Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria.eu - Multi Hack by ZAHON

ZAHON

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema ludziki sluchajcie, da rade jakos ZWIEKSZYC - Szybkosc otwierania malzy, np jakims programem przyspieszyc?

Moim zdaniem za wolno otwiera te malze :/ Czekam na odp <3 Zahon! :D 

Opublikowano

Siema ludziki sluchajcie, da rade jakos ZWIEKSZYC - Szybkosc otwierania malzy, np jakims programem przyspieszyc?

usuwasz skrypt dla otwieracza,wklejasz skrypt do mobbera i zmieniasz id pelek na id małży i wtedy możesz ustawić prędkość

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Szybkość i tak jest ustawiona na 0.1. Nie rozumiem po Ci większa szybkość otwierania skoro możesz postawić drugie konta na, którym będą otwierane małże.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Szybkość i tak jest ustawiona na 0.1. Nie rozumiem po Ci większa szybkość otwierania skoro możesz postawić drugie konta na, którym będą otwierane małże.

Zahon kiedy update, bo nie działa po ostatniej aktualizacji?

Opublikowano

Auto clicker 2.2 najlepsza wersja

graphic.png

Opublikowano

czesto gesto irytujacym problemem jest loganie podczas zmiany ch albo jakiegos tp i brak mozliwosci zalogowania sie ponownie.. ;x pomaga tylko odpalenie metka ponownie ;x mam nadzieje ze uda Ci sie to hakos poprawic Zahon :(

Opublikowano

Dzisiaj ustawiłem bota w m1 z włączonym auto atakiem, mobberem, używaniem dopalaczy i po 30 minutach jakoś nie wywaliło clienta, więc nie wiem gdzie leży problem.

Siema mam problem, zrobłem (wgrałem) wszystko tak jak trzeba uruchamiam i nic :D wchodze do metka wszystko normalnie. jest jakis przycisk ktory uruchamia tego cheata?

Opublikowano

co zrobic jak mi wyskakuje (FATEL ERROR!! Library file not exist!) ????????????????????????????????

wytlumaczy kto mi ktosa ten bland ?? :D

jak cos moge dac ss 

mam win10 probowalem zmienic ustwawienie na win7 i nic nie dawalo jak cos :D

Opublikowano

@up

Stoje w ekranie ładowania, i nic tylko pojawia się zakładka a nie przerzuca z ekranu logowania do gry. Nie wiem co jest.

Opublikowano

Przydałaby się aktualizacja MH. Na revorii był update z wiekszym lvl-em i MH trzeba zaktualizować. Próbowałem sam zrobić aktualizacje MH ale coś nie wychodzi, bo przy logowaniu się do wyboru postaci wyrzuca całkiem clienta do pulpitu. Jeżeli ktoś wie co bym musiał jeszcze poprawić by tak nie wyrzucało to będe wdzięczny za odpowiedź. W zamian za to wrzuciłbym link z aktualnym MH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...