Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie działu zadań domowych z pogaduszek

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, tak jak w temacie; jestem za usunięciem działu zadań domowych z pogaduszek. Nie ma tam dużego ruchu, a już na pewno nie ma pomocy. Jest wiele innych rzeczowych stron na ten temat i w mojej opinii mpc tego działu nie potrzebuje.

A co Wy o tym myślicie?

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tematy tego typu można zakładać w głównym dziale, nikt tego nie zabrania. Jeżeli dział nie żyje, to nie ma po co go trzymać. Jestem za usunięciem.

Opublikowano

Nie spotkałem się nigdy z jakimkolwiek rozwiązaniem komukolwiek zadania domowego. Tak.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie spotkałem się nigdy z jakimkolwiek rozwiązaniem komukolwiek zadania domowego. Tak.

Opublikowano

Niby racja, ale jak tak dalej pójdzie to na forum zostaną metin pogaduszki i kosz tylko xD

Opublikowano

Zdecydowanie za usunięciem.

Jak autor tematu wspomniał, jest wiele innych stron, na których można otrzymać pełne wyjaśnienie i zobaczyć coś na kilku przykładach. 

Opublikowano

Tematy tego typu można zakładać w głównym dziale, nikt tego nie zabrania. Jeżeli dział nie żyje, to nie ma po co go trzymać. Jestem za usunięciem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Zdecydowanie za usunięciem.

Jak autor tematu wspomniał, jest wiele innych stron, na których można otrzymać pełne wyjaśnienie i zobaczyć coś na kilku przykładach. 

Opublikowano

Skoro moderator chce usunięcia działu i inni, to jestem na tak. Osobiście uważam, że działem jest małe zainteresowanie patrząc na obecną sytuacje. 

Opublikowano

Tak.

~~~

Skoro robimy porządki w pogaduszkach to niech wyleci jeszcze anime xD

Dwa razy tak

Opublikowano

Skoro moderator chce usunięcia działu i inni, to jestem na tak. Osobiście uważam, że działem jest małe zainteresowanie patrząc na obecną sytuacje. 

Opublikowano

Myślę, że jak zaczną pojawiać się takie tematy czasem w głównym dziale to będzie nawet większe zainteresowanie, bo myślę, że ludzie teraz nawet tam nie zaglądają.. :)

TAK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...