Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie redakcji Counter-Strike i Tibia

Teski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy bez nie wiedzy możecie pisać o redakcji csa (...) także proszę nic nie pisać na temat redakcji gdyż nie macie zielonego pojęcia jaka jest sytuacja.

Lol mamy nie pisać bo nie wiemy jak jest w środku? Wiedza jaką mamy jest w zupełności wystarczająca, abyśmy mogli dyskutować o usunięciu redakcji. Dla nas liczą się tylko efekty, a co wy tam odwalacie u siebie to nikogo nie obchodzi.

hmmm

Może i prawda, że redakcja cs'a ma swoje wzloty i upadki, co niestety jest spowodowane nierobstwem redaktorów (jak widać wyleciało sporo osobników) i zostali tylko Ci, którzy na prawdę coś w niej robią.

(...)

Słowem końca, chciałbym, abyście spróbowali (co niektórzy) zostać redaktorem i wspomóc cs'a, a nie tylko patrzeć jak się rozpada i pisać tematy z usunięciem.

Gdyby przynajmniej 1/4 tego zgromadzenia doszła do redakcji i każdy by coś napisał to uwierzcie, że redakcja by na pewno zaowocowała.

Nie mamy ludzi = jest mało artykułów, kiedyś jak były nagrody wymyślane przez opiekunów to uwierzcie, ale było większe zainteresowanie.

A gdyby każdy z was przelał mi po 100zł to byłbym bogaty. Ale tak się nie stanie.

Skoro ludzie nie chcą wstępować do redakcji, a ci którzy już tam są mają gdzieś te robotę, to po co to trzymać?

Imo redakcja csa w założeniu jest jedną z najnormalniejszych redakcji na tym forumku. Więc głupio by było ją wywalać, chyba że pozbędziemy się też wszystkich innych (co moim zdaniem nie jest głupim pomysłem).

Może wziąć, zaorać i zrobić od nowa, ewentualnie zawiesić.

Tibia już nie żyje, więc na tak.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

hmmm

Może i prawda, że redakcja cs'a ma swoje wzloty i upadki, co niestety jest spowodowane nierobstwem redaktorów (jak widać wyleciało sporo osobników) i zostali tylko Ci, którzy na prawdę coś w niej robią.

Ja już odszedłem z opiekuna z spraw mniej ważnych, także wiem, że wywalenie cs'a było już dawno dyskutowane, ale jednak mieliśmy robić więcej, więcej, więcej.

Nie patrząc nawet jak zostało ich 3 to coś zawsze wrzucą, a jak było nas 12 to przez tydzień nie było widać artykułów.

Słowem końca, chciałbym, abyście spróbowali (co niektórzy) zostać redaktorem i wspomóc cs'a, a nie tylko patrzeć jak się rozpada i pisać tematy z usunięciem.

Gdyby przynajmniej 1/4 tego zgromadzenia doszła do redakcji i każdy by coś napisał to uwierzcie, że redakcja by na pewno zaowocowała.

Nie mamy ludzi = jest mało artykułów, kiedyś jak były nagrody wymyślane przez opiekunów to uwierzcie, ale było większe zainteresowanie.

Słowo końcowe przez pół wypowiedzi xD

Zróbcie coś z samą rangą, bo, póki co, redaktor = pośmiewisko, gówno i inne nie do końca miłe epitety. Dziwicie się, że nikt nie chce tam pisać, skoro ten "tytuł" jest jak kara. Nie dość, że trzeba pisać za darmo (nic, nawet uprawnień w zamian), to jeszcze obrzucają błotem z każdej możliwej strony. 

Opublikowano

Słowo końcowe przez pół wypowiedzi xD

Zróbcie coś z samą rangą, bo, póki co, redaktor = pośmiewisko, gówno i inne nie do końca miłe epitety. Dziwicie się, że nikt nie chce tam pisać, skoro ten "tytuł" jest jak kara. Nie dość, że trzeba pisać za darmo (nic, nawet uprawnień w zamian), to jeszcze obrzucają błotem z każdej możliwej strony. 

Uwierz, że kiedy był całkiem inny system nagród to forumowi redaktorzy mieli zapał do pracy, a odkąd to wszystko się zmieniło to chęci do pracy spadły. 

Tak było w moim przypadku i pewnie innych skoro redakcja straciła aż tyle osób i zostało raptem 2/3 redaktorów?

Opublikowano

Usunąłbym redakcje Anime, ponieważ z tego co widzę, to jest tam dosyć pusto. Po prostu redakcja jest zbędna. Co do redakcji CS, to neutral. O tym zdecyduje już administracja. 

Opublikowano

co do redakcji cs - tak, bo nie dość że lenie to jeszcze znalazłem splagiatowany artykuł ze strony pewnego polskiego komentatora cs:go

f

Opublikowano

ja tam jestem za usunięciem wszystkich redakcji, już raz to uzasadniałem w administracyjnym dziale, więc jak ktoś chce to sobie przeczyta 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...