Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sares.pl

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Reroy

Strona już działa poprawnie.

Co do peleryny to nie działa ona tylko na koniu/wierzchowcu, już to poprawiamy.

Czemu są lagi? beta jest a ja lagi mam wszędzie.. inne serwery działają normalnie tylko nie ten, why?

­

Opublikowano

Czemu są lagi? beta jest a ja lagi mam wszędzie.. inne serwery działają normalnie tylko nie ten, why?

­

Grasz ninją?

Opublikowano

Oficjalny start, tak jak zapowiadaliśmy odbędzie się w sobotę (05.12) o godzinie: 17:30
A teraz lista youtuberów, o którą wielu z Was prosiło.

Mori,

Zalegalizowany,

AdaśBambi / Dezan

Małysz

Hotovsky

Shake

Weezy

Kirek

Jest oczywiście jeszcze kilku, z którymi rozmowy trwają.

Pierwsza faza testów została zakończona, zgłosiliście sporo małych błędów oraz niedociągnięć, które już poprawiliśmy albo jesteśmy w trakcie ich poprawiania.

Serwer zostanie wyłączony o godzinie 14:00, postacie zostaną usunięte.

Na każde istniejące i nowe konto będą przyznawane Smocze Monety, a ItemShop będzie otwarty.

O godzinie 16:35 rozpocznie się druga faza testów, na którą wszystkich serdecznie zapraszamy!

Przy okazji testów będziecie mogli wygrać Smocze Monety na start!
Jak to zrobić?

Cztery pierwsze osoby (każda postać musi być inną klasą ), które uzyskają poziom 75 i pokonają Umarłego Rozpruwacza zostaną wynagrodzone przed startem serwera Smoczymi Monetami !

Wszystkich zapraszamy do zabawy oraz przypominamy o konkursie facebokowym, który własnie trwa!

Kliknij i wygraj smocze monety!

Opublikowano

Bardzo ładnie zaprezentowany serwer.

Aż się dziwię że jest takie słabe zainteresowanie w zapowiedzi.

Bardzo dobrze że zmieniliście dungeony, alternatywa do WW mi się spodobała tak samo jak alternatywa dla WO.

Jako nieliczne hełmy podobają mi się te razadora i nemere :D

Tak samo jak ich całe kostiumy.

Jak można zdobyć te kostiumy? Podczas jakiegoś eventu? Jakieś osiągnięcie?

Dobre jest też rozwiązanie z zastąpieniem biologa :)

Smocze monety będzie można zdobyć w grze? Nie poprzez kupno od innych graczy, ale np. jakiś event, dungeon?

Opublikowano

jak to jest że użytkownicy forum reklamują wasz serwer poprzez awatary?

Opublikowano

Może chcą pomóc i po prostu ustawiają sobie te avatary, by większe grono graczy mogło się o nim dowiedzieć? o.O

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Bardzo mi sie podoba.

Ładna prezentacja, pomijając kilka błędów. :D

Zapowiada się mega!

Zagram i widzimy się na starcie.

Powodzenia!

Opublikowano

@Algade
Jeżeli chodzi o te stroje to zdobyć je będzie można w jednym z eventów, a konkretniej to walka królestw.
Zestaw razadora bedzie dla 5 osób, którzy zdobyli najwięcej fragów ze zwycięskiej drużyny, a nemere dla przegranych.

@ManiekSpecjalny

Tak jak odpisał ci Trivor

Pierwsza zapowiedź z gry prosto od Weezy'ego !

Jest także prezentacja od Małysza!

https://www.youtube.com/watch?v=81_Jfu_wEoE

Opublikowano

dobra ja mam problem z wbiciem na serw moze po otwarciu uda mi sie ,powodzenia i czekam na start

Opublikowano

Wejdź na serwerowego Teamspeaka administracja spróbuje ci pomóc :) Przypominam, że działa tylko CH2.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wam też z tego linku leci małą prędkością ?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Bardzo ładnie zaprezentowany serwer.

Aż się dziwię że jest takie słabe zainteresowanie w zapowiedzi.

Bardzo dobrze że zmieniliście dungeony, alternatywa do WW mi się spodobała tak samo jak alternatywa dla WO.

Jako nieliczne hełmy podobają mi się te razadora i nemere :D

Tak samo jak ich całe kostiumy.

Jak można zdobyć te kostiumy? Podczas jakiegoś eventu? Jakieś osiągnięcie?

Dobre jest też rozwiązanie z zastąpieniem biologa :)

Smocze monety będzie można zdobyć w grze? Nie poprzez kupno od innych graczy, ale np. jakiś event, dungeon?

To jest Mpc - Co c*****e to ma szanse :p

Opublikowano

To jest Mpc - Co c*****e to ma szanse :p

Sam sie na tym forum nie promujesz? Jeżeli się promujesz to znaczy, że uwazasz że masz szanse - wnioski pozostawiam tobie :)

Opublikowano

Sam sie na tym forum nie promujesz? Jeżeli się promujesz to znaczy, że uwazasz że masz szanse - wnioski pozostawiam tobie :)

To się dopiero okażę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...