Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co? Po co brać kogoś do zrobienia rzeczy, do których jest pełna instrukcja... 

- poprawna instalacja i konfiguracja forum,
- aktualizowanie do najnowszych wersji forum, oraz aplikacji,
- wgrywanie aplikacji, oraz hooków,
- konfiguracja dodatków,

z tym poradzi sobie pierwsza lepsza osoba

- spolszczenia aplikacji (w przypadku, gdy nie ma do pobrania),

tutaj ta osoba musiałaby już troszeczkę poszukać, ale i tak by sobie poradziła

- edycja skina, hooków, aplikacji na potrzeby administracji,

edycja skina, no, Ci powiem, to już coś... podmieniamy jpg tabelek, może nawet tło, wyrzucamy ze stopki autora, dodając siebie jako osobę "edytującą", bo to jest ilekroć ważniejsze niż wykonanie stylu. Obejrzałem fora zrobione przez Twoją osobę i to nic szczególnego. Dwa z nich mają ten sam styl, ten sam efekt pojawiania się obrazka i są niemal identyczne. Nie twierdzę oczywiście, że masz tylko ten kod do odświeżenia loga i jedyne co robisz to przeklejasz obrazki.

- zabezpieczania panelu, oraz katalogów ftp,

zabezpieczenia z poziomu acp?

- autorski regulamin forum,
- autorskie regulaminy działów,

o kurcze! I nie kradniesz czyichś regulaminów, tylko sam je piszesz? No to ładnie.

- dziennie około 7 godzin na administracje forum,

w tym miejscu chcę Ci pogrtulować, bo życie Ci się udało, skoro chodzisz (STOP! uczęszczasz, tak jak to napisałeś) do drugiej klasy technikum i masz 7 godzin na administracje forum, gdzie potrzebne są może z... no nie wiem, dwie bądź jedna?

- staranność wykonywanej pracy,
- odpowiedni team forum (moderatorzy),
- zadowolenie klienta.

ach ci zadowoleni klienci...  :confused:

To nie krytyka, tylko moja opinia.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

edycja skina, no, Ci powiem, to już coś... podmieniamy jpg tabelek, może nawet tło, wyrzucamy ze stopki autora, dodając siebie jako osobę "edytującą", bo to jest ilekroć ważniejsze niż wykonanie stylu. Obejrzałem fora zrobione przez Twoją osobę i to nic szczególnego. Dwa z nich mają ten sam styl, ten sam efekt pojawiania się obrazka i są niemal identyczne. Nie twierdzę oczywiście, że masz tylko ten kod do odświeżenia loga i jedyne co robisz to przeklejasz obrazki.

Dziękuje za opinie!

[F5]

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...