Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][YGWEB] Autorski skrypt Jackpota CSGO

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oceniam osobę która sprzedaje produkt, a jeśli produkt jest tworzony przez Ciebie, ujawnia on cechy twojej osoby, chaotyczność, amatorstwo.

Na jakiej podstawie wyciągnąłeś te wnioski?

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jakiej podstawie wyciągnąłeś te wnioski?

Na podstawie twojej aktywności publicznej w serwisach i forach, bądź tam tej waszej "drużyny programistów".

Opublikowano

Na podstawie twojej aktywności publicznej w serwisach i forach, bądź tam tej waszej "drużyny programistów".

Nie udzielam się na żadnych innych serwisach i forach mój drogi kolego, więc zapytam jeszcze raz, na jakiej podstawie wyciągnąłeś te wnioski?

Opublikowano

Nie udzielam się na żadnych innych serwisach i forach mój drogi kolego, więc zapytam jeszcze raz, na jakiej podstawie wyciągnąłeś te wnioski?

Czyli Bartek też nie?

Opublikowano

Podobno oceniasz moją osobę, a nie Bartka.

Ale Bartek też jest w waszym kółku informatycznym i też tworzył tą aplikację.

Opublikowano

Ale Bartek też jest w waszym kółku informatycznym i też tworzył tą aplikację.

Mogę Ci zaraz ufundować kurs czytania ze zrozumieniem.

Podobno oceniasz moją osobę, a nie Bartka.

Opublikowano

Mogę Ci zaraz ufundować kurs czytania ze zrozumieniem.

To Tobie by się przydał. Czy ja napisałem, że oceniam Twoją osobę?

Powtórzę - Bartek4175 również pracował nad tą aplikacją, a po jego postach na innych forach można wysnuć wniosek, że nie jest on na tyle dobrze rozwiniętym programistą (przynajmniej w PHP), aby tworzyć na zlecenie aplikacje internetowe (oczywiście dla ludzi, którzy cenią sobie profesjonalizm).

A tak na marginesie - serdecznie zachęcam do zapoznania się z kodem frontendowym aplikacji YGPOT (na http://ygpot.pl, nie podam dokładnego adresu w celu uniknięcia "problemów"). Serio? Żądania HTTP co trzy sekundy, aby sprawdzać stan jackpota? Do tego używa się websockets (połączenia TCP), a jeżeli nie chce wam się bawić z natywnymi API JavaScript, to polecam bibliotekę Socket.io. Przy tym sposobie jaki zaimplementowaliście w kodzie, przy dużej ilości osób będą poważne problemy z bazą danych (oczywiście na słabych VPS`ach/dedykach/PaaS itp.).

Opublikowano

Powtórzę - Bartek4175 również pracował nad tą aplikacją, a po jego postach na innych forach można wysnuć wniosek, że nie jest on na tyle dobrze rozwiniętym programistą (przynajmniej w PHP), aby tworzyć na zlecenie aplikacje internetowe (oczywiście dla ludzi, którzy cenią sobie profesjonalizm).

A tak na marginesie - serdecznie zachęcam do zapoznania się z kodem frontendowym aplikacji YGPOT (na http://ygpot.pl, nie podam dokładnego adresu w celu uniknięcia "problemów"). Serio? Żądania HTTP co trzy sekundy, aby sprawdzać stan jackpota? Do tego używa się websockets (połączenia TCP), a jeżeli nie chce wam się bawić z natywnymi API JavaScript, to polecam bibliotekę Socket.io. Przy tym sposobie jaki zaimplementowaliście w kodzie, przy dużej ilości osób będą poważne problemy z bazą danych (oczywiście na słabych VPS`ach/dedykach/PaaS itp.).

Jakie problemy, 14 latek straszy w co drugim temacie Policją bo mu ktoś kod upowszechnił.

Opublikowano

To była nasza pierwsza aplikacja w node.js i ogólnie javascript się uczyliśmy tworząc tego jackpota i wiem, że masz rację, bo tak jest. Pracujemy nad wersję jackpota v2 w której chcemy to wszystko ogarnąć.

Jakie problemy, 14 latek straszy w co drugim temacie Policją bo mu ktoś kod upowszechnił.

Rozumiem, że ty 14 lat nigdy nie miałeś?

Opublikowano

@petergood np z kwotami przedmiotów itd? Bywało właśnie tak :(

No widzisz. I tutaj mamy właśnie dowód profesjonalizmu YGWEB.

