Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deagle vs Revolver

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałem tym revolverem, i wolałbym żeby go nie znerfili, dlaczego? Ponieważ szybki strzał z tej broni robi, że te pociski gdzieś na boki lecą, a jak chcesz wycelować, to musisz 2sekundy odczekać, a w tym czasie przeciwnik miałby okazję, aby CIebie zabić, jeżeli by tą broń znerfili, to by według mnie wogule nie pasowała, męczysz się aby trafić przeciwnika po czym nagle dajesz mu w ciało i zabierasz mu np 60dmg po czym on ciebie zabija z ak-47 bądź innej broni

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i się ukazała kilka godzin temu nowa aktualizacja revolvera. Jak teraz się gra z Revolverem bo nie mam okazji sprawdzić?

Opublikowano

No i się ukazała kilka godzin temu nowa aktualizacja revolvera. Jak teraz się gra z Revolverem bo nie mam okazji sprawdzić?

Specjalnie dla Ciebie zagram na smurfie :D

Btw. z tego co czytałem to podobno strzela się wolniej oraz zabiera mniej obrażeń. Nerfić/buffować będą w ciągu 3 dni.

Edytuje po meczu :)

Z bliska nie zabiera 100+ hp, tylko ~75 więc nie najgorzej, trzeba w takim wypadku zabić 2 hitami.

Z normalnego dystansu (xbox na midzie (dd2) do schodów w tunelach - zabiera ~70.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...