Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria.eu - Multi Hack by ZAHON

ZAHON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to się włącza, bo jak wlacze clienta to nic nie wyskakuje :P

Ile ma razy napisać że prawy górny róg?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podczas expa kickuje średnio co 5 minut. Nie wiem czy to wina Moda czy DMG bo mam połączone. Jakieś porady?

@banan1324 najprawdopodobniej jest to wina DMG.

Tak samo co 5-8 min mnie wywala bez wh tylko twój hax

Opublikowano

Podczas expa kickuje średnio co 5 minut. Nie wiem czy to wina Moda czy DMG bo mam połączone. Jakieś porady?

Tak samo co 5-8 min mnie wywala bez wh tylko twój hax

Dzisiaj ustawiłem bota w m1 z włączonym auto atakiem, mobberem, używaniem dopalaczy i po 30 minutach jakoś nie wywaliło clienta, więc nie wiem gdzie leży problem.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Dzisiaj ustawiłem bota w m1 z włączonym auto atakiem, mobberem, używaniem dopalaczy i po 30 minutach jakoś nie wywaliło clienta, więc nie wiem gdzie leży problem.

Na mapach powyżej 100+ wywala

Opublikowano

Jak możesz zrób update bo była aktualizacja :D

graphic.png

Opublikowano

ZAHON dzisiaj zrobiłem sobie dropka i do mapy 100 waliłem na modzie i wszystko śmigało. Wbiłem na mape 100 i wywaliło po 3 minutach na spocie. Na głównym koncie też wywala tylko na mapach 100+. Byłem na 100, 135 i 170 na każdej wywala średnio po 5 min.

Opublikowano

ZAHON dzisiaj zrobiłem sobie dropka i do mapy 100 waliłem na modzie i wszystko śmigało. Wbiłem na mape 100 i wywaliło po 3 minutach na spocie. Na głównym koncie też wywala tylko na mapach 100+. Byłem na 100, 135 i 170 na każdej wywala średnio po 5 min.

To jest to bardzo dziwne... Mnie wywala tylko na cliencie gdzie wgrany jest dmg.

Na samym mh boce od 1 do 180 lvl i nie pamiętam żeby mnie wywaliloz kiedyś.

Opublikowano

Nie działa, albo zaloguje się i za chwilę wywali, albo w ogóle nie może się doładować do końca. RIP 2015-12-24 [*] NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH MULTIHACK BY ZAHON.

Opublikowano

W nocy była aktualizacja, możliwe że dlatego nie działa poprawnie :>

Chyba już nie działa, aktualnie wgrałem i kappa.

@Edit.

Bryyy, działa.

Nie działa, albo zaloguje się i za chwilę wywali, albo w ogóle nie może się doładować do końca. RIP 2015-12-24 [*] NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH MULTIHACK BY ZAHON.

Już wszystko działa, w nocy była aktualizacja. MH działa już po aktualizacji trzeba jeszcze raz pobrać i wrzucić do clienta gry.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Nie działa. Przy logowaniu na serwer pisze cały czas błąd połączenia, a jak odpalam na zwykłym cliencie to działa o chuy chodzi? xD

W nocy była aktualizacja, nowa maszyna itd.

Opublikowano

wystarczy przerzucić serverinfo z czysto spatchowanego roota do roota ostatniej wersji zahona i spakować wszystko działa jak miód. Pamiętajcie o usunięciu obejścia i przerobieniu Revoria.bin na Revoria.exe od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...