Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

src mainline_released od Teodora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno prawda są lepsi od niego :) Jest on zwykłym użytkownikiem jak inni. 

Btw @alchemik1 ile razy jeszcze z tym gównem ProMT2 będziesz startował ?

Nigdy bo pro nigdy nie upadlo. I moze sa lepsi ale juz swoja dupe sprzedali dawno :)

Ty piszesz jedno, Deco pisze drugie, no ładnie chłopaki... no ładnie.

On pisze o tym co mowil w filmiku, ja zrobilem drugi dom aukcyjny od nowa

Jebac te kurwe

Tez cie kocham

NO DECO MA UMIEJĘTNOŚCI W C**J DLATEGO NIE MA ŻADNEGO SERWERA A KAŻDY Z JEGO 30 POPRZEDNICH PADŁ

IDŹ K***A BURAKU NA POLU SIĘ ZAKOP BO NIE MASZ ŻADNEJ WIEDZY NA TEMATY NA KTÓRE SIĘ WYPOWIADASZ.

Dobrze ze ty ja masz cebulo, mam jeden od 5 lat i to mi wystarcza, a to ze poprzednie nie wyszly to coz zycie. Przynajmniej nie robie ich w kolko dla $$$ jak wy jebane cebule bo potrafie szanowac jeszcze ludzi (przynajmniej mnie tego zdazyli nauczyc rodzice)

Nie wiem jak dla mnie to bardzo na temat tu jest i co do domu aukcyjnego to powiedział byś na co warto zwrócić uwagę robiąc takowy ?

Na przechowywanie aukcji w kliencie, jak bedziesz miec ich duzo (np 2k) to moze lagowac ci klienta jak zle napiszesz funkcje od odswiezania

#top

Czasem ten temat nie powinien byc w koszu?

A gdzie napisałem że je mam? Ja już Metinem od roku się nie zajmuję. Jak znajdę wolną chwilę to się pobawię w src a tak to.. Metin to taki przeżytek że tylko takie barany jak ty się nim jarają.

Lepiej byc baranem niz przydupasen. Ja ta gra sie nie jaram od kilku lat, zmien dilera albo wroc do szkoly

ban.gif

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak dla mnie to bardzo na temat tu jest i co do domu aukcyjnego to powiedział byś na co warto zwrócić uwagę robiąc takowy ?

Opublikowano

Nigdy bo pro nigdy nie upadlo. I moze sa lepsi ale juz swoja dupe sprzedali dawno :)

Tez cie kocham

Dobrze ze ty ja masz cebulo, mam jeden od 5 lat i to mi wystarcza, a to ze poprzednie nie wyszly to coz zycie. Przynajmniej nie robie ich w kolko dla $$$ jak wy jebane cebule bo potrafie szanowac jeszcze ludzi (przynajmniej mnie tego zdazyli nauczyc rodzice)

Na przechowywanie aukcji w kliencie, jak bedziesz miec ich duzo (np 2k) to moze lagowac ci klienta jak zle napiszesz funkcje od odswiezania

#top

A gdzie napisałem że je mam? Ja już Metinem od roku się nie zajmuję. Jak znajdę wolną chwilę to się pobawię w src a tak to.. Metin to taki przeżytek że tylko takie barany jak ty się nim jarają.

#EMERYTURA

Opublikowano

Tez cie kocham

#top

Lepiej byc baranem niz przydupasen. Ja ta gra sie nie jaram od kilku lat, zmien dilera albo wroc do szkoly

Mówisz, że nie padło, a nie było go w świecie Metina przed wakacjami. Może go wyłączyłeś i naprawiałeś, w to nie wnikam.

Jesteś dobrym technikiem, ale @Rabbitx9 za bardzo koloryzuje, ponieważ są od Ciebie lepsi :) Pozdrawiam 

Opublikowano

@aroB jesteś ślepy/głupi/niedorozwinięty czy mi się wydaje? :P Po 1 dom aukcyjny był na 1 odsłonie serwera, z którą Deco nie miał nic wspólnego, był tam tylko kretyn mamut i mówiłem, że to właśnie "ten kretyn mamut" nie umiał nic naprawić, a nawet nie chciał. Następnym razem zanim coś napiszesz, to dokładnie się wsłuchaj w to, co ktoś mówi. Na Deco nigdy złego słowa nie powiem, bo jest porządnym człowiekiem i ma umiejętności o których społeczność MPC może tylko pomarzyć.

@alchemik1

Muszę Ci to przyznać, Deco potrafi więcej niż całe MPCForum razem wzięte.

Teodora też polecam, bardzo dobry chłopak.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale w tym temacie proszę o nieszkalowanie @alchemik1 i Teodora bo to takie mordeczki że się możecie co najwyżej spuścić pod screeny z ich prac.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale w tym temacie proszę o nieszkalowanie @alchemik1 i Teodora bo to takie mordeczki że się możecie co najwyżej spuścić pod screeny z ich prac.

Głównie z prac Deca, bo Teodor głównie "zleceniowo" pracuje :)

Opublikowano

Nie wchodź im tak w dupę bo udaru dostaniesz.

Czym się Deco wyróżnia? że ma sklepy offline które posiada 89% serwerów? W czym on jest taki k***a super? Nigdy na żadnym jego serwerze nie było żadnych nowości.. c*****y dom aukcyjny i jeszcze gorsze sklepy offline. 

