Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deagle vs Revolver

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby to weszło 1 kwietnia to byłoby spoko, ale tak jak jest teraz to chyba jakaś kpina ze strony valve, śmieją się nam prosto w twarz. Jedyną dobra rzeczą jest nerf celności pistoletow podczas biegania, natomiast o nerfie dla ak m4a1 i m4a4 to szkoda gadać. :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahh ludzie na co wy narzekacie to dopiero jeden rewolwer pomyslcie o tyn jak valve postanowi wprowadzic dwa bo gaben zobaczy ze john wayne tez w jakims filmie strzelal z dwoch to czemu on nie moze, dostalismy dwie berety niczym prawie jak tomb raider(szkoda ze nie deagle xD) to teraz dual r8 :D Jeszcze za jakis czas dostaniemy kusze,bedziemy wzywac heli po ace i uzywac skanu po 3 zabiciach :D Z cs zrobi sie w koncu rpg bedzie mozna kupowac skiny do naszych postaci, zmieniac wyglad bomby, kolory smokow, skiny do zeusa wszystko przed nami xD

Opublikowano

Ech no nie wierze kurwa w tę narzekania pierw było VALVE OMG PLS NERV M4A1-S PLS potem jak ja znerfili był płacz że jest zaslaba, shadow dagery pierw OMG co to jest OMG najbrzydsza kosa omg. A potem nie no spk te shadow dagery.Teraz będzie pierdolenie l nervie R8 a potem jak ja znerfia będzie pierdolenie że jest bezuzyteczna? Grał ktoś z was tym R8? Jest strasznie trudno trafić gdy strzelasz PPM to recoil jest tak ujowy że możesz trafic gracza z twojej druzyny stojącego kilkanaście metrów od cb. A znowu z LPM trzeba odczekac okres ok 1,25S zanim oddamy strzał. Myślę że to 1,25 s wystarczy przeciętnemu mge,dmg na zabićie cie w pojedynku 1 vs 1 .

Opublikowano

Ech no nie wierze kurwa w tę narzekania pierw było VALVE OMG PLS NERV M4A1-S PLS potem jak ja znerfili był płacz że jest zaslaba, shadow dagery pierw OMG co to jest OMG najbrzydsza kosa omg. A potem nie no spk te shadow dagery.Teraz będzie pierdolenie l nervie R8 a potem jak ja znerfia będzie pierdolenie że jest bezuzyteczna? Grał ktoś z was tym R8? Jest strasznie trudno trafić gdy strzelasz PPM to recoil jest tak ujowy że możesz trafic gracza z twojej druzyny stojącego kilkanaście metrów od cb. A znowu z LPM trzeba odczekac okres ok 1,25S zanim oddamy strzał. Myślę że to 1,25 s wystarczy przeciętnemu mge,dmg na zabićie cie w pojedynku 1 vs 1 .

naucz sie kurwa pisać bo kaleczysz i polski i angielski

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Wg mnie też ta broń jest przesadzona. Szczególnie zabicie jednym strzałem to ostre przegięcie, tym bardziej, że teraz rundy eco prawie nie istnieją. Kupuje się kevlar + R9 i można ez wygrać rundę. Może na goldach i silverach to fajnie się tym bawić, ale na wyższe rangi to w ogóle retarded gun.

Opublikowano

Niestety pisze na telefonie i mam autokorekte.

Autokoretka ci łączy wyrazy i zmienia literki w wyrazach? Z tego co wiem to autokoretka poprawia, a nie psuje.

topic

r8 z*******a broń, można pograć w końcu czymś dla funu i potryhardować.

Opublikowano

Każda osoba która twierdzi że trudno trafic to nie-wiem jaki lamus...

Przed chwila zagrałem sobie 3 turnieje (DMG), z czego 1 miał, 2 ace z tego OP pseudo deagla. Na Duscie 2 to już komedia, bo short jest praktycznie nie do przebicia jeżeli obrońca na sidzie A ma Revolvera. Na mirage to  trafienie kogoś na rampie to też praktycznie izi...

Maksymalny Damage tej broni to powinien byc 60 w klate

graphic.png
Opublikowano

Robi się mała afera jak przy wprowadzeniu ostatnich noży do CS'a, bo nie pasują do tej gry, ale z czasem wszyscy zapomnieli o ich odmienności i zapewne będzie tak też z tą bronią . Co do revolvera zapewne pod górą nienawiści do tej broni zostanie ona osłabiona na tyle, że znowu ludzie będą narzekać, iż jest słaba i niepotrzebna oraz po co ją wprowadzono. Spokojnie przyzwyczaimy się ludzie i do tego (tak jak przyswoiliśmy nowe dźwięki chodzenia).

