego ścierwa.

Osobiście się cieszę że jest moda na siłkę bo jest to jedna z niewielu wykreowanych przez te puste ameby pseudo modnych czynności która może wyjść ludziom na dobre.

Opublikowano

Myślę że każdy powinien patrzeć własnego nosa. Jedni chodzą na siłownię dla selfie, drudzy mają za przeproszeniem "ból dupy" na forum a inni grzmocą się z ciemnoskórymi mężczyznami. No ludzie...

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Tak jest zawsze "nowy rok, nowa ja" lub podobnie.

Najlepiej zająć się sobą i mieć wyjebke na plebs.

VNp6c2U.png

Opublikowano

gimbusy szukają wrażeń

grzywka Biebera poszła w niepamięć, w przypadku kobiet dziubek obciągary poszedł w niepamięć

więc teraz małolaty szukają szczęścia na siłowni żeby mieć lajki pod profilowym bo facebook to ich życie

#chwasty_XXI_wieku

Opublikowano

Przecież ta moda pojawiła się już dawno temu. Osobiście rzadziej widzę już takie zachowanie, znudziło im się.

Jeśli faktycznie nie ma żadnego normalnego celu w chodzeniu na siłkę, to długo tak nie pociągnie. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Stary, czuje dokładnie to samo.

Chodzę na siłownię 8 miesięcy i jeszcze nigdy nie zrobiłem żadnego pedalskiego zdjęcia z siłki na FB.

Dodatkowo w styczniu szykują się bociany, którzy szykują się na: "Nowy rok, nowy ja" ...

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Polecam zmienić przyjaciół.

Co do samej siłowni to wątpie, że przy intensywnych treningach grono strzel snapa, tam pozostanie.

W sumie lepiej już chodzić w takiej postaci, niż być otyłym jak to robią w USA.

Opublikowano

W sumie lepsze to niz zdjecie z krata piwa na melanzu :)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

A niech sobie cykają, ważne że są z tego powodu szczęśliwi.

Ty też bądź szczęśliwy, nie zwracaj na to uwagi.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Stary, czuje dokładnie to samo.

Chodzę na siłownię 8 miesięcy i jeszcze nigdy nie zrobiłem żadnego pedalskiego zdjęcia z siłki na FB.

Dodatkowo w styczniu szykują się bociany, którzy szykują się na: "Nowy rok, nowy ja" ...

Pozdrawiam ciebie, skoro dla ciebie fota raz w miesiącu, czy nawet raz na 2 tygodnie to pedalstwo to ok. Jak ja chodziłem to robiłem co 2 tygodnie sobie na siłowni fotę, aby widzieć progres, ale musiałbym cie omijać wielkim łukiem, bo dla ciebie to pedalstwo.

Czasem warto zauważyć, że nie musi to być snap, selfie, milion fotek na facebooka, a po prostu fotki do późniejszego porównania progresu.

Jeszcze najlepsze jest to, że syfy z mpcforum mają najwięcej do powiedzenia xD

Opublikowano

Nie wiem czemu wy macie problem z czymś takim - żyjemy w takim wieku, że robimy fotki żarcia, to już ta siłownia nie jest problemem. 

10x bardziej wolę zrobić sobie czy obejrzeć fotki z siłowni moich znajomych niż tego co jedli na obiad, nie? xp 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...