Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

src mainline_released od Teodora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na paczce z mpc masz backdoory ktore moga ci shutdownowac same serwer tak z dupy i nie masz na nie fixow na mpc ;)

A w tym src masz gowno i tez bugi ktore szkoda serwerowi. Skoro nie potrafisz sam to nie bierz sie za robienie serwerow albo wroc na r34k

Jak już kupujecie source, to nie od prostaczków typu teodor, alchemik. Weźcie chociażby od lolo

Wiekszego prostaka niz ty to nie ma i ja source nie sprzedaje i nie jestem sprzedajną kurwą jak teodor czy flourine wiec wypierdalaj od mojej osoby

@Erados

DQBXKb.png

@Erados 

Nie wiekszym niz ty sprzedajny smieciu:) 

ban.gif

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A w tym src masz gowno i tez bugi ktore szkoda serwerowi. Skoro nie potrafisz sam to nie bierz sie za robienie serwerow albo wroc na r34k

A kto powiedzial że ja jade na tym src?

Opublikowano

TEODOR TY SPRZEDAJNA K***O CZEMU JESTEŚ TAK BARDZO C*****Y?!?!?!?!?!? :(

@alchemik1 NAWET TEN IDIOTA DAŁ LICKE :DDDDDDDDDDDDD

@alchemik1 chyba prowo nie ogarnales, ale przeciez kazdy wie ze jestes idiota

@alchemik1 w jakim ty k***a świecie żyjesz splendorze?

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

Co to ma do rzeczy? Jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz. Jak komuś się chce wstawić same pliki shopów i packet to mogę pomóc.

Udajesz debila czy taki się urodziłeś? Jak nie zapłacił za usługę to jak może jej oczekiwać? Zresztą z tego co wiem Teodor jak sprzedawał src to nie mówił że będzie pomagał z błędami. A on i tak tego src nie kupił tylko dostał więc ergo za nie zapłacił. To tak jakbyś napisał do yyy zielska.. i powiedział "Siema mój kumpel rok temu kupował od ciebie stronę www.. ja mam inną ale weź mi pomóż bo mój kumpel ci zapłacił za twoją stronę." Wiesz jak to idiotyczne brzmi?

Opublikowano

Wiekszego prostaka niz ty to nie ma i ja source nie sprzedaje i nie jestem sprzedajną kurwą jak teodor czy flourine wiec wypierdalaj od mojej osoby

@Erados

DQBXKb.png

@Erados 

Nie wiekszym niz ty sprzedajny smieciu:) 

Ty to chyba jakiś alarm masz ustawiony.. bo tak to nic nie piszesz a jak na mpc pojawi się "coś" ze słowem "Teodor" to jesteś pierwszy k***a do komentowania. Więc witamy cię deko bardzo serdecznie najlepszy z najlepszych techników i wykwintny krytyku metinowy. 

Jak tam twój z*******y domek aukcyjny kanały nadal padają? - tak myślałem :<.

#EMERYTURA

Opublikowano

Udajesz debila czy taki się urodziłeś? Jak nie zapłacił za usługę to jak może jej oczekiwać? Zresztą z tego co wiem Teodor jak sprzedawał src to nie mówił że będzie pomagał z błędami. A on i tak tego src nie kupił tylko dostał więc ergo za nie zapłacił. To tak jakbyś napisał do yyy zielska.. i powiedział "Siema mój kumpel rok temu kupował od ciebie stronę www.. ja mam inną ale weź mi pomóż bo mój kumpel ci zapłacił za twoją stronę." Wiesz jak to idiotyczne brzmi?

Ale skąd ty k***a wiesz czy on je kupił czy nie... Wróżbita kolejny?

Opublikowano

Serio ? Nie macie nic ciekawszego do robienia tylko cisnąć się na forum :D ? Jeszcze trochę i fajną komedie będzie można nakręcić na podstawie komentarzy  :lenny:

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Ty to chyba jakiś alarm masz ustawiony.. bo tak to nic nie piszesz a jak na mpc pojawi się "coś" ze słowem "Teodor" to jesteś pierwszy k***a do komentowania. Więc witamy cię deko bardzo serdecznie najlepszy z najlepszych techników i wykwintny krytyku metinowy. 

