Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UE chce zakazać gimnazjalistom Facebooka i maili

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha widać jaka UE to poważna instytucja, zamiast zająć się poważnymi sprawami to zastanawiają się jak by tu fb dzieciom bloknąć. 

Opublikowano

Hahaha przeciez fb jest teraz od 13, a i tak dzieci siedza na tym portalu. Tak samo bedzie teraz. Zmieni sie tylko cyferka w regulaminie

Mojej siostrze zablokowali konto i prosili o potwierdzenie, że ma 13 lat. :v 

Opublikowano

Teraz macie na Facebooku dzieci z ustawionym wiekiem 13 lat na profilu, wtedy będzie to samo, tylko będą mieć ustawione 16 lat :v

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Dobry pomysł i skończy się że na fb będzie jakiś zjebany 14 latek ustawi jako tło jakąś gołą dupe baby albo będzie likowac jakies "Zarucham w 2016 r"...­

Jeszcze gdyby dopilnowali że gry typu CS:GO/LOL +16... 

Opublikowano

Jestem ZA (sam mam 17 lat) jak patrze na tego facebooka to mam ochote usunąć konto i włożyć sobie kij w szprychy.

W dzisiejszych czasach młodzi ludzie (głównie gimby i nie tylko) mają sieczke w głowach i wzorują się na innych ludziach.

Pomyślcie sobie o wcześniejszych latach a dzisiejszych - zupełnie inna różnica.

Opublikowano

Zgadzam się w 200% prawie wszyscy znajomi mają Fb i bylo by ok (komunikacja) itp, itd ale te strony typu szarpal bym jak reksio szynke i tego typu albo szlachta nie pracuje i te gimby które to lubią zdjęcia w. Kiblu mam nadzieje ze w polsce wprowadzą cos takiego jak w korei (na niektórych stronach do rejestracji potrzebny jest kssn) czyli kod kazdy obywatel ma inny i jest on np w dowodzie (cos jak pesel chyba)

Opublikowano

Jest wiele 13 latków którzy, są np wiele bardziej ogarnięci niż, tacy 16 latkowie.

Niestety ta liczba się drastycznie zmienia.

ZfGn5Lk.png

Opublikowano

Kolejna bujda. Nigdy w życiu nic takiego nie będzie, w żaden sposób wasze życia nie ulegną zmianie ale przeczytacie takie idiotyzmy wyssane z palca w internecie i od razu w to wierzycie uznając, że UE to organizacja zajmująca się tylko takimi pierdołami jak krzywizna banana.

Dajecie sobą manipulować jak zwierzątka.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

No a nie chcieli prostować banana i nie chcieli zakazać wędzonych wyrobów? Teraz jeszcze chcą znieść limit na przedmioty z chin który wynosił 22€. Dobrze że niedługo to padnie tylko żeby Wielka Brytania nie zwlekała zbyt długo.

Opublikowano

No a nie chcieli prostować banana i nie chcieli zakazać wędzonych wyrobów? Teraz jeszcze chcą znieść limit na przedmioty z chin który wynosił 22€. Dobrze że niedługo to padnie tylko żeby Wielka Brytania nie zwlekała zbyt długo.

Czy masz proste banany w sklepie a wędzonki są towarem zakazanym? Nie.

Więc gówno prawda ale przeczytałeś jakiś durny artykuł w internecie i uwierzyłeś w to jak dziecko.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Sam mam 15 lat ( w lipcu 16). Uważam że to dobry pomysł. Dzieci może się wreszcie ogarną. Bo jak idę do podstawówki na np zakończenie roku siostry i widzę jak dzieci z 2 klasy podstawówki przeklinają to nie mogę w to uwierzyć. A co do mnie to dużo nie używam fb. Tylko aby sprawdzić np. odpowiedzi na spr na grupie :D. Gorzej jak np wprowadzą ograniczenie do pobierania. Chcesz ściągnąć sobie mapę do herosów 3 i idziesz do taty pytać o pozwolenie kappa.

Opublikowano

jestem jak najbardziej za tym pomysłem

w końcu internet będzie z pozoru poważniejszą przestrzenią

XDD poważniejsza ? znam duzo osob po 13-14 lat gdzie lepiej zachowują sie niz ci po 17 lat czy 24 zreszta wystarczy zeby wbil 10 lat albo ktos inny bez mutacji na tsa czy voicechata odrazu zostanie zbluzgany wiesz przez kogo ? przez tych 17 latków czy innych starszych ludzi a no tak oni odrazu przy urodzeniu mieli mutacje :D ale ty pewnie bedziesz i tak winił tego 10 latka.Ale wystarczy tez wejsc na sadola tam poczujesz moc dorosłości internet +18 ohh to jest to zobaczymy ktory bedziesz wolal internet ten +18 czy ten który jest 

Opublikowano

WIecie co? Takie coś pokazuje jak bardzo zjebani są Polacy. Przeszkadza im to, że jakaś 13-latka robi focie, jakaś 12-latka daje dupy lub 11-latka paląca fajki - i co lepsze przechwala się tym na facebooku, denerwują ich jakieś grupy lub co tam jeszcze jest. Kiedy UE ma zakazać nagle im to przestaje przeszkadzać większości to zupełności i czepiają się UE. K***a szkoda, że jakoś obywatele nie mogą wbić rozum władzy, by przestaliby być w UE tylko ciągle w kółko pierdolą jakie to złe i jakie głupie przepisy daje.

Nie wiem ludzie zastanówcie się gdzie jest łeb, a gdzie kurwa dupa.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinno być tak jak w Korei. Od 22 godziny mogą siedzieć tylko 18+ i tyle, niektórym już się pierdoli od internetu.

To w Korei Płn ludzie mają powszechny internet? A ja słyszałem że jedyni co mają dostęp do neta to Kim i garstka ludzi z najwyższej władzy a i z ichnim internetem maila nie wyślesz ani na Google nie wejdziesz.

Opublikowano

To w Korei Płn ludzie mają powszechny internet? A ja słyszałem że jedyni co mają dostęp do neta to Kim i garstka ludzi z najwyższej władzy a i z ichnim internetem maila nie wyślesz ani na Google nie wejdziesz.

Gdzie on ci napisał że pólnocnej? Czytać nie umiesz ? A co do tego co pisał to chodzi o południową,ale nie gadaj że pisał o pólnocnej bo nic nie napisal

79160594027661829163.png

Opublikowano

Są dwa kraje o nazwie Korea, miałem prawo się pomylić. Hugon wie co tam Kim może wymyślić, internet od godziny 22 tylko dla 18+ by mnie nie zdziwił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...