Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tpbWXqM.png

The server will start on 14.12.2015 at 6 PM (GMT+1).

LbIQ0WR.png

Server name: PrestigeMU

Files Version: Season 6 Episode 3

Host: 24/7

IP: main.exe

Port: main.exe

Webistehttp://prestige-mu.pl

3weXFoS.png

Exp:
 50 %

Drop: 30%

Monster HP: 100 %

Reset level: 400

Bless bug: OFF

Guild create: 250 level

Special character:

*Dark Lord - 250 level

*Magic Gladiator - 220 level

* Summoner - 1 level

Rage Fighter - 280 level

Max item level: +15+28

Max stats: 32000

Reset points:

Each class receives 300 points per reset

SQXKSR3.png

Upgrade item + 10 to + 11 = 80 %

Upgrade item + 11 to + 12 = 70 %

Upgrade item + 12 to + 13 = 60 %

Upgrade item + 13 to + 14 = 50 %

Upgrade item + 14 to + 15 = 40 %

0vr6yVZ.png

Jewel of Bless success rate is 100%.

Jewel of Soul success rate is 70%.

Jewel of Soul + item luck success rate is 80%.

Jewel of Life success rate is 65 %

HbJNswp.png

You will find numerous new events on the server that were invented by the Administration and added to the server. More information can be found on the server forum in guides section.

bnusgDR.png

VIP IN THE SAME SERVER EXP 60 

Na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich graczy, którzy czują się urażeni i czują się "oszukani". 

Czuję się tak samo, jest mi głupio, że zmarnowaliście swój czas na rozgrywkę na serwerze, którzy padł przez moją głupotę.

Nie zmuszam nikogo do zaufania mi po raz kolejny. 

Zabezpieczyłem wszystko + backupy na chmurkę. 

Serwer został jeszcze raz poprawnie ustawiony.

Za każdy reset będziemy dostawać kredyty.

Multi konta niestety zostały ograniczone tylko do 3 kont. Próbwaliśmy z tym walczyć, lecz blokując do 1 adresu blokuje to też całe IP, więc ludzie na jednym łączu nie mogą grać na 3 kontach, tylko jedno będzie działać. 

Właśnie pracujemy nad konfiguracją strony/forum + nowe moduły. 

Na serwerze pojawi się wiele nowości + naprawa bugów, które znalezliśmy na poprzedniej "edycji".

Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni.

Przewiduję sporą rekompensatę na starcie serwera, wystarczy zaufać nam !

Widzę wielkie zaangażowanie i pomoc graczy. Dzisiaj wspólnie na skype omawialiśmy każdy mały szczegół rozgrywki

Serwer będzie idelanie przygotowany na start.

Co nowego ? 

- domena .com

- nowy silnik strony

- brak pand itp.

- VIP zwiększający expa o 10 30 zł / 31 dni + możliwość kupienia VIP'a za JoC'e ! :) 

-GENS system który ma sens 

- Więcej map BATTLE

- Licytacje ONLINE

- Większe zaangażowanie z mojej strony

- Zawarcie współpracy z darkydesign.pl

- Zen ma jakieś znaczenie

- Itemy exe nie dropią na spotach

- Helper płatny za 5 minut używania

- Mniejsze wymogi na tworzenie specjalnych postaci

- dobrze skonfigurowany CASTLE SIEGE

Zapraszam do pomocy. Startujemy już w poniedziałek !

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W poniedziałek start ? ^^
Mamy niedzielę, każdy w domu więc proponowałbym dziś wystartować.

Opublikowano

Reset points:

Each class receives 300 points per reset

Szczerze powiem, jestescie krejzi. Moze i nawet dalbym temu serverowi druga szanse, ale przy expie 50, 300punktow za resa, serio :D? Chcesz utrzymac starych graczy zmieniajac ustawienia z 300x/500ptk za res na 50x/300ptk :D? Rozumiem, za szybkie "kokszenie" postaci nudzi, ale za wolne nudzi jeszcze bardziej. Tak czy inaczej gl & hf guys. 

btw. jako rekompensate za stracony czas na poprzedniej edycji, moglbys zwracac pandy ( w tym przypadku vipa) ludzia, ktorzy kupili coinsy na poprzedniej wersji, moze nie beda czuli sie tak bardzo oszukani :D

Opublikowano

Ja chętnie zagram . Pozdro .  . Takze kurwaaa Panowiieee szykujcie sie na ostry wpierdol . :D 

Ustawienia jak dla mnie z*******e , nie ma GR , 300 pkt za res , zeby wbic full staty trzeba jebnac 426 rr , itemy exe nie leca na spotach idealnie , nie ma pand itd idealnie , VIP zwieksza mało expa co sprawi że nie bedzie takie przewagi dla kupujacych Vipa , 10 % nie jest zle . Ja daje jeszcze jedna szanse . Jebac Antymaniaka i tych co psuja innym zabawe . Pozdrawiam .

