Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby wszystko juz mam ok, ale jak odpalam clienta przez Idanis.pl to nic sie nie dzieje, a jak przez 'start" to włączy sie okienko i zaraz wyłącza, ocb? ;3

Antywirus usuwa Ci plik dlatego wyłącza metka. Dodaj całego clienta do wyjątków i wypakuj jeszcze raz go. Chodzi tutaj o python27.dll

IDcncno.png

Uczeń
Opublikowano

mam ten sam blad ale jak spamuje szybko przycisk OK to sie odpala klient:P

mi sie opdala na 1 sek i zamyka sie ;3

edit:

dobra dziala z bledami ale dziala 

Opublikowano

Włączam clienta to się włącza i wyłącza po sekundzie co jest?

Dla wszystkich, którzy mają ten błąd. Usuńcie folder ymir work z dysku D i zacznie normalnie działać.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Cheatów nie mam na "d"

Antywirus usuwa Ci plik dlatego wyłącza metka. Dodaj całego clienta do wyjątków i wypakuj jeszcze raz go. Chodzi tutaj o python27.dll

IDcncno.png

Opublikowano

Ludzie, spamicie i nabijacie sobie posty, jak macie problemy to zróbcie format kompa, usuńcie hacki czy przenieście się z kalkulatora na komputer bo działa klient... 

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Ludzie, spamicie i nabijacie sobie posty, jak macie problemy to zróbcie format kompa, usuńcie hacki czy przenieście się z kalkulatora na komputer bo działa klient... 

Chwalisz się czy żalisz? Nie u każdego musi być wszystko okej ;p

Opublikowano

@True990

Na życie swojej rodziny przyrzekasz, ze to nie serwer Azooma i to nie jest beta dreikona s2?

Bo ja już wiem czyj.

Ja nie wiem co Ty taki niesamowicie uwzięty jesteś na temat tego S2 i Azooma?xDDDDDDDDDDDDDDDD

Prócz clienta Azooma za co się z nim umówiłem indywidualnie to nie ma nic związanego z tym projektem więc zadziwiasz mnie tym swoim śledztwem :D

Za sekundę rejestrację ON ;)

Opublikowano

Nie bedzie nigdy

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

kiedy reje on ? 

niby o 17:45, ale już 17:57. Za 3minuty start, a reje ni ma !! haha ;)

Opublikowano

Nie mam antywirusa więc nie wiem w czym proble client włącza sie na sek i wylacza nie mam cheatów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...