A to alhemik ma jakis serwer?

Opublikowano

Może się tutaj uspokoicie? Jeszcze chwila i dostaniecie poważniejsze kary.

Nie będziesz mi życia układał. xpp

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

jak to uruchomic? gdzie sie wpisuje start albo etc/rc.... ?

run brain.exe

SEQUENCE_LOG

[2x4f]

Nie działa, ale chyba coś takiego musisz potestować

Opublikowano

Nigdy bezmozgu nie padaly kanaly przez aukcje :) Krytykuje kazdego idiote zwlaszcza sprzedajnego

jak to uruchomic? gdzie sie wpisuje start albo etc/rc.... ?

To jest source, musisz je skompilowac

Gdyby nie to że mam cię tak głęboko w dupie że smyrasz mnie po języku to bym się pofatygował na yt i poszukał filmu twojego super przyjaciela rabbita czy jak mu tam w którym mówił

"Kanały padały przez dom aukcyjny, alchemik nie umiał ich naprawić"

No to plebsie musial zle powiedziec bo przyczyna lezala w innym miejscu, aukcje robily tylko lagi klienta ktore potem tez znikly :) Wracaj do szkoly gimbusie i na kolejne multi

ban.gif

Opublikowano

Nigdy bezmozgu nie padaly kanaly przez aukcje :) Krytykuje kazdego idiote zwlaszcza sprzedajnego

To jest source, musisz je skompilowac

Gdyby nie to że mam cię tak głęboko w dupie że smyrasz mnie po języku to bym się pofatygował na yt i poszukał filmu twojego super przyjaciela rabbita czy jak mu tam w którym mówił

"Kanały padały przez dom aukcyjny, alchemik nie umiał ich naprawić"

#EMERYTURA

Opublikowano

@aroB jesteś ślepy/głupi/niedorozwinięty czy mi się wydaje? :P Po 1 dom aukcyjny był na 1 odsłonie serwera, z którą Deco nie miał nic wspólnego, był tam tylko kretyn mamut i mówiłem, że to właśnie "ten kretyn mamut" nie umiał nic naprawić, a nawet nie chciał. Następnym razem zanim coś napiszesz, to dokładnie się wsłuchaj w to, co ktoś mówi. Na Deco nigdy złego słowa nie powiem, bo jest porządnym człowiekiem i ma umiejętności o których społeczność MPC może tylko pomarzyć.

@alchemik1

Opublikowano

@aroB jesteś ślepy/głupi/niedorozwinięty czy mi się wydaje? :P Po 1 dom aukcyjny był na 1 odsłonie serwera, z którą Deco nie miał nic wspólnego, był tam tylko kretyn mamut i mówiłem, że to właśnie "ten kretyn mamut" nie umiał nic naprawić, a nawet nie chciał. Następnym razem zanim coś napiszesz, to dokładnie się wsłuchaj w to, co ktoś mówi. Na Deco nigdy złego słowa nie powiem, bo jest porządnym człowiekiem i ma umiejętności o których społeczność MPC może tylko pomarzyć.

@alchemik1

Gówno prawda są lepsi od niego :) Jest on zwykłym użytkownikiem jak inni. 

Btw @alchemik1 ile razy jeszcze z tym gównem ProMT2 będziesz startował ?

Opublikowano

Gówno prawda są lepsi od niego :) Jest on zwykłym użytkownikiem jak inni. 

Btw @alchemik1 ile razy jeszcze z tym gównem ProMT2 będziesz startował ?

Ty śmiesz obrażać jego? Ja rozumiem nikt nie jest idealny, ale żebyś TY jechał po kimś na tym forum? (Tak TY jest w kolorze gówna).

Opublikowano

@alchemik1

Ty piszesz jedno, Deco pisze drugie, no ładnie chłopaki... no ładnie.

Opublikowano

@alchemik1

NO DECO MA UMIEJĘTNOŚCI W C**J DLATEGO NIE MA ŻADNEGO SERWERA A KAŻDY Z JEGO 30 POPRZEDNICH PADŁ

IDŹ K***A BURAKU NA POLU SIĘ ZAKOP BO NIE MASZ ŻADNEJ WIEDZY NA TEMATY NA KTÓRE SIĘ WYPOWIADASZ.

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...