Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik ELOA - Informacje wstępne.

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

\

\

\

\

\\

\\

\

\

\

\

\\

\

\

\

\

\

\

Elite Lord Of Alliance (ELOA) jest to Koreańska gra MMORPG w stylu Anime stworzona przez Studio NpicSoft

Gra toczy się w krainie Fantasy znajdującej się pod inwazją Klanu Tytanów.

Przeciwko Tytanom stają 5 Klas postaci.

Gra może się pochwalić w miarę dobrą szatą graficzną, doskonała rozbudowaną rozgrywką oraz systemem walk

Gra jest w stylu Diablo o którym napewno usłyszeliście czyli jest PvP oraz PvM.

ELOA jest to gra MMORPG czyli na pierwszym kroku stoi rozbudowa postaci oraz walczenie z przeciwnikami a co

najważniejsze to dobra zabawa!

Twórcy gry przygotowali dla nas 5 Klas postaciMag, Sniper, Blood Knight, Psychic, Assasin Warrior oraz 4 rasy - Kartu, Liru Naru, Sapiens.

Każda postać ma inną mechanikę gry co oznacza, że ma inną rolę w walce oraz unikalne dla siebie umiejętności.

Rozgrywkę obserwujemy w trybie izometrycznym (podobnie jak w League Of Legends, Diablo).

Gracz aby dominować nad przeciwnikiem używa różnych zdolności przypisanych do danej klasy postaci oraz zdobywa coraz lepszy ekwipunek z pokonanych przez siebie przeciwników dzięki czemu może stawiać czoło coraz silniejszemu gronu rywali.

Potyczki mają wysokie tempo oraz są świetnie przedstawiane dzięki animacjom oraz szacie graficznej.

W trakcie walki nasza postać może zmienić tryb broni co daje napewno większą przewagę nad rywalem.

Każda klasa ma 3 rodzaje broni.

W ELOA pokonujecie bardzo wielki dystans

Swiat ELOA jest podzielony na 5 kontynentów gdzie na każdym znajdziecie ciekawe postacie które będą dawać wam questy związane z fabuła gry, ale pamiętajcie, na każdy kontynent potrzebny jest inny poziom dajmy na to Lost City gdzie można wejść od 12-18 Levela.

W trakcie swoich podróży będą na was czekać przeróżni przeciwnicy z których będziecie zdobywać Skalpy umieszczane w Atlasie który pokaże nam danych przeciwników których pokonaliśmy.

W walce moga nam pomóc Chowańce, które występują w formie Jaj. Różnią się one wyglądem/wielkością/umiejętnościami.

Chowańce mogą nam też pomóc w pokonywaniu Swiata a dokładniej będą nam służyć jako wierzchowce (np. Wilki/niedźwiedzie - nie każdy Chowaniec jest wierzchowcem).

ELOA jest to MMORPG dzięki czemu możemy zrozumieć, że oprócz nas możecie znaleźć SETKI innych graczy z którymi możecie założyć Gildię oraz wyruszyć z nimi na różne rajdy lub dangeony, gdzie stawicie czoło bardzo silnym przeciwnikom. 

Możecie walczyć też z graczami (PvP) na róznych arenach a wasze postępy będzie śledzić system osiągnięć zaprojektowany przez Koreańską firmę. 

Podsumowując:

ELOA jest to wciągająca izometryczna gra MMORPG w stylu Anime gdzie jest bardzo dobrze zaprojektowany system walk przeciwko graczom lub potworom. W grze pokonujemy ogromny świat samemu lub ze swoimi towarzyszami tzw. Petami

Osobiście ja nie jestem fanem Anime ani żadnych tego typu żeby ale sama gra zasługuje na chwilę uwagi.

Strona: http://eloa.webzen.com/en

Download:

Wielkość gry: Około 2.6 GB.

WAŻNE

Wzorowałem się na:

http://www.komputerswiat.pl/gry/gry-online-do-sciagniecia/eloa.aspx

Opublikowano

Większość to kopia z tej strony, a od siebie niezbyt wiele dodałeś. Aby opisywać jakąkolwiek grę najpierw trzeba w nią zagrać, a potem pomyśleć o niesieniu pomocy innym.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Większość to kopia z tej strony, a od siebie niezbyt wiele dodałeś. Aby opisywać jakąkolwiek grę najpierw trzeba w nią zagrać, a potem pomyśleć o niesieniu pomocy innym.

Zgadzam się w 80%, aktualnie właśnie w ta gre gram i nawet mi się podoba jak na Anime.  Oczywiście będę to udoskonalać z czasem.

B).

­

Opublikowano
Twórcy gry przygotowali dla nas 9 Klas postaci -Mag, Sniper, Blood Knight, Psychic, Assasin Warrior, Kartu, Liru, Sapiens, Naru.

Mag, Sniper, Blood Knight, Psychic i Assasin Warrior to są specjalizacje.

Kartu, Liru, Sapiens i Naru są to rasy

Np - Assasin Warrior jest specjalizacją rasy Naru.

Gra jest w stylu Metina2 o którym napewno usłyszeliście czyli jest PvP oraz PvM.

Prędzej jak Path of Exile, czy Diablo.

Większość klas ma 3 rodzaje broni.

Wszystkie.

Chowańce mogą nam też pomóc w pokonywaniu Swiata a dokładniej będą nam służyć jako wierzchowce (np. Wilki/niedźwiedzie).

Nie wszystkie chowańce są wierzchowcami.

Mogłeś dodać, że wydawcą gry jest Webzen (wydawca innych popularnych gier: MU Online, Rappelz, Flyff)

Opublikowano

Dodaj jeszcze jakieś (własne) screenshoty, będzie lepiej wyglądać. Co to za opis gry bez ssów.

Chwilowo nie mam jak wejść na ELOA bo mam jakiś dziwny bląd na launcherem..

­

Opublikowano

Nie ma to jak skopiować tekst ^^ Mogłeś przynajmniej o tym nadpisać :P

W sumie to nawet nie mam jak ocenić ;/­

Kopiowanie treści tekstu (kopiuj + wklej) a wzorowanie się na czymś (przeczytanie całego i potem napisanie własnymi słowami ale przekaz jest ten sam) to wydaje mi się, że jest zupełnie coś innego ;f...

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...