Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie redakcji Counter-Strike i Tibia

Teski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słabe niusy, piszą o mało interesujących sprawach, o sprawach ważnych 0 info, nie polecam

edit. zapomniałem o anime xdd

Opublikowano

tak, w ogóle ta cała redakcja csa to prowadzona przez jakichś ułomów.

Opublikowano

Counter-Strike:

Zespół się wyrażenie posypał, a szkoda, bo gra Counter-Strike ma bardzo ciekawe tematy do artykułów.

Z jednej strony faktycznie poziom tych prac redaktorów jest bardzo niski, ale z drugiej wiem, że liderom zależy na tej grupie i się poważnie starają. Usuwanie jej nie jest najlepszym pomysłem skoro do mniej znanych tytułów podczepiona jest taka ekipa, dlatego byłbym za zawieszeniem jej. Może uda się kiedyś wyprowadzić ten team na prostą.

Tibia:

Ta grupa już chyba nie istnieje, także nie ma co pisać.

Anime:

Jakby na to nie patrzeć, redakcja ma wysoki poziom prac i nie widzę powodu do jej usunięcia. To, że ktoś nie lubi tych bajek nie oznacza, że forum ma się od nich całkowicie odciąć. Dla mnie @Ariness wypełnia wzorowo swoje obowiązki lidera i pilnuje tam poziomu. Także na nie.

Opublikowano

Counter-Strike:

Zespół się wyrażenie posypał, a szkoda, bo gra Counter-Strike ma bardzo ciekawe tematy do artykułów.

Z jednej strony faktycznie poziom tych prac redaktorów jest bardzo niski, ale z drugiej wiem, że liderom zależy na tej grupie i się poważnie starają. Usuwanie jej nie jest najlepszym pomysłem skoro do mniej znanych tytułów podczepiona jest taka ekipa, dlatego byłbym za zawieszeniem jej. Może uda się kiedyś wyprowadzić ten team na prostą.

Tibia:

Anime:

Jakby na to nie patrzeć, redakcja ma wysoki poziom prac i nie widzę powodu do jej usunięcia. To, że ktoś nie lubi tych bajek nie oznacza, że forum ma się od nich całkowicie odciąć. Dla mnie @Ariness wypełnia wzorowo swoje obowiązki lidera i pilnuje tam poziomu. Także na nie.

anime to był troll

Opublikowano

Ja bym się wstrzymał jeszcze na chwilę. Jest planowana jedna zmiana, która myślę, że wyjdzie na dobre redakcji, a przynajmniej mam taką nadzieję.

Jeśli po tym się nic nie zmieni to jestem za tymczasowym zawieszeniem redakcji, bo nie ma sensu żeby tak to funkcjonowało.

Opublikowano

Co wy bez nie wiedzy możecie pisać o redakcji csa, liderzy się interesują bardzo, wszyscy na urlopach do nie wiadomo kiedy i tak na prawdę nie ma teraz nikogo kto mógłby coś zarządzić itd. Jestem aktualnie ja @Remzoo i @Patrix0n pozostawieni sami sobie, także proszę nic nie pisać na temat redakcji gdyż nie macie zielonego pojęcia jaka jest sytuacja.

PS: Sugerowałbym skasowanie moda teskiemu.... ooomh sorry za późno.

PS 2: Jesteśmy potencjalnie jedną z większych redakcji a jest nas tylko 3, a potem dziwota że mało newsów, taka redakcja lola ma ponad 5...

Opublikowano

Hej, wpadłem poodbijać piłeczki. Na sam początek wychodzę do was z pytaniem- czytaliście jakikolwiek news lub przynajmniej posty pod nim? Jeżeli tak, to powinniście znać odpowiedź na "wrzucają mało interesujące rzeczy, a o tych ważnych nie ma nic." W jednej ze swoich publikacji jasno wyjaśniłem, że redaktorzy (a przynajmniej ja) piszą artykuły gdy widzą coś ciekawego i gdy mają na to czas. Chętnie pisałbym wam newsy także o tych bardziej nagłośnionych eventach, zmianach itp. lecz gdy dowiaduję się o czymś po dniu/dwóch i w dodatku wiem, że na pozwolenie będę czekać kolejny dzień (ba, teraz z całym nieobecnym panelem redakcji może i tydzień), to sobie to po prostu odpuszczam. 