Opublikowano

Tym gównem można wygrać sobie runde... Wczoraj postanowiłem zagrać sobie mm'a. Każde eco drużyny przeciwnej było ez win'em rundy... Smoke na trupa nie pomagał, gdyż po lekkim wychyleniu się, aby poskanować - oni zaczęli strzelać z tego shitu i nagle po 3-4 strzałach wybili wszystkich z bs'a (nie dało się przebiec na lewo ani prawo). Teraz eco będzie wyglądało tak - R8, kew za 650 i jakiś fleszyk - Za 1700 można będzie wygrać rundę... Bogu dzięki, że cena to 850 a nie 800 bo pistoletówki byłby RIP na amen... ''Gabe, włącz myślenie, 10 mniej...''

Opublikowano

@.HEAVEN. na pistolach i tak jestes na hita wiec o co ten bol dupy?

Ale nie w klatke piersiową, żeby brać 115 dmg... Ból dupy będziesz mieć jak będziesz leciał w dół z kałaszka przez smerfy, które będą grały tylko tym ;)

Opublikowano

Goldzikowe płacze xD. Cz'tka też była op i nikt eco nie grał, została znerfiona i revorver też będzie już w najbliższą środę. Co do m4a1-s jest dobra nadal jak i m4a4. Jak nie potraficie się nauczyć prostego full auto to Wasz problem. Chodzi o to żeby zabić strzałem w głowe, a nie wyjebać 20 naboi jak wy, a by zabić, ale Waszych rangach to jest za trudne.

Opublikowano

Wczoraj grałem 2 mecze. H*j z tego że mamy 10k ale kupują r8 kevlar i granaty. Z wyniku 7 0 zrobił się 16:8 bo grali tym czyms i ekonomia sie jebała i gra

Opublikowano

tak ak i m4a4 m4a1-s mają większy rozrzut co do revolvera nie powinni tej broni prowadzić ponieważ teraz każdy z tą bronią gra aby i ten revolver zabija deagle powinni dać graczowi wybór np tak jak w mkach jedna jest na dystans z tłumikiem ale za to ma mało naboi a drugra m4a4 ma dużo naboi ale za to jest na średni dystans więc przy mkach jest wybór jak chce być bardziej precyzyjny i zabójczy biorę m4a1 a jak lubię walki na średnie bliskie dystanse bądź sprayować biorę m4a4 a tu nie ma wyboru bo ten revolver we wszystkim wykrywa z deaglem 

Opublikowano

Broń dobra ale w grze zostanie, miejmy nadzieje, że dostanie nerfy. Deagle o wiele szybszy ale nie ma takiego dmg z daleka jak revolver.

Opublikowano

To się nie chce grać, każdy lata z tym gównem i cie na strzała zabija... beka

Dostać dostanie nerfa tak jak każda inna broń po dodaniu ;d

Opublikowano

Jak dostanie porządnego nerfa to nie będzie wcale zła broń, bo pomysł na nią jest ciekawy i w ogóle, ale one shot kill za taką cenę to przesada. Szczególnie teraz nie istnieje eco, bo R8 + kevlar i nie jesteśmy dużo słabsi od przeciwników na fullu. Jedyne co ratuje przed rewolwerem to szybki HS z kałaszka lub co lepiej - szybka AWP.

Opublikowano

Robi się mała afera jak przy wprowadzeniu ostatnich noży do CS'a, bo nie pasują do tej gry, ale z czasem wszyscy zapomnieli o ich odmienności i zapewne będzie tak też z tą bronią . Co do revolvera zapewne pod górą nienawiści do tej broni zostanie ona osłabiona na tyle, że znowu ludzie będą narzekać, iż jest słaba i niepotrzebna oraz po co ją wprowadzono. Spokojnie przyzwyczaimy się ludzie i do tego (tak jak przyswoiliśmy nowe dźwięki chodzenia).

Tyle, że nowa kosa to tylko skórka, a to jest nowa broń, która zabija na hita. Pls nerf, hity powinny być max do 50/60. Ta broń jest zbyt op, chociaż ja i tak zostaje przy deaglu.

tenor.gif

Opublikowano

Revolver wygrywa we wszystkim z dealgem - taka prawda

Ale to zabijanie na hita w klate to k***a przesada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...