Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o grze ELOA?

Oerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem od startu magiem, odrzuciły mnie lagi które nie pozwalały grać plus to, że magiem w instancji miałem problem przejść, za dużo mobów a ja zbyt papierowy. 

Ogólnie gra zrobiła dobre wrażenie lecz zraziłem się tym, co opisałem.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem od startu magiem, odrzuciły mnie lagi które nie pozwalały grać plus to, że magiem w instancji miałem problem przejść, za dużo mobów a ja zbyt papierowy. 

Ogólnie gra zrobiła dobre wrażenie lecz zraziłem się tym, co opisałem.

Może lagi były powodowane przez Twój Internet. Ja nie mam żadnych problemów. :x

Najlepszą chyba postacią do grania samemu jest psychic. Grałam z jednym ostatnio i miałam cały czas full hp. :) 

Co do maga - każda postać ma swoje plusy i minusy. Przy magu niestety minusem jest mała ilość defa.

Opublikowano

Nie wiem czemu ktoś tutaj twierdził, że mało jest graczy w ELOA, skoro dzisiaj były dwa kanały (na trzy) oznaczone FULL, a pod dungeonami masa ludzi szukających pt.

Opublikowano

Nie wiem czemu ktoś tutaj twierdził, że mało jest graczy w ELOA, skoro dzisiaj były dwa kanały (na trzy) oznaczone FULL, a pod dungeonami masa ludzi szukających pt.

gratulację 

Opublikowano

Podsłuchałem od tych mpcowych i ogarnąłem stronę - no nawet nawet spoko się zapowiada.

Ciekawe co będzie w późniejszym czasie, ale jak na razie gra wydaje się ok

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Podsłuchałem od tych mpcowych i ogarnąłem stronę - no nawet nawet spoko się zapowiada.

Ciekawe co będzie w późniejszym czasie, ale jak na razie gra wydaje się ok

No, już planowany jest update przez Sylwestrem. :P Gra dopiero się rozkręca. Ci, którzy lubią H'n'S i Anime na pewno sobie coś tutaj znajdą. 

Opublikowano

Gra się całkiem przyjemnie. Grafika jest miła dla oka, animacje są płynne. Sam system zrobiony jest bardzo dobrze, lecz misje są strasznie monotonne polegające głównie na zabiciu mobów i udanie się po nagrodę.

IDcncno.png

Opublikowano

Gra się całkiem przyjemnie. Grafika jest miła dla oka, animacje są płynne. Sam system zrobiony jest bardzo dobrze, lecz misje są strasznie monotonne polegające głównie na zabiciu mobów i udanie się po nagrodę.

Niestety, po 30 lvlu misje to głownie "zabij 40 potworów"... Monotonne, ale jak już się osiągnie 40 lvl to jest o wiele ciekawiej. Dobrze, że wbicie tego capa nie zajmuje tygodni, a kilka dni jak się przyłoży. W grupie to w ogóle chwilka i zrobione. :P

Opublikowano

Większość opinii jest wzorowana na poprzednikach mimo, że pewnie większość w to nie grała. Najpierw wbijcie chociaż 25 lv gdzie gra powoli zaczyna się rozkręcać i wciągać, a dopiero potem normalnie oceńcie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Kolejne gówno typu last chaos, rappelz i inne tego typu, odradzam.

Ale LCki to Ty szanuj.

Weszłam, wbiłam 2 lvl i wyszłam, jakoś mi się nie spodobało. Przeraziło mnie te sterowanie, nawet nie sprawdzałam, czy da się je zmienić. Po prostu gra nie dla mnie. xD

Opublikowano

Ale LCki to Ty szanuj.

Weszłam, wbiłam 2 lvl i wyszłam, jakoś mi się nie spodobało. Przeraziło mnie te sterowanie, nawet nie sprawdzałam, czy da się je zmienić. Po prostu gra nie dla mnie. xD

Sterowanie podobne jak w lolu (prawie identyczne), a przecież w niego grasz. xD

Opublikowano

Sterowanie podobne jak w lolu (prawie identyczne), a przecież w niego grasz. xD

To prawda, aczkolwiek nie ma co porównywać gry MOBA do RPG. W LC też można powiedzieć, że sterowanie jest podobne (+wasd), ale tam się nie atakuje na A.  :((

Możliwe, że kiedyś się skuszę na drugie podejście do zagrania w to, ale póki co - nie.  Z chęcią jednak poczytam jeszcze inne opinie nt. tej gry, może coś mnie przekona. :v

Opublikowano

To prawda, aczkolwiek nie ma co porównywać gry MOBA do RPG. W LC też można powiedzieć, że sterowanie jest podobne (+wasd), ale tam się nie atakuje na A.  :((

Możliwe, że kiedyś się skuszę na drugie podejście do zagrania w to, ale póki co - nie.  Z chęcią jednak poczytam jeszcze inne opinie nt. tej gry, może coś mnie przekona. :v

Klikając lewym przyciskiem myszy też atakujesz z hitów. Mi chodziło, że osoba grająca w LoLa ma łatwiej przyzwyczaić się do takiego sterowania. :P A klikając A moim zdaniem jest łatwiej atakować, ale jak zaczynałam to myszką klikałam i jakoś to też szło. :P

Opublikowano

Zacząłem grać dzisiaj po 1 w nocy, skończyłem o 6 rano.