Opublikowano

ja jestem za ankietą w spr expa i pkt za rr :)

Moje pomysły na polepszenie gry:

1) lucy coin 30szt. = paczka b/s

2) Mamy święta proponuje dodać do dropu gwiazdki z których będą dropić zaproszenia do krainy mikołaja gdzie od npc można będzie dodać x buffka na 30 min

3) Event na święta typu podniesiony exp drop np od 21 do 31 grudnia. Oraz dbać o tą tradycje i na każde święta w pl robić taki event

4) Dodanie do dropu np kwiatków za powiedzmy 30 szt. będzie można je wymienić na: jol/joc

5) Urozmaicenie eventów np bc Na bc 8 będzie jakiś x moob z którego będzie dropić coś fajnego unikatowego (do uzgodnienia co)

6) Może dodanie coś od siebie ? typu nowy set ;>?

8) Zniesienie tego że itemy na 380 lvl będą aktywne tylko na 380 lvl ja bym zrobił tam że po 1 rr mogą już być aktywne i po zrobieniu qestów

Pozd.

Opublikowano

Przy expie 50 wartaloby zrobic tak,  by itemy 380 dzialaly juz OD 1 lvl, przy expie 300 + Dopalacze latwo bylo wbic szybciutko ten 380 i isc sie napier... :D Teraz to bedzie Zdecydowanie trudniejsze ; D i zeby Ci co lubuja sie w setach 380 nie mialy pod gorke :D

A co do tych swiatecznych eventow to tez bym byl za zrobieniem czegos takiego ;) + Moze jakies itemy Max +7+Opt z tego zeby lecialy ; D MOZE jakies kamyczki od czasu do czasu ;D

Opublikowano

Również zawitam i zapraszam! 
Zawsze znajdą się osoby, którym coś nie będzie pasowało. Dexon exp jest dobry, pkt wystarczająco. Przynajmniej PvP będzie ciekawsze i nie będzie się padało na hita, jak wcześniej. Nie podoba się, rozumiem, masz takie prawo. Znajdź sobie taki serwer, który spełni Twoje oczekiwania. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gram na fatality , ale tak jak obiecalem MEN jesli zrobisz edycje low exp zagladne i tak tez uczynie. Myslac jednak o dobrym imieniu i reklamie Twojego servera, polecam wstrzymac sie do piatku ;) wiele osob w tygodniu nie ma czasu na gre a wiadomo ze milo startowac ze wszystkimi , podobno blad zrobili kiedys na apo jak odalili serv w srode ( strzal w kolano). Moze warto by bylo pomyslec nad ograniczeniem liczby rr ? do 100?

Opublikowano

Ile na tym serwerze moze grac osób 10?? polecam ten server xyz start 18 grudnia exp 50x bez item shopu i donatu szykuje sie najlepszy server w historii mu online... w dodatku jest w 4 top najlepszych prywatnych serverów na amerykanskiej stronie.

Opublikowano

@@ Co nowego znajdzie się na tym serwerze? Co zostało poprawione? 

- usunięcie cherry bloosom eventu 

- dodanie świątecznego eventu Ribbon BOX ( 3 rodzaje boxów ) 

- Poprawione BC 

* exp jest o 5 większy 

* więcej potworów na każdym poziomie

* w BC 7/8 na końcu respi się Golden Great Dragon

- Poprawione DS, na końcu respi się GGD ( tylko ostatni poziom ) 

- dodanie dwóch specjalnych inwazji 

- nowy silnik strony + więcej modułów do użytku 

- zwiększyliśmy życie bossów, goldów, aby było to trudniejsze

- 50 % szansy na drop ancienta z Chaos Castle

- W Blood Castle 30 % dropu więcej na jevele i exe itemy

- Brak możliwości zakupu WCC

- VIP na tym samym serwerze 30 zł 31 dni exp 60 

- zmiana poziomu założenia postaci specjalnych np Summ od 1lvl czy RF od 280

- Zbalansowanie postaci jeszcze raz

- Poprawienie bugów visualnych  w pralce

- zabezpieczenie maszyny od serwera i od strony

- Stabilny serwer

- Niezawodny AntyHack

Pozdrawiam

Opublikowano

A kogo obchodza inne serwery z expem 50 : P ? Mamy tez MASE serwerow x9999999, pytaja sie ludzi o liczbe dostepnych serwerow z tym samym expem ? ^^

Opublikowano

Brak GR ? Max rr ? Socket itemy będą ? Czy wcoinsy zostaną przerzucone ?

Każdy kto kupił WCC dostanie VIP'a, brak GR, Sockety będą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...