Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UE chce zakazać gimnazjalistom Facebooka i maili

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy masz proste banany w sklepie a wędzonki są towarem zakazanym? Nie.

Więc gówno prawda ale przeczytałeś jakiś durny artykuł w internecie i uwierzyłeś w to jak dziecko.

Właśnie nie mam tego w sklepach bo po dużych protestach i kpinach ci idioci się z tego wycofali, UE to kompletna kpina i zapewnia brak suwerenności państwa, prawo unijne ponad prawem państwowym. 

Opublikowano

Pomysł bez sensu - im mniej wolności tym gorzej. Ręce opadają gdy słyszę, że unia zajmuje się takimi pierdołami. To sprawa pokroju drożdżówek w sklepikach szkolnych.. 
Poza tym nic to pozytywnego do życia nie wniesie.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

I bardzo dobrze.

Niech jeszcze skasują snapShita, twittera i inne chujstwa.

Kiedyś tego nie było i jakoś się żyło.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

UE ma tysiąc spraw ważniejszych jak blokowanie gimbom dojścia do FB. Mają tysiące innych poważniejszych problemów niż takie pierdoły, napływ uchodźców wykańcza gospodarczo Szwecję, niech Unia pokaże solidarność i pomoc czy potrafi jedynie narzucać limity uchodźców? Niech się pierw zajmą ważnymi sprawami potem można przejść do mniej ważnych.

Opublikowano

Cieszycie się, że ma wejść taka ustawa, a przynajmniej jest przedstawiona (jest taki plan) i myślicie, że oni robią to dla dobra osób poniżej 16 roku życia albo żeby było mniej głupich zachowań w Internecie? Jak widzę te komentarze "i dobrze" to mnie się śmiać chce, że potraficie być tak ufni. Podlegamy ogromnemu zarządowi jakim jest UE i musimy przyjmować to co nam dadzą, jeśli tak się stanie to jakoś radością bym nie tryskał. Nie wiem po co to robią, ale według mnie to druga próba wprowadzenia ACTA.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Cieszycie się, że ma wejść taka ustawa, a przynajmniej jest przedstawiona (jest taki plan) i myślicie, że oni robią to dla dobra osób poniżej 16 roku życia albo żeby było mniej głupich zachowań w Internecie? Jak widzę te komentarze "i dobrze" to mnie się śmiać chce, że potraficie być tak ufni. Podlegamy ogromnemu zarządowi jakim jest UE i musimy przyjmować to co nam dadzą, jeśli tak się stanie to jakoś radością bym nie tryskał. Nie wiem po co to robią, ale według mnie to druga próba wprowadzenia ACTA.

Większość osób w tym temacie, którym podoba się ten pomysł to hipokryci. Sami mają już skończone 16 lat, więc dla nich to już bez znaczenia czy to wprowadzą czy nie. Popierają to tylko by się pośmiać z gimbów, którzy nie mieliby dostępu do Facebooka i innych stron. Jednak gdyby byli o kilka lat młodsi, płakaliby, że im internet odetną.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Moim zdaniem ograniczonym dostępem do internetu powinni zająć się sami rodzice. Kto to k***a widział żeby 5latek spał, srał i jadł z tabletem w dłoni? Niektórzy mają to gdzieś, a inni narzekają, że dziecka do nauki nie można zachęcić/ zmusić. Kogo obchodzi zdanie kolegów, że 4893207503275320 lat przed dinozaurami, przynajmniej pozna życie ciekawsze od internetowego.

21bj5th.png

Opublikowano

Jak dla mnie + skończy się szerzenie penerstwa i fotek gołych i pijanych nastolatek :yay: Nie widziałbym sprzeciwu gdyby chociaż były ładne :yay:

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie ma w tym nic złego. Facebook dobrze na moje życie nie wpłynął. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...