Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][YGWEB] Autorski skrypt Jackpota CSGO

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już działa. Ale czemu niby jak na czacie pisze przez system: Czat został wyczyszczony to czemu nie czyści go? i nieraz wiadomości są wysyłane 2x

Czat jest w fazie testów. Skrypt jest aktualizowany z każdym błędem jaki znajdziemy. Nigdy nie widziałem, żeby 2x tą samą wiadomość wysłało :))

Opublikowano

Szanowni klienci!

W dniu dzisiejszym zostały zakupione nowe serwery. W związku z tym 2 grudnia pomiędzy 2 a 3 w nocy mogą pojawić się problemy związane z licencjami.

Przepraszamy,

YGWeb.pl

Edit: Dziękujemy zazdrośnikom za silny atak DDoS na nasze serwery. YGWeb wróci do obrotu do godziny 21:00.

Opublikowano

Po wczorajszym dniu testów (i ddosów :( ) naprawiliśmy pare bugów oraz zoptymalizowaliśmy stronę.­ W tym tygodniu ukaże się aktualizacja skryptu! :)

Błąd z zakładkami także naprawiony :)

sygnatura.png

Opublikowano

Mam z waszymi skryptami 2 problemy na które nie raczycie mi oddpowiedziec na facebooku, mianowicie, kiedy loguje sie przez domene do ktorej dołączony jest serwer nie mogę sie zalogowac dopiero wlaczenie ip/index.php umozliwia zalogowanie. I nr 2 jest problemem wiekszym, gdyż gdy klikam send items, nie szuka trade url jako linku tylko jako pliku na komputerze, co jest efektem tego błędu 

Not Found

The requested URL /steamcommunity.com/tradeoffer/new/ was not found on this server.

Opublikowano

Mam z waszymi skryptami 2 problemy na które nie raczycie mi oddpowiedziec na facebooku, mianowicie, kiedy loguje sie przez domene do ktorej dołączony jest serwer nie mogę sie zalogowac dopiero wlaczenie ip/index.php umozliwia zalogowanie. I nr 2 jest problemem wiekszym, gdyż gdy klikam send items, nie szuka trade url jako linku tylko jako pliku na komputerze, co jest efektem tego błędu 

Not Found

The requested URL /steamcommunity.com/tradeoffer/new/ was not found on this server.

Chciałbym to sprostować :)

Nie było nas 1 godzinę, a ty juz panikujesz :(

Błędy już naprawiliśmy :D

­

sygnatura.png

Opublikowano

Które? Nadal jak się loguje to ładuje potem niby strone ale bez CSS :@ lol

Polecam zainwestować w lepsze serwery.

Opublikowano

Dobra chodziło o domenę. Coś one.com rozwalilo;) na nazwa.pl działa ale nadal z botem nikt nie pomaga :@ niby supp dobry piszecie a już 15h nie odpisywali

Opublikowano

Dobra chodziło o domenę. Coś one.com rozwalilo;) na nazwa.pl działa ale nadal z botem nikt nie pomaga :@ niby supp dobry piszecie a już 15h nie odpisywali

Jest takie coś jak życie prywatne. Odpisaliśmy po maksymalnie 7 godzinach. Polecam przejrzeć materiał z matematyki ze szkoły podstawowej z działu dodawania i odejmowania.

Opublikowano

Support YGWeb - 16:00 - 21:00

Nie jesteśmy aktywni 24/7 a i tak zazwyczaj support od 15 do 23 :P

­

sygnatura.png

Opublikowano

Mezawari mam więcej latek niż Ty więc... dobra Bartek na pw pogadamy

Co ma wiek do tego? Mamy wyznaczone godziny pracy, a nie będziemy Ci pisać jak przesunąć logo do góry o 2 w nocy...

Opublikowano

Bota masz 1. Za większą ilość chcą dopłaty :( a co do osób to zależy od vpsa.

,,Nasz zespół z przyjemnością dostosuje się do potrzeb klienta." Najlepiej aby to zmienili bo nawet 1 tabelki z napisem nie chcą pomóc dodać lol

Opublikowano

Bota masz 1. Za większą ilość chcą dopłaty :( a co do osób to zależy od vpsa.

,,Nasz zespół z przyjemnością dostosuje się do potrzeb klienta." Najlepiej aby to zmienili bo nawet 1 tabelki z napisem nie chcą pomóc dodać lol

Pan nie jest naszym klientem, a my dostosowujemy się do potrzeb przy zamówieniach indywidualnych, a nie zbiorowych.

Opublikowano

layout troche średni.

ale moge polecić, bo nie wygląda na fejk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...