Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczne konkursy w dziale ELOA

Święty Mikołaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4489314500481321098085.png

Ho! Ho! Ho! 

Jako, że święta zbliżają się coraz szybciej oraz z okazji tego, że powstał nowy dział, mam dla Was zestaw konkursów świątecznych.

1. Świąteczny screen z Gry

Jako, że święta tuż, tuż, a w grze panuje świąteczna atmosfera, najlepsze screeny z gry, które będą zawierały elementy świąteczne oraz waszą postać zostaną poddane ocenie przez Jury.

Liczy się najlepszy pomysł.

2. Przedstawienie gry

W dziale nie ma jeszcze żadnego przedstawienia gry użytkownikom, którzy może by chcieli zacząć swoją przygodę z działem.

Zadaniem w tej konkurencji będzie wykonanie dowolnego przedstawienia gry, czy to postaci, czy to poszczególnych instancji, czy to broni, unikalność co tylko można.

Ładnie by było ubrać cały temat w grafikę, która by lepiej prezentowała swój temat.

3. Losowanie

Dla leni oraz osób, które nie uczują się na siłach, aby brać udziału w innych konkursach będzie napisanie w tym temacie:

"Święta z działem ELOA"

4. Dlaczego byś zagrał w ELOA.

Z myślą o osoby, które posiadają sporo ostrzeżeń na pasku ostrzeżeń, przygotowałem łatwe zadanie.

W tym temacie wystarczy odpowiedzieć na pytanie: "Dlaczego zagrałbyś w ELOA" 

Do wygrania w poszczególnych kategoriach są:

94-AwardImgMaster-1449506101.png 93-AwardImgMaster-1449506082.png 95-AwardImgMaster-1449506154.png

oraz niespodzianki..

Za konkurs odpowiada @Karusia

rQYwYSn.jpg­

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Święta z działem ELOA"

4. Dlaczego byś zagrał w ELOA.

Z myślą o osoby, które posiadają sporo ostrzeżeń na pasku ostrzeżeń, przygotowałem łatwe zadanie.

W tym temacie wystarczy odpowiedzieć na pytanie: "Dlaczego zagrałbyś w ELOA" 

Generalnie to bym nie grał - nie mój typ gier, ale mógłbym tylko sprobować godzine/dwie, by zobaczyć co siedzi w środku.

Proszę o -30%

vlge7.gif

@Ravoner pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...