Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy - praca magisterska!

AbysaL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry :)

chciałabym Was prosić o pomoc w napisaniu pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety znajdującej się w linku poniżej. Piszę pracę na temat charakterystyki gracza komputerowego. Ankieta jest całkowicie anonimowa, a uzyskane wyniki posłużą mi wyłącznie w celach badawczych. Chętni, którzy zgodzą się mi pomóc, będą mogli zobaczyć jak wyglądają testy, którymi posługują się psycholodzy, a przede wszystkim przyczynią się do rozwoju nauki. ;) Dlatego jeszcze raz proszę o pomoc i z góry dziękuję za poświęcony mi czas.

Pozdrawiam, 

Gosia ;)

Ankieta: https://docs.google.com/forms/d/1mhXZXHUD8B7wUbojAmp-h_MWDogN15S5jybHauEczko/viewform?usp=send_form

PS. Ankieta zajmuje ok. 15 minut ;)

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu, było ostrzegać, że to zajmie z 15 minut. Zrobiłem, bo z każdą stroną było mi szkoda przerwać :C

Powodzenia z magisterką.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Strasznie długie... ale poszło ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jestem w trakcie.

Ogólnie te testy (z pytań) zauważyłem, że są bardzo podchwytliwe, a mianowicie: Oglądasz film?, a kilka pytań niżesz; Oglądasz telewizję?. Kiedyś też usłyszałem, że jest coś tego typu: Pijesz alkohol? Ktoś wybiera odp. "nigdy", a kilka pytań dalej jest; Pijesz alkohol w sylwestra? Zaznacza "tak", co siebie od razu wyklucza ;/

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Uff jakie długie :P No ciekawe kto te pytania wymyślał, plus za chęci aczkolwiek mogło być krótsze :) Wypełnione

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Ankieta wypełniona. Trochę wkurzały mnie pytania typu

52. Jestem bardzo aktywny(a). *  

w których nie do końca wiadomo o co chodzi. Takie stwierdzenie można różnie odebrać.

giphy.gif

Opublikowano

Dziękuję Wam bardzo. Na tak nie napisałam, że pytań jest dość trochę... niestety, ale wymyśliłam sobie taki a nie inny temat i wybrałam najkrótsze z dostępnych mi testów. Na pocieszenie dodam, że pytania są krótkie i prosto sformułowane... tak są gorsze i dłuższe :) jeszcze raz dzięki za wytrwałość ;)

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Wypełnione! Mam nadzieję, że podzielisz się niektórymi wynikami ankiety.

Chyba do poprawy:

59. Odbyć rozmowo kwalifikacyjną w sprawie pracy *

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...