Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o grze ELOA?

Oerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty niby skąd to k***a wiesz? xD Wbiłem lvl capa na starej wersji, tutaj dobiłem 30 żeby zobaczyć czy coś zmienili, więc mi nie wmawiaj ze nawet jej nie ściągnąłem...

@kamil1425 Szanujący się człowiek nie powinien się zmuszać do grania w crapy.

Piszesz, że jest "crapem", a umiesz w ogóle określić co Ci się w niej nie podoba? 

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piszesz, że jest "crapem", a umiesz w ogóle określić co Ci się w niej nie podoba? 

Nie chce mi się argumentować własnego zdania przed jakąś pseudofanką gry, hejtuję ją bo mogę, nie musicie zwracać na to uwagi :v

Opublikowano

A ty niby skąd to k***a wiesz? xD Wbiłem lvl capa na starej wersji, tutaj dobiłem 30 żeby zobaczyć czy coś zmienili, więc mi nie wmawiaj ze nawet jej nie ściągnąłem...

@kamil1425 Szanujący się człowiek nie powinien się zmuszać do grania w crapy.

Z twojego rozumowania wynika, że każdy kto w to gra nie szanuje siebie i zmusza samego siebie do grania w tą gre.

Serio - poziom debilizmu osiągnięty. 

Opublikowano

Nie chce mi się argumentować własnego zdania przed jakąś pseudofanką gry, hejtuję ją bo mogę, nie musicie zwracać na to uwagi :v

Bo nie masz żadnej argumentacji. I nie jestem pseudofanką, ani fanką - po prostu gra mi się podoba.  o.O I wątpię żeby byli ludzie co zmuszają się do grania w gry... Przecież gramy dla przyjemności. 

Opublikowano

Jak grałem to nawet fajne choć grafika nie w moim stylu, ale wyskakiwał mi jakiś error więc przestałem grać.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Witam, ja się skusiłem i nie żałuje :) fajny styl walki ciekawe skille, trzeba zagrać :) 

9lvl blood knight

in game :  ROBSONpro

zkpy84.png

Opublikowano

Dzięki Karusia - post napisany.

Mam małe pytanie odnośnie klas - która klasa odpowiada za healowanie siebie oraz osób w party ? - 

zkpy84.png

Opublikowano

Pogralem troche, ale jakies takie kiepskie to. Path of Exile bardziej mi podchodzi, tutaj jakos tak ubogo to sie prezentuje. Ale moze na wysokim lvl sie to zmienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...