Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sares.pl

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okaże jak już, naucz się pisać wpierw po polsku, później zwracaj komuś uwagę. Twoja wypowiedź jest równa zeru, pewnie i twoja osoba ima się tej cyferki ;) Uwielbiam takich ludzi, twoja hipokryzja nie zna granic.

P.S

Beta do kiedy trwa?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Skąd bronie 75 ?

Z ripera i misji.

Okaże jak już, naucz się pisać wpierw po polsku, później zwracaj komuś uwagę. Twoja wypowiedź jest równa zeru, pewnie i twoja osoba ima się tej cyferki ;) Uwielbiam takich ludzi, twoja hipokryzja nie zna granic.

P.S

Beta do kiedy trwa?

Beta do jutra 14:00

Opublikowano

P.S

Beta do kiedy trwa?

Oh, wzruszylem się. Też cię lubię.

Dowiedz się cokolwiek na mój temat no a potem możesz wyrazić jakąkolwiek opinie, dziękuję.

No i cóż.. Polonistą nie jestem ale dzięki ;)

Opublikowano

Serwer graficznie prezentuje się bardzo dobrze, ale nie zapomnijmy że takie serwery jak Atr**a prezentowała się bardzo dobrze w kwestii graficznej, a na serwerze było bardzo dużo dużo bugów, leczy życzę wam powodzenia z całego serca i udanego startu oczywiście, jak już start przejdzie po waszej myśli to wtedy już tylko z górki i podtrzymywanie serwera regularnie i gracze będą sami przychodzić, tylko no jakby nie było to w weekend startuje kilka serwerów to może być malutka konkurencja, bo każdy się zasiedli gdzieś zanim wy ruszycie.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Serwer graficznie prezentuje się bardzo dobrze, ale nie zapomnijmy że takie serwery jak Atr**a prezentowała się bardzo dobrze w kwestii graficznej, a na serwerze było bardzo dużo dużo bugów, leczy życzę wam powodzenia z całego serca i udanego startu oczywiście, jak już start przejdzie po waszej myśli to wtedy już tylko z górki i podtrzymywanie serwera regularnie i gracze będą sami przychodzić, tylko no jakby nie było to w weekend startuje kilka serwerów to może być malutka konkurencja, bo każdy się zasiedli gdzieś zanim wy ruszycie.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Fakt, jest trochę konkurencji, ale patrzymy dalej w przyszłość niż pierwszy tydzień i chcemy raczej, żeby wszystko szło stopniowo w góre niż wielkie bum na starcie a potem tylko spadek zainteresowania administracji i graczy. Dzięki za miłe słowa, postaramy się, żeby zasiedlili się u nas :)

W międzyczasie zapraszamy na nasz fanpage https://www.facebook.com/saresmt2 i sprawdzenie zapowiedzi od Legal`a

https://www.youtube.com/watch?v=t9UNmETkkAQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć, dlaczego taka kijowa prędkość przy ściąganiu clienta ?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć, dlaczego taka kijowa prędkość przy ściąganiu clienta ?

Jutro będzie nowy klient do pobrania, damy na kilka różnych hostingów, żebyś mógł pobrac bez problemu :)

Zapraszamy na kolejną prezentację tym razem od Hotovsky

Opublikowano

Zapraszam serdecznie ! miałem przyjemność być na becie i naprawdę bardzo przyjemnie prezentuje się serwerek :) POLECAM czekam na start.­

2i29cae.png

Opublikowano

Ładny wygląd, urozmaicenie gry? :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ładny wygląd, urozmaicenie gry? :)

Nogi też mamy po to, by ładnie wyglądały? Wiem, że to trochę nie na miejscu porównywać realny świat z wirtualnym, ale po prostu jakoś nie kręci mnie gra ptakiem nielotem. Nie wiem, może się nie znam, ale mi te skrzydła nie podchodzą.

Poza tym serwer prezentuje się na prawdę ciekawie, mam nadzieję, że nie będzie problemów ze startem.

Opublikowano

Nie musisz ich przecież robić, używać :v To twój wybór, wielu się podoba, nikt nie zmieni koncepcji dla kilku graczy. Mam nadzieję, że to rozumiesz :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nogi też mamy po to, by ładnie wyglądały? Wiem, że to trochę nie na miejscu porównywać realny świat z wirtualnym, ale po prostu jakoś nie kręci mnie gra ptakiem nielotem. Nie wiem, może się nie znam, ale mi te skrzydła nie podchodzą.

Poza tym serwer prezentuje się na prawdę ciekawie, mam nadzieję, że nie będzie problemów ze startem.

W metinie jest woda w której nie da się pływać. A tak na serio, to nawet jeśli byśmy robili fizykę w metinie to i tak pojawiłyby sie głosy "to nie metin!" więc wszystko nie dogodzimy :) Myślimy nad dodaniem opcji ukrywania skrzydeł, jakaś grupka osób będzie tego chciała to dodamy.

Opublikowano

Kim polecacie grać i pod pvp i pod expa ( ogólnie) Sura WP/Wojownik Body/ Szaman Healer???

Graj profesją, z którą czujesz się najlepiej ale mogę od siebie dodać że szaman healer został bardzo fajnie odmieniony i jeżeli bierzesz go pod uwagę to zagraj nim aby sprawdzić jego moc :)

Zapraszamy wszystkich do wypowiadania się w publikacji: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1491107-mediumeasy-sarespl-start-dziś-1735/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...