Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria.eu - Multi Hack by ZAHON

ZAHON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czekam na update :) reff

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy uruchamiam gre przez Revoria.exe to zaloguje sie ale nie wejde do gry ponieważ zacina sie ładowanie na samym koncu. Przez normalnego kilenta moge wejść . POMOCY.

Opublikowano

Działa już po najnowszej aktualizacji, wystarczy jeszcze raz ściągnąć i wrzucić. Pozdrawiam 

Nie wszystko działa. Wystarczy napisać pw czy kliknąć handel i crashuje clienta. Serio tylko na tych plikach

Opublikowano

@ZAHON

Mam pytanie.Czemu jak pobieram jeszcze  wh do revori i łącze twojego haxa i wh to mi wywala po 3-5 min clienta,a jak jest sam twój hack to jest all spox, może dodaj wh,chyba że pomożesz mi to naprawić :)

Opublikowano

@ZAHON

Mam pytanie.Czemu jak pobieram jeszcze  wh do revori i łącze twojego haxa i wh to mi wywala po 3-5 min clienta,a jak jest sam twój hack to jest all spox, może dodaj wh,chyba że pomożesz mi to naprawić :)

bo macie gówno a nie wh/dmg, dlatego was wywala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...