Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuje za kolejne 3 pozytywne opinie, co daje łącznie:

Pozytywnych opinii: 18

Negatywnych: 0

Czekam na kolejne zlecenia! :)

image.png

Opublikowano

http://forum.tanavis.pl/topic/5215-konwersacja-forum-nowości-dodatki-itp/- post #2 - jak to wyjaśnisz?

@EDIT: chodzi mi o ten cytat:

Co do ankiet - nie ma funkcji w IPB, aby można było zobaczyć kto głosował w danej ankiecie. Bynajmniej ja sobie takiej rzeczy nie przypominam.

Dobra, ja wyjaśnię. Można zobaczyć, czy ktoś głosował w danej ankiecie, jeżeli ankieta jest publiczna. Można pozwolić użytkownikom na publiczne ankiety, ale nie można wymusić na nich tego.

Uczyłeś się zabezpieczania ACP i "FTP", a nie nauczyłeś się, że rangi muszą mieć stufix </span> jeżeli mają prefix <span style>?

http://forum.tanavis.pl/forum/90-og%C5%82oszenia/ - daty na kolor grupy, bo nie ma stufixu i koloruje. :]

Neutral z przelotem na "nie polecam".

Opublikowano

http://forum.tanavis.pl/topic/5215-konwersacja-forum-nowości-dodatki-itp/- post #2 - jak to wyjaśnisz?

@EDIT: chodzi mi o ten cytat:

Dobra, ja wyjaśnię. Można zobaczyć, czy ktoś głosował w danej ankiecie, jeżeli ankieta jest publiczna. Można pozwolić użytkownikom na publiczne ankiety, ale nie można wymusić na nich tego.

Uczyłeś się zabezpieczania ACP i "FTP", a nie nauczyłeś się, że rangi muszą mieć stufix </span> jeżeli mają prefix <span style>?

http://forum.tanavis.pl/forum/90-og%C5%82oszenia/ - daty na kolor grupy, bo nie ma stufixu i koloruje. :]

Neutral z przelotem na "nie polecam".

Wyjaśnię to tak;

*czytaj uważnie*

Stawiając forum skupiam się na ważnych sprawach, a to pliki, aktualizacje, wygląd, ustawienia czy choćby te mniejsze drobnostki do ustroju forum. Nie nauczyłem się jednak jeszcze, że koniecznie muszę tworzyć nowy temat i patrzeć czy działa/nie działa ankieta publiczna. Bo zapewne nie zauważyłeś na tym forum co podlinkowałeś jest zaznaczona ankieta publiczna.

Być może jest opcja, aby wyświetlało KTO JAK ZAGŁOSOWAŁ, a może nie ma - nie wiem.

Odnosząc się do rang powiem tyle; raptem 4 rangi nie miały sufiksu* (tak mistrzu, to jest sufiks, a nie stufix) - najprawdopodobniej przeoczyłem tą opcje, ale powiedziałeś mi - dodałem. W czym jest więc problem?

Pozdrawiam cieplutko! :)

image.png

Opublikowano

Wyjaśnię to tak;

*czytaj uważnie*

Stawiając forum skupiam się na ważnych sprawach, a to pliki, aktualizacje, wygląd, ustawienia czy choćby te mniejsze drobnostki do ustroju forum. Nie nauczyłem się jednak jeszcze, że koniecznie muszę tworzyć nowy temat i patrzeć czy działa/nie działa ankieta publiczna. Bo zapewne nie zauważyłeś na tym forum co podlinkowałeś jest zaznaczona ankieta publiczna.

Być może jest opcja, aby wyświetlało KTO JAK ZAGŁOSOWAŁ, a może nie ma - nie wiem.

Odnosząc się do rang powiem tyle; raptem 4 rangi nie miały sufiksu* (tak mistrzu, to jest sufiks, a nie stufix) - najprawdopodobniej przeoczyłem tą opcje, ale powiedziałeś mi - dodałem. W czym jest więc problem?

Pozdrawiam cieplutko! :)

Tworząc ankietę masz za tytułem (czyli po prawej) guzik do zaznaczenia (lub nie) "ankieta publiczna". Jak to zaznaczysz to - chyba nie muszę ci wyjaśniać, bo nie jesteś (chyba) ograniczony - przy głosach będziesz miał "Zobacz" i jak na to klikniesz to Ci się wyświetlą osoby, które głosowały na dany punk/wersję/odpowiedź.

Opublikowano

Tworząc ankietę masz za tytułem (czyli po prawej) guzik do zaznaczenia (lub nie) "ankieta publiczna". Jak to zaznaczysz to - chyba nie muszę ci wyjaśniać, bo nie jesteś (chyba) ograniczony - przy głosach będziesz miał "Zobacz" i jak na to klikniesz to Ci się wyświetlą osoby, które głosowały na dany punk/wersję/odpowiedź.

Możliwe, że jest - ograniczoną mam znajomość ankiet, no ale cóż... czas to poprawić. Tak czy owak nie był to powód do najechania na moją osobę.

Trzymaj się.

Na wyluzowanie, bo przecież jutro piątek - trzymaj:

image.png

Opublikowano

2 słowo Profesjonalizm , Uczciwość to można powiedzieć o Radku.
Radek pozdrawiam cię :D !

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

2 słowo Profesjonalizm , Uczciwość to można powiedzieć o Radku.

Radek pozdrawiam cię :D !

Dziękuje.

F5

image.png

Opublikowano

Cóż, pierwszy raz miałam z Tobą styczność i mogę śmiało polecić, chociaż długo zajęło ci robienie forum. Jako jedyny bez ani słowa sprzeciwu wykonywałeś każdą moją zachciankę, także stwierdzam, że solidnie wykonujesz swoje obowiązki. Śmiało polecam Radka ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...