Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczne konkursy w dziale ELOA

Święty Mikołaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Święta z działem Eloa.

Dlaczego bym zagrał w ELOA? Gra ma ciekawy klimat, dość przyjemny kreator postaci, a system walk jest nawet dobrze zrobiony. Ciekawy Hack'n'Slash na podstawie anime, różnorodność klas, jedynie misje pozostawiają wiele do życzenia (głównie to idź, zabij, wróć). Jest to mój typ gier, hack'n'slash.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Święta z działem ELOA

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Święta z działem ELOA

Z myślą o osoby, które posiadają sporo ostrzeżeń na pasku ostrzeżeń, przygotowałem łatwe zadanie.

W tym temacie wystarczy odpowiedzieć na pytanie: "Dlaczego zagrałbyś w ELOA" 

Obecnie posiadam postać 20 lvl zacząłem nie dawno gra jest fantastyczna niestety nie każdemu może się spodobać gdyż jest zaadresowana raczej do rozgrywki grupowej z kolegami bądź gildią samemu nie gra się zbyt prosto a i co po niektórych rzeczy nie da się samemu zrobić (czyt. Dungeony / Bossy Światowe) ogólnie gra posiada szerokie rozbudowanie systemu postaci , drzewka skilli , petów , ekwipunku , craftingu każdy poprostu znajdzie coś dla siebie na grę serdecznie zapraszam

Opublikowano

Święta z działem ELOA

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Tylko jedna osoba wzięła udział w pierwszej kategorii. To nie jest trudne, a wygrać można ciekawe rzeczy. :) Zapraszam! Czas do 31.12

Mała poprawka ;d Dwie osoby brały udział w pierwszej kategorii. Będę 3 :>

1. Świąteczny screen z Gry

f708a94137344.png

ps: Da się jakoś usunąć te okienka po bokach ekranu ? :D

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...