Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy - praca magisterska!

AbysaL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@AbysaL

Jaki jest cel badań i co jest przedmiotem badań? Pytania wydają się być nie powiązane z żadnym tematem, co nasunęło mi na myśl coś o ocenie własnych możliwości w warunkach steru/zmęczenia/znużenia. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Praca naprawdę długa ale mam nadzieję, że Ci pomogłem ;)

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

challenge%2Bcompleted.jpg

Ufff ... Już pod koniec miałem wypełnić cokolwiek byle zakończyć tą ankietę ale udało mi się ją normalnie wykonać :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coś czuje, że moje odpowiedzi zaburzą Ci koncepcje w pracy magisterskiej. Jestem całkowitym przeciwieństwem typowego gracza (jeśli chodzi o mentalność i zainteresowania) :P.

Wypełnione i powodzenia.

igNMhIy.png

Opublikowano

Przysiadłem do tego porządnie i się udało to machnąć w jakieś 20 minut z delikatną przerwą. :)
Tak jak koledzy pisali, niektóre pytania były tak sformułowane, że do końca nie wiadomo o jaki dokładnie aspekt życia chodziła.

Ciesze się, że mogłem jakoś pomóc.
Powodzenia reszcie przy wypełnianiu ankiety ;)

True love survives all

Opublikowano

Wypełniłem :)

Jestem dopiero w technikum więc mam pewne pytanie. Na podstawie takiej ankiety stawia się jakąś tezę, czy najpiew teza a potem taka ankieta jest udowodnieniem? A może to działa na jeszcze innej zasadzie?

Opublikowano

Wypełniłem ankietę, cieszę, się, że mogłem Ci pomóc, ale także dziękuję Ci z całego serca za tą ankietę. Dzięki niej dowiedziałem się jakim na prawdę jestem człowiekiem, co muszę poprawić. Dało mi to wiele do myślenia. 

Opublikowano

Jestem w trakcie.

Ogólnie te testy (z pytań) zauważyłem, że są bardzo podchwytliwe, a mianowicie: Oglądasz film?, a kilka pytań niżesz; Oglądasz telewizję?. Kiedyś też usłyszałem, że jest coś tego typu: Pijesz alkohol? Ktoś wybiera odp. "nigdy", a kilka pytań dalej jest; Pijesz alkohol w sylwestra? Zaznacza "tak", co siebie od razu wyklucza ;/

W pytaniu o filmy i telewizje nie ma nic podchwytliwego , dla przykładu , ja wszystkie filmy/seriale oglądam na komputerze , telewizji nie oglądam od dobrych kilku lat bo nie jakoś nie wyobrażam sobie czerpania jakiejkolwiek przyjemności z oglądania reklam , powtórek filmów albo jednego z pierdyliarda klonów "trudnych spraw".

Opublikowano

W życiu bym nie pomyślał, że muszę się do czegoś takiego :D Ale jak już kilkakrotnie zaznaczyłem w ankiecie - jestem wytrwały :D

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...