Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moda na siłownie

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu wy macie problem z czymś takim - żyjemy w takim wieku, że robimy fotki żarcia, to już ta siłownia nie jest problemem. 

10x bardziej wolę zrobić sobie czy obejrzeć fotki z siłowni moich znajomych niż tego co jedli na obiad, nie? xp 

Co nie zmienia faktu, że obie te rzeczy są spierdolone - czy robienie fotek żarcia, czy z siłowni dla szpanu\żeby Ci ktoś lizał dupę to takie same gówno. :v

Opublikowano

Jak ja z ziomkiem ćwiczyliśmy na siłce to wpadł na pomysł jebnąć selfie - teraz nie mam ziomka...

Opublikowano

Nie widzę nic dziwnego w robieniu sobie zdjęć, tak jak napisał Exile warto cykać sobie fotki co dwa/trzy tygodnie by zauważyć swój progres, czy rośniemy czy nie. Jednakże wiele kobiet przychodzi na siłownie by sobie pogadać z koleżankami, ale co nas to obchodzi :p

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zdjęcia do oceny progresu chyba lepiej się robi w domu, nie ?

Co do ludzi opisanych w temacie, to ciężko stwierdzić czym Oni się kierują. Uzależnienie od portali społecznościowych ? Niska samoocena, chęć zaistnienia ' w internetach' ? Nie zastanawiałem się nad tym głębiej, ale trochę irytuje.

Mnie dupa z tego powodu nie boli, bo ćwiczę w domu, a na fejsy itp. nie wchodzę, Niestety takie zachowania widać wszędzie.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Mnie osobiście również to wk####ia. Wszyscy się jarają jak totalne ułomy.

No bez obrazy dla tych osób, ale nie jest to zbyt normalne. Chociaż jak już wspomniano, lepsze to niż nastolatki dające d##y.

gra.png

Opublikowano

W tych czasach, to na tym snapchacie macie całe życie.

Siłownia jest po to aby zbudować swoje ciało + zdobyć siłę.

Nie po to żeby sie popisywać durnymi zdjęciami gdzie to sie jest.

Osobiście trenuje Workout tylko z pasji i przyjemności.

Opublikowano

Fejm się musi zgadzać, ale gdyby do mojej łepetyny zajrzeli i zobaczyli co o nich myślę to pozdro:D Zero skromności. Ja sam ćwiczę w domu, nigdy nie wrzuciłem foty jak się spompowałem na chu?! to samo mnie tak to interesuje jak ktoś wrzuci te swoje spompowane jakimś syntholem/mega massem itd. lub innym gównem bicepsiki. Teraz to z 80% się chwali, że wpuścili ich na siłownię :D i muszą to udokumentować. Minie to niedługo jak się okaże, że skakanie z bloku 50 metrowego na łeb bez liny jest "trendy i cool" :)

Porównywać gainer do syntholu, a skakanie z 50 metrowego bloku do siłowni. Jesteś k***a mistrzem analogii.

Opublikowano

Porównywać gainer do syntholu, a skakanie z 50 metrowego bloku do siłowni. Jesteś k***a mistrzem analogii.

To był przykład, ale widać nie zrozumiałeś sarkazmu.

Opublikowano

To był przykład, ale widać nie zrozumiałeś sarkazmu.

sarkazm nie mal wg sensu bo widac, ze napisałeś to aby bylo bo pojecia o silowni to nie masz za grosz ;)

Zdjęcia do oceny progresu chyba lepiej się robi w domu, nie ?

No wlasnie nie zawsze :) na silowni jest lepsze naświetlenie oraz wieksze lustra wiec jest to latwiej zrobic ;D

Bardziej wkurwiaja mnie tacy napinacze co siedza w domu i pisza jakies glupoty, ze sterydy, ze patyk, ze nic nie osiaga a tacy napiancze nie maja nawet serca do tego, zeby dupe na silownie ruszyc ;) Silownia to chyba najcudowniejsze miejsce jakie mozna bylo stworzyc, a ze ktos chce cie pochwalic swoim progresem ew zrobic fotke do porównania to juz jego sprawa ;)

Opublikowano

sarkazm nie mal wg sensu bo widac, ze napisałeś to aby bylo bo pojecia o silowni to nie masz za grosz ;)

No wlasnie nie zawsze :) na silowni jest lepsze naświetlenie oraz wieksze lustra wiec jest to latwiej zrobic ;D

Bardziej wkurwiaja mnie tacy napinacze co siedza w domu i pisza jakies glupoty, ze sterydy, ze patyk, ze nic nie osiaga a tacy napiancze nie maja nawet serca do tego, zeby dupe na silownie ruszyc ;) Silownia to chyba najcudowniejsze miejsce jakie mozna bylo stworzyc, a ze ktos chce cie pochwalic swoim progresem ew zrobic fotke do porównania to juz jego sprawa ;)

Wow ekspert się znalazł, co masz na myśli "pojecia o silowni" ćwiczenia/suple?! Ty w ogóle czytać nie potrafisz bo temat jest o tym co sądzisz o modzie na siłkę.

Opublikowano

Wow ekspert się znalazł, co masz na myśli "pojecia o silowni" ćwiczenia/suple?! Ty w ogóle czytać nie potrafisz bo temat jest o tym co sądzisz o modzie na siłkę.

Ja przynajmniej trzymałem w rece sztange ;) Piszesz glupoty, ze czytac sie nie da a potem wąty, ze ludzie komentuja ;)

"Fejm się musi zgadzać, ale gdyby do mojej łepetyny zajrzeli i zobaczyli co o nich myślę to pozdro:D"

Ale gdybys zobaczyl co "Oni" mysla o takich jak Ty to rez milo by Ci nie bylo ;)

Moda jak moda, jak zapracowali na swoja sylwtke to moga sie nie chwalic, nie widze problemu ;)

Opublikowano

Ja przynajmniej trzymałem w rece sztange ;) Piszesz glupoty, ze czytac sie nie da a potem wąty, ze ludzie komentuja ;)

"Fejm się musi zgadzać, ale gdyby do mojej łepetyny zajrzeli i zobaczyli co o nich myślę to pozdro:D"

Ale gdybys zobaczyl co "Oni" mysla o takich jak Ty to rez milo by Ci nie bylo ;)

Moda jak moda, jak zapracowali na swoja sylwtke to moga sie nie chwalic, nie widze problemu ;)

Ty masz z czym problem albo czytać nie umiesz bo tu chodzi o to, że idą na siłkę robić zdjęcia, a nie ważne czy mają co pokazać czy nie to i tak robią, że sobie poszli. To czy zrobili jakiś progres i coś osiągnęli to całkowicie inny temat niż ten, w którym teraz piszesz:)  Co by pomyśleli? oświeć mnie czarodzieju.

Opublikowano

Ty masz z czym problem albo czytać nie umiesz bo tu chodzi o to, że idą na siłkę robić zdjęcia, a nie ważne czy mają co pokazać czy nie to i tak robią, że sobie poszli. To czy zrobili jakiś progres i coś osiągnęli to całkowicie inny temat niż ten, w którym teraz piszesz:)  Co by pomyśleli? oświeć mnie czarodzieju.

no na 100%... wchodzi na silke robi fotki i wychodzi :3

"chodza na silownie robic zdjecia" xD teoria z dupy

@Edit a problem owszem mam, z pierdoleniem idiotow na tematy o ktorych pojecia nie maja oraz nie lubie takiego cwaniactwa  :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...