Gra mega mi się podoba i jaram się nią mocno. Gram dalej i zobaczymy czy wciągnie mnie na tyle, aby zostać przy niej dłużej. Jak ktoś nie grał to polecam pobrać i to zrobić, bo wydaje mi się, że warto!

Opublikowano

­Mam pytanie co do tej gry, czy oni mają serwery nakręcane na korbkę? To nie możliwe, żeby mi pobierało z prędkością 300kb/s xD

Miał ktoś tak?

Ps: cóż to za błąd?

V6pr7n5.png

Piszę tu bo nie chce spamować nowymi tematami :3

@Karusia Wiem, że odbiegam i za to przepraszam, ale już mi się nie chciało wychodzić z tego tematu, jestem zbyt leniwa :x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­Mam pytanie co do tej gry, czy oni mają serwery nakręcane na korbkę? To nie możliwe, żeby mi pobierało z prędkością 300kb/s xD

Miał ktoś tak?

Ps: cóż to za błąd?

V6pr7n5.png

Piszę tu bo nie chce spamować nowymi tematami :3

Mi się pobierało 1,5mb/s xD

Spróbuj pobrać download jeszcze raz: http://full-ggp.eloa.webzen.com/Live/ELOA_Downloader.exe

I wyłącz antywirusa podczas ściągania gry. 

I następnym razem twórz nowy wątek, bo jakby nie patrzeć tutaj odbiegasz trochę od tematu. :P

Opublikowano

No nic tak jak nienawidze cukierkowych gier i anime to sciagne i to zobacze bo nie ma na rynku juz nic od 13 lat grania w MMORPG po prostu wszystkie gierki poprostu dla mnie staly sie znane i wychodza tylko ciagle te same gry tylko pod inną nazwą i zmienionym modelem postaci ;xx

22695116389755711104.gif

Opublikowano

No nic tak jak nienawidze cukierkowych gier i anime to sciagne i to zobacze bo nie ma na rynku juz nic od 13 lat grania w MMORPG po prostu wszystkie gierki poprostu dla mnie staly sie znane i wychodza tylko ciagle te same gry tylko pod inną nazwą i zmienionym modelem postaci ;xx

To po co chcesz próbować kolejnego słabego mmo które wyszło "pod inną nazwą i ze zmienionym modelem postaci", w końcu ta gra już u nas była, tylko Nexon ją zamknął, bo ktoś sobie wydał bez praw. Stanowczo odradzam każdemu kto ma choć trochę godności i oczekuje czegoś od tytułu w którego ma zamiar grać.

Opublikowano

To po co chcesz próbować kolejnego słabego mmo które wyszło "pod inną nazwą i ze zmienionym modelem postaci", w końcu ta gra już u nas była, tylko Nexon ją zamknął, bo ktoś sobie wydał bez praw. Stanowczo odradzam każdemu kto ma choć trochę godności i oczekuje czegoś od tytułu w którego ma zamiar grać.

Przecież Ty nawet nie ściągnąłeś tej gry, a piszesz takie rzeczy. Żeby ocenić jakość MMO to trzeba przynajmniej z ten 15 wbić.  <.<

Opublikowano

Może dlatego że takie MMO mi już tylko zostały i spośród nich musze takowe wybrać :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

serio nie lubie takich ludzi... to, że Tobie się nie podoba to nie znaczy, że innym masz od razu odradzać. Sam nie lubiłem tego typu gier a jednak ELOA mnie wciągnęła.

I jeszcze to: "każdemu kto ma choć trochę godności" - brak Ci argumentów? Bo inaczej tego zrozumieć nie moge. Co ma godność do grania w gre? Że ktoś ją drugi raz wypuszcza? Mi i jak zapewne większości graczy nie obchodzi kto ją będzie wypuszczał - jeśli będzie dobra i się spodoba to i tak bedą w nią grali.

Opublikowano

Przecież Ty nawet nie ściągnąłeś tej gry, a piszesz takie rzeczy. Żeby ocenić jakość MMO to trzeba przynajmniej z ten 15 wbić.  <.<

A ty niby skąd to k***a wiesz? xD Wbiłem lvl capa na starej wersji, tutaj dobiłem 30 żeby zobaczyć czy coś zmienili, więc mi nie wmawiaj ze nawet jej nie ściągnąłem...

@kamil1425 Szanujący się człowiek nie powinien się zmuszać do grania w crapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...