Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria.eu - Multi Hack by ZAHON

ZAHON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi działa cały czas nie wiem co wy robicie ;d

Odpalam po prostu juz po spatchu wklejam do packa i normalnie dziala ale czasami loga albo wylacza uzywam tylko mobbera pickupa i auto attack ;d

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CZY BYŁBY W STANIE MI KTOŚ POMÓC? 

pobieram bota, robie wszystko jak w instrukcji, aktualizuje gre, właczam, wchodze.. a tam nic :/ Nie ma niczego w prawym gornym rogu. kompletnie zero. 

----------------------------------------------

juz to ogarnalem. ;)

Opublikowano

Mi cały czas działa o.O
@@ZAHON

Udostępnisz kiedyś kod tego multihacka żeby każdy mógł dodać na  jaki będzie chciał serwer ?

Opublikowano

@Harsky u mnie również wszystko działa poprawnie. Pomału zauważam, że wrzucenie 5 plików do clienta gry jest dla niektórych problemem nie do rozwiązania.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

@Harsky u mnie również wszystko działa poprawnie. Pomału zauważam, że wrzucenie 5 plików do clienta gry jest dla niektórych problemem nie do rozwiązania.

To czemu gdy wrzucę te pliki to mam błąd połączenia z serwerem? Jak uruchomię patchera to jest ok, tylko to już nie jest MH

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

To czemu gdy wrzucę te pliki to mam błąd połączenia z serwerem? Jak uruchomię patchera to jest ok, tylko to już nie jest MH

Nie wiem czemu.

Mi działa cały czas

Dowód:

173601451314615893026.jpeg

Opublikowano

Była jakaś aktualizacja może tego cheata. Pobrałem go na nowo i działa sory za problem :D

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Ten Multihack jest naprawde pro, zrobiłbyś może wersje na exorian? 

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Czyli Wklejamy 4 pliki z Revoria.eu - Multi Hack by ZAHON.rar z pack  do oryginalnego packa Revoria.eu  i potem wklejamy Revoria  do głównego Katalogu tak?
I można prosić o szybką odpowiedz?

I czy to Działa

Opublikowano

Czyli Wklejamy 4 pliki z Revoria.eu - Multi Hack by ZAHON.rar z pack  do oryginalnego packa Revoria.eu  i potem wklejamy Revoria  do głównego Katalogu tak?

I można prosić o szybką odpowiedz?

I czy to Działa

Nie po włączeniu gry komputer Ci się spali, tak naprawdę po co zadawać głupie pytania? W temacie masz instrukcje, że trzeba wrzucić pliki i odpalać przez obejście.

Opublikowano

Serio sie pytam nie potrzebuje spin czy coś tylko nwm jak to zrobić moge prosić cię o napisanie co trzeba zrobić pokoleji i sie tylko pytam.....

Opublikowano

Serio sie pytam nie potrzebuje spin czy coś tylko nwm jak to zrobić moge prosić cię o napisanie co trzeba zrobić pokoleji i sie tylko pytam.....

Sorry, ale 3/4 osób nie potrafi sama pomyśleć zanim napiszą posta (oczywiście są osoby, które się na tym nie znają i może ty się im wydawać skomplikowane w jakiś sposób dlatego pytają). W większości tematów w tym dziale w dodatkowych informacjach jest zazwyczaj instrukcja.

737561451471461258957.jpeg

Opublikowano

ale te 4 pliki są w tym twoim packu a potem je wklejamy do głównego packa?  a ta twoja Revoria wkelajmy gdzie? nwm nic z tego bo sie nieznam na tym nie może powiedziec co trzeba robić? Prosze^^

Opublikowano

Powolutku i dokładnie. Czytaj uważnie. Skopiuj wszystkie pliki z folderu z MULTIHACKIEM i po prostu (TERAZ UWAGA TRUDNY MOMENT) wklej je do clienta Revorii. Wyświetli Ci się okienko czy na pewno chcesz zamienić a Ty musisz po prostu wcisnąć że chcesz. A potem włącz gre przez Revoria.exe i JUŻ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...