Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deagle vs Revolver

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

według mnie jest strasznie przegięty jeden strzał w kogoś i pada (z lewego) Jeśli miałbym go używać i strzelać prawym to wole Deagla.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

klikajac prawym mozna strzelac w kolegow z teamu.

Ja dla jaj strzelilem prawymspory kawął od kolegi,i dostalem bana na tydzien za zadawanie obrazen xD

Mimo ze w niego nei strzelalem,nawet przy nim. Nie wiem,sprawdzalem to jak soje,nawet prawy za prawym prawie brak rozrzutu,a tu jeb,ze niby mu w łeb wywrwałem.

Jebie te r8. Na daleki dystans trafic nie mozna. Dobre to jest na blisko,nawet wiekszy dmg niz awp/deagle xD

Opublikowano

Maskar jakaś gościu dzisiaj na WH kampił sobie gdzie chciał i LPM kład każdego. Co do dmg przegięte w ch*j. A i myślę, że łatwiej trafić niż deaglem.

837371446280124127260.png
Opublikowano

no jest przegięta jak dla mnie ta broń powinna być na średni dystans a i lekko bufować recoil deagle i wtedy będzie wybór albo chce walczyć na dystans i sadzić banie biorę deagle a jak chce walczyć na średni bądź bliskich dystansach biorę revolver a teraz jest tak że deagle rip bo ten pistolet jest jak awp wszystkim przebija deagle recoilem dmg 

Opublikowano

O jakim wy CS:GO gadacie? Przecież to Call Of Duty ; - ;

Opublikowano

Prawda jest taka, że od kiedy znerfili M4A1-S to ta gra przestała być CS. Jednak to gra Gabena i w sumie w rewolwerze fajne jest to, że można strzelać na dwa sposoby - z chęcią bym to widział u innych broni. Jednak to jakie statystyki ma to już jest porażka - czekać tylko na jakiś nowoczesny smg, który będzie rywalizował z AK-47.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nerf na pewno będzie. Odkąd M4a1 dostała nerfa gra stała się jakoś ponura. Wejść w SITE'a nie jest trudno, z revolwerem raczej większość ECO będzie wyglądała coś jak przed nerfem CZ'ki. Czyli PAF PAF site jest nasz.

Nie ma co gadać, gra już zeszła dawno na psy. Teraz liczą się pieniądze, bo csgo to taka studnia bez dna.

graphic.png
Opublikowano

To nawet 5x p90 nie boli jak rewolwer.. Nawet nie pomyślałem, aby zagrać teraz mecza...

M4s nerf i to ostry, p90 jakos nie przeszkadza, a oni dodają awp za 850 dolarów z kontrolą recoila 100%.

Opublikowano

Czy ktos z wypowiadajacych się tutaj wgl gral tym rewolwerem? On ma taki rozrzut ze stojac w miejscu jest nim ciężko trafić, oczywiście chodzi o lewy przycisk. Przy strzelaniu lewym sprawdza sie tylko na dystans moze jednego metra. Zanim sie zaczniecie wypowiadac sprawdźcie.

Jeszcze te komentarze co do eski... Przeciez ten nerf to najlepsze co volvo moglo zrobić, przeciez ona byla tak op ze to szok byl. Teraz jest w miare równo.

Opublikowano

Czy ktos z wypowiadajacych się tutaj wgl gral tym rewolwerem? On ma taki rozrzut ze stojac w miejscu jest nim ciężko trafić, oczywiście chodzi o lewy przycisk. Przy strzelaniu lewym sprawdza sie tylko na dystans moze jednego metra. Zanim sie zaczniecie wypowiadac sprawdźcie.

Jeszcze te komentarze co do eski... Przeciez ten nerf to najlepsze co volvo moglo zrobić, przeciez ona byla tak op ze to szok byl. Teraz jest w miare równo.

to chyba Ty strzelać nie umiesz ziomus

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Uważam, że samo strzelanie z revolvera nie jest złe - da się opanować, jednak gorsze jest to, że wystarczy jeden hit, by zabić przeciwnika - to powinno zostać znerfione, przynajmniej do dwóch hitów. Pierwszy tryb strzelania (LPM) jest idealny dla WH, jednak sama celność jest dobra. Bardziej boli mnie nerf M4A1-S.

gfgdf

Opublikowano

Znerfić na pewno znerfią.

Teraz ludzie kupią skiny, a potem będą płakać :)

Płakać? Ludzi na to stać. Nie żyjemy w czasach kamienia łupanego żeby płakać nad rozlanym mlekiem.

Osobiście pograłem tym rewolwerem ~20min. Nic szczególnego gdyby nie fakt że zabija 1 hitem.

BTW. na zabicie czasu polecam:

http://prntscr.com/9c7o0m

graphic.png
Opublikowano

Według mnie to tego update nie powinno być ;p

Może kilka tych "ulepszeń" mogło by być ale revolver to jakaś kpina

I jeszcze na dodatek zwiększyli rozrzut ak, m4a1 i m4a4. Teraz M4A1-S to totalny S**T!

CS:GO schodzi na psy za duż o tych "nowości","ulepszeń"

Ja sprzedaje swoje skiny już bo mam przeczucie że od GO zaczną się ludzie odwracać, a z resztą skiny nie grają :)

Opublikowano

nie wiem co oni ćpali, żeby wpaść na pomysł dodania broni, która zabija jednym strzałem, jest tania, praktycznie nie ma recoilu xD, jak dla mnie to kompletnie zaburzylo rozgrywke, powinni to nie tyle co znerfić co usunąć...

aż spojrzałem w kalendarz ale to nie prima aprilis, wtf?

Opublikowano

Przecież to jest awka za 850$ bez recoilu... Po co zbierać na awp jak możesz to kupić w 2 rundzie i masz praktycznie awp? Biegasz i strzelasz z lewego nie ma żadnego recoilu..... W tym momencie Cs umarł ,a powstanie nigdy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...