Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o grze ELOA?

Oerte

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słyszałem o tej grze i powiem tak wydaję się ciekawą produkcją którą odwiedzę niedługo (jeszcze nie grałem) wiem natomiast że gra sporo polaków w tą grę,nie będę się zbytnio wypowiadał gdyż nie grałem ale jak zagrasz możesz napisać mi co o niej sądzisz ^^ Aktualnie zajęty grą w Dragon Nest jestem :3

Opublikowano

Nie rozumiem was, ta gra byla u nas od marca i bylo cicho, teraz nexon zorientowal sie ze ktos ich wyprzedzil i wydal gre bez praw wiec wkroczyl, i nagle wszyscy hype na to scierwo...

Opublikowano

Powiem tak,pograłem chwile i nie jest do gra dla mnie,może dlatego że przyzwyczaiłem się ostatnio do takich produkcji jak Dragon Nest czy Blade&Soul.Gra jest dość fajnie zrobiona graficznie,system sterowania mi nie przypasował na początku,klasy postaci są też dość ciekawe ale chyba nie jest to po prostu gra dla mnie więc na daną chwile sobie ją odpuszczę. ;)

Opublikowano

A możecie polecić jakieś nowe tytuły najlepiej takie, które są w fazach beta lub tuż po oficjalnym starcie?

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

A możecie polecić jakieś nowe tytuły najlepiej takie, które są w fazach beta lub tuż po oficjalnym starcie?

Podobne do tego, to PoE, Devilian (dziś 19 open beta startuje).

Opublikowano

Może nie żadna nowość, ale Drakensang jest ciekawy - grafika mega. 

Co do ELOA to jedyne co mi się nie podoba to wygląd postaci wzorowany na chińskich bajkach. ;_;

Opublikowano

gralem jak jeszcze byla beta, o lepsze eq mozna bylo sie starac jedynie w is

ciekawy hns, ale na dluzsza mete nudny

Jak na razie może się wydawać nudny, bo max lvl szybko się wbija, ale gra jest cały czas rozwijana i niedługo zostanie wprowadzony patch z nowym lvl cap. ;)

Opublikowano

Grałem w tą grę jak się nazywała Inspirit Online, dobiłem 40 poziom w pierwszy dzień bo poziom tam nie jest trudno wbić i ta gra bazuję się na tym samym co ta wersja na której grałem, od 40lvl'a się dopiero zaczyna grinding ekwipunku i wbijanie "paragonów" że tak powiem, po czasie robi się to monotonne, ale jeżeli mam dać jakąś wskazówkę to nie polecam robić eq sobie na niższym poziomie, bo dopiero na 40 zaczyna się zdobywać eq na dalszą rozgrywkę :).

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Grałem w tą grę jak się nazywała Inspirit Online, dobiłem 40 poziom w pierwszy dzień bo poziom tam nie jest trudno wbić i ta gra bazuję się na tym samym co ta wersja na której grałem, od 40lvl'a się dopiero zaczyna grinding ekwipunku i wbijanie "paragonów" że tak powiem, po czasie robi się to monotonne, ale jeżeli mam dać jakąś wskazówkę to nie polecam robić eq sobie na niższym poziomie, bo dopiero na 40 zaczyna się zdobywać eq na dalszą rozgrywkę :).

Pozdrawiam JuicyPussy.

Jak na razie maksymalny lvl to 35. (wczoraj wszedł update, kolejna podwyżka lvla ma być po sylwestrze) :) 

Może inaczej będzie wyglądał lvling, może coś zmienią. A w Inspirit Online też się na questach wbijało cały czas?

Opublikowano

Jak na razie maksymalny lvl to 35. (wczoraj wszedł update, kolejna podwyżka lvla ma być po sylwestrze) :)

Może inaczej będzie wyglądał lvling, może coś zmienią. A w Inspirit Online też się na questach wbijało cały czas?

Na questach i raidach. Potem było pvp, które dupy nie urywało.

Opublikowano

Lvlowanie na questach jest o wiele lepsze, niż monotonne bicie mobków. ;)

Tyle, że prędzej czy później się to skończy. :v Tak jak np na 29 trzeba dobić samemu te ostatnie 15% na mobach.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tyle, że prędzej czy później się to skończy. :v Tak jak np na 29 trzeba dobić samemu te ostatnie 15% na mobach.

Ja tam mam 6% do dobicia, ale to może dlatego, że ominęliśmy jakieś questy po drodze.;_;

Opublikowano

Gra jest super, gram od 3 dni, dzisiaj mi się trochę przygrało i serio wciąga w cholerę.. Brakuje tylko dobrych poradników po Polsku i lepszego rozgłosu :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Z sentymentu do Flyffa pogrywam czasem w ELOA, ale ogólnie jest nudna?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...