To była nasza pierwsza aplikacja w node.js i ogólnie javascript się uczyliśmy tworząc tego jackpota i wiem, że masz rację, bo tak jest. Pracujemy nad wersję jackpota v2 w której chcemy to wszystko ogarnąć.

No mam taką nadzieję. Jak w ogóle można coś takiego zrobić? I wy się nazywacie profesjonalistami? 

Opublikowano

No widzisz. I tutaj mamy właśnie dowód profesjonalizmu YGWEB.

No mam taką nadzieję. Jak w ogóle można coś takiego zrobić? I wy się nazywacie profesjonalistami? 

Co do cen to API Steam ma limit, potem ceny automatycznie zmieniają się na 1$.

Profesjonalistą można być w różnych dziedzinach/językach. Nikt nie napisał, że jesteśmy profesjonalistami w js, chociaż nie wiem skąd tamten random napisał, że php słabe jak nawet nie widział.

Opublikowano

Co do cen to API Steam ma limit, potem ceny automatycznie zmieniają się na 1$.

No i co z tego? Czyli chcesz jeszcze więcej żądań wysyłać?

Profesjonalistą można być w różnych dziedzinach/językach. Nikt nie napisał, że jesteśmy profesjonalistami w js, chociaż nie wiem skąd tamten random napisał, że php słabe jak nawet nie widział.

Ale ogólną wiedzę na temat działania serwerów HTTP oraz baz danych powinniście mieć, także powinniście wiedzieć, że bombardowanie API gigantyczną ilością żądań HTTP jest bardzo złym pomysłem.

Opublikowano

No i co z tego? Czyli chcesz jeszcze więcej żądań wysyłać?

Ale ogólną wiedzę na temat działania serwerów HTTP oraz baz danych powinniście mieć, także powinniście wiedzieć, że bombardowanie API gigantyczną ilością żądań HTTP jest bardzo złym pomysłem.

Ceny akurat sprawdza z każdym wysłaniem oferty, nie co x sekund.

Opublikowano

A jak ktoś chce tańszy skrypt podobny do tych ciekawych zagranicznych serwisów to podeślę stronkę gdzie można paypalem bezpiecznie kupić za 7,50$. To tak jakby komuś się nie chciało na v2 czekać

Opublikowano

A jak ktoś chce tańszy skrypt podobny do tych ciekawych zagranicznych serwisów to podeślę stronkę gdzie można paypalem bezpiecznie kupić za 7,50$. To tak jakby komuś się nie chciało na v2 czekać

Podsyłaj sobie gdzie indziej.

Opublikowano

Ceny akurat sprawdza z każdym wysłaniem oferty, nie co x sekund.

A sprawdzanie stanu jackpota? To po prostu są kpiny, inaczej tego się nazwać nie da. I wy na dodatek to próbujecie wciskać ludziom i nazywacie się profesjonalistami.

Oczywiście kod zaprezentowany poniżej znajduje się po stronie przeglądarki (frontend), więc jest dostępny dla każdego (żeby nie było że udostępniam kod źródłowy).

fbbkTif.png

yGBxtQ0.png

Opublikowano

A sprawdzanie stanu jackpota? To po prostu są kpiny, inaczej tego się nazwać nie da. I wy na dodatek to próbujecie wciskać ludziom i nazywacie się profesjonalistami.

Oczywiście kod zaprezentowany poniżej znajduje się po stronie przeglądarki (frontend), więc jest dostępny dla każdego (żeby nie było że udostępniam kod źródłowy).

fbbkTif.png

yGBxtQ0.png

Poczytaj wyżej, ja pisałem o cenach, a ty tu z czymś innym wyskakujesz.

Opublikowano

Poczytaj wyżej, ja pisałem o cenach, a ty tu z czymś innym wyskakujesz.

Czyli uważasz, że ten kod, który zaprezentowałem powyżej, jest dobrze napisany i świadczy o waszym profesjonalizmie?

Opublikowano

Czyli uważasz, że ten kod, który zaprezentowałem powyżej, jest dobrze napisany i świadczy o waszym profesjonalizmie?

Zaczynasz mnie irytować. Poczytaj wypowiedzi wyżej.

Opublikowano

Zaczynasz mnie irytować. Poczytaj wypowiedzi wyżej.

Irytujący to jesteś Ty, ponieważ sprzedajesz bardzo źle wykonaną aplikację nie informując o tym klientów

Opublikowano

Irytujący to jesteś Ty, ponieważ sprzedajesz bardzo źle wykonaną aplikację nie informując o tym klientów

i wiem, że masz rację, bo tak jest

Żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...