Druga uwaga, jeżeli coś was nie interesuje, to nie musicie tego czytać. Weźcie pod uwagę fakt, że forum liczy oprócz was kilka tysięcy innych użytkowników, których takie publikacje mogą interesować. Osobiście, uwielbiam czytać o tym co się dzieje w podziemiu i uwielbiam śledzić drużyny które w przyszłości mogą zaskoczyć. Trzecia uwaga, jeżeli coś jest słabe, to dlaczego nie napiszecie tego pod danym artykułem i nie wskażecie autorowi błędu? Pod każdym z moich niusów użytkownicy MPC dyskutują i wyraźnie są zadowoleni z przekazywanych im informacji.

Oj, przepraszam. Pod ostatnim tematem został mi wytknięty błąd, na który szybko odpowiedziałem i udowodniłem (a przynajmniej tak mi się wydaje) że się nie pomyliłem. Czwarta i ostatnia uwaga, opiekunowie naszej redakcji, a raczej opiekun jest teraz na urlopie, martwy, podczas gdy dwóch innych nagle przestało być częścią naszej redakcji- zgłosiliśmy to, pozostało nam jedynie czekać. Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

Counter-Strike:

Tibia:

Anime:

Jakby na to nie patrzeć, redakcja ma wysoki poziom prac i nie widzę powodu do jej usunięcia. To, że ktoś nie lubi tych bajek nie oznacza, że forum ma się od nich całkowicie odciąć. Dla mnie Ariness wypełnia wzorowo swoje obowiązki lidera i pilnuje tam poziomu. Także na nie.

Powiem tak. Byłem w tej redakcji przez pewien okres czasu. Jedyne co tam może naprawdę trzymać poziom to recenzja miesiąca, nic innego. Nie powiedziałbym, że Ariness wzorowo wypełnia obowiązki lidera, powiedziałbym, że poniżej przeciętnej. Osobiście nic do niego nie mam, ale on ludźmi "zarządzać" nie potrafi.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Anime:

dafuq

Silvera nie ma, więc redakcja nie ma wysokiego poziomu. Tylko on pisał w miarę rozwinięte tematy, ostatni temat to początek listopada, czyli nikt nawet nie spróbował zbliżyć się do tego poziomu. Ogółem skład to jakiś żart, bo tylko jedna osoba wypowiada się w dziale anime (mam na myśli więcej niż 5 postów i zaglądanie tam). 

Samo powstanie redakcji było złym pomysłem, niestety chińskie bajki mają w cholerę stron, a na MPC w dziale anime znajdziesz dokładnie to samo (oprócz polecania Tokyo Ghoul).

vL1s8FY.png

QtiV6xY.gif

Opublikowano

hmmm

Może i prawda, że redakcja cs'a ma swoje wzloty i upadki, co niestety jest spowodowane nierobstwem redaktorów (jak widać wyleciało sporo osobników) i zostali tylko Ci, którzy na prawdę coś w niej robią.

Ja już odszedłem z opiekuna z spraw mniej ważnych, także wiem, że wywalenie cs'a było już dawno dyskutowane, ale jednak mieliśmy robić więcej, więcej, więcej.

Nie patrząc nawet jak zostało ich 3 to coś zawsze wrzucą, a jak było nas 12 to przez tydzień nie było widać artykułów.

Słowem końca, chciałbym, abyście spróbowali (co niektórzy) zostać redaktorem i wspomóc cs'a, a nie tylko patrzeć jak się rozpada i pisać tematy z usunięciem.

Gdyby przynajmniej 1/4 tego zgromadzenia doszła do redakcji i każdy by coś napisał to uwierzcie, że redakcja by na pewno zaowocowała.

Nie mamy ludzi = jest mało artykułów, kiedyś jak były nagrody wymyślane przez opiekunów to uwierzcie, ale było większe zainteresowanie.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...