Niby się nie jarasz, ale w każdym swoim zjebanym poście musisz napisać o tym że jesteś najlepszy, każdy inny jest c**jowy masz najlepszy stuff i jesteś wgl kozak w c**j. Wyjdź dzieciaku na dwór umysł przewietrzyć bo jesteś debilem i pierdolonym hipokrytą.

#EMERYTURA

Opublikowano

Muszę Ci to przyznać, Deco potrafi więcej niż całe MPCForum razem wzięte.

Teodora też polecam, bardzo dobry chłopak.

Dokładnie. Nie trzeba mieć miliona serwerów, żeby pokazać co się umie. A o tym ile umie świadczy na przykład ilość osób, chcących od niego kupować systemy. Tyle co on umiał 3 lata temu, to 9/10 użytkowników MPC forum nigdy nie będzie umiało.

Czym się Deco wyróżnia? że ma sklepy offline które posiada 89% serwerów? W czym on jest taki k***a super? Nigdy na żadnym jego serwerze nie było żadnych nowości.. c*****y dom aukcyjny i jeszcze gorsze sklepy offline. 

Czym się wyróżnia? Umie zrobić dosłownie wszystko. Sklepy offline? A wiesz kiedy zaczęła się ich era? Nie po virtualu, nie po WoMie, bo w Polsce nikt na nie nie zwracał wtedy uwagi. Dopiero po tym jak @alchemik1 sam je zrobił w pare dni i dodał na Armentis - wtedy cała społeczność zaczęła się tym interesować. Nagle wielkie bum na sklepy offline, każdy chciał je mieć, nawet Invoria je kupowała. Na początku wymagały lekkich poprawek, ale nie były to poprawki utrudniające grę. Nikt nie zrobi Ci takich sklepów, może ken się tylko równać pod ich względem. Popatrz ile serwerów padło przez bugi właśnie ze sklepami, bo nie umieli ich dobrze zrobić - znikanie itemów, kopiowanie itd ;) Więc wyparuj stąd :D 89% serwerów? Nie sądzę. Jak ktoś sobie kupił to ma ;)

Opublikowano

Dokładnie. Nie trzeba mieć miliona serwerów, żeby pokazać co się umie. A o tym ile umie świadczy na przykład ilość osób, chcących od niego kupować systemy. Tyle co on umiał 3 lata temu, to 9/10 użytkowników MPC forum nigdy nie będzie umiało.

Czym się wyróżnia? Umie zrobić dosłownie wszystko. Sklepy offline? A wiesz kiedy zaczęła się ich era? Nie po virtualu, nie po WoMie, bo w Polsce nikt na nie nie zwracał wtedy uwagi. Dopiero po tym jak @alchemik1 sam je zrobił w pare dni i dodał na Armentis - wtedy cała społeczność zaczęła się tym interesować. Nagle wielkie bum na sklepy offline, każdy chciał je mieć, nawet Invoria je kupowała. Na początku wymagały lekkich poprawek, ale nie były to poprawki utrudniające grę. Nikt nie zrobi Ci takich sklepów, może ken się tylko równać pod ich względem. Popatrz ile serwerów padło przez bugi właśnie ze sklepami, bo nie umieli ich dobrze zrobić - znikanie itemów, kopiowanie itd ;) Więc wyparuj stąd :D 89% serwerów? Nie sądzę. Jak ktoś sobie kupił to ma ;)

Sorry, ale przy Kenie to WIĘKSZOŚĆ naszego forum się chowa.
Opublikowano

.ken to bezmozg i to potwierdzi wielu ludzi ktorych go zna.

Niby się nie jarasz, ale w każdym swoim zjebanym poście musisz napisać o tym że jesteś najlepszy, każdy inny jest c**jowy masz najlepszy stuff i jesteś wgl kozak w c**j. Wyjdź dzieciaku na dwór umysł przewietrzyć bo jesteś debilem i pierdolonym hipokrytą.

Gdzie to niby pokazuje? Nigdzie nie napisalem ze jestem najlepszy, ty wracaj do szkoly cebulo uczyc sie uzywania mozgu.

#down

Ken to prawie taka sama cebula jak Deco.. Może trochę lepsza. Za każdym razem jak patrzę na ten kod od jego shopow offline mam ochotę wydrapać sobie oczy i włożyć do uszu.

W każdym poscie się jarasz że masz shopy offline i dom aukcyjny. A jak ci pojechałem po bajerze to zawołałeś swojego przydupasa żeby napisał że jesteś najlepszym developerem w Polsce, bo ego ci spadło. Pierdolnij się w ten głupi łeb.

Za to ty jesteś taki z*******y ze wszyscy wokół oczopląsu dostają.

PS. Domów nie używam i nie szczycie się nimi a tym bardziej sklepami i nie wołałem nikogo bo nawet nie wiedziałem że Łukasz tutaj pisał wiec goń się.

ban.gif

Opublikowano

Ken to prawie taka sama cebula jak Deco.. Może trochę lepsza. Za każdym razem jak patrzę na ten kod od jego shopow offline mam ochotę wydrapać sobie oczy i włożyć do uszu.

.ken to bezmozg i to potwierdzi wielu ludzi ktorych go zna.

Gdzie to niby pokazuje? Nigdzie nie napisalem ze jestem najlepszy, ty wracaj do szkoly cebulo uczyc sie uzywania mozgu.

W każdym poscie się jarasz że masz shopy offline i dom aukcyjny. A jak ci pojechałem po bajerze to zawołałeś swojego przydupasa żeby napisał że jesteś najlepszym developerem w Polsce, bo ego ci spadło. Pierdolnij się w ten głupi łeb.

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...