Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][YGWEB] Autorski skrypt Jackpota CSGO

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie fake. Co do mezawari skoro nie jestem klientem to jak mi działają wasze pliki :@@@

Nie jest pan pełnomocnikiem konta licencyjnego, ale korzysta pan z konta kolegi. Udzielać pomocy mogę tylko pełnomocnym partnerom.

Opublikowano

­Szanowni klienci!

W dniu 8.12.2015 r. skrypt YGPot został zaktualizowany do wersji 1.1.
Nowości:
- Dodano liczbę użytkowników online
- Dodano największą wygraną
- Dodano minimalny bet $0.01
- Dodano liczbę przedmiotów w rundzie (You Deposited: 0 / 15)
- Dodano informację o spowolnieniu serwerów Steam

Pozdrawiamy,
Zespół YGWeb.pl
sygnatura.png

Opublikowano

Jeżeli przygotowaliście się na escrow to polecam, jeżeli nie to trochę lekki fail :D

Niestety nie, jedynie allegro, przelew, paypal.

Opublikowano

Niestety nie, jedynie allegro, przelew, paypal.

:makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:

Nie no trochę śmiechłem xD

//topic: kiedy planujecie przystosowanie skryptu? 

b_560_95_1.png

Opublikowano

:makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:

Nie no trochę śmiechłem xD

//topic: kiedy planujecie przystosowanie skryptu? 

Dostosowanie skryptu pod?

Aktualizacja bota pojawi się na dniach.

­

sygnatura.png

Opublikowano

My-klienci czekamy ;)

Aktualizacja będzie wkrótce. Czekajcie cierpliwie :v

Opublikowano

Prawie wszystkie jackpoty zrobiły przerwę techniczna z powodu nowych tokenow a wy nie i wam działa :@ czyzbyscie mieli już bota nowego? ^^

Nie, po prostu bot zamraża tylko wysłaną ofertę na 3 dni >.<

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania się z poziomem wiedzy reprezentowanym przez bartka4175, programisty ygweb - [xxx]reklama[xxx], zakładka tematy. Podają się za profesjonalistów, ale w rzeczywistości wygląda to inaczej.

Oj Bartek Bartek xD

@petergood Ty wiesz, że YGWeb nie istnieje?

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania się z poziomem wiedzy reprezentowanym przez bartka4175, programisty ygweb - http://forum.php.pl/Zobacz_profil_m72484.html, zakładka tematy. Podają się za profesjonalistów, ale w rzeczywistości wygląda to inaczej.

Kiedy ja podałem się za profesjonalistę?

Jestem młody i uczę się nowych rzeczy, co jest złego w prośbie o pomoc? Nie jestem encyklopedią i nie znam wszystkiego na pamięć.

­

sygnatura.png

Opublikowano

Kiedy ja podałem się za profesjonalistę?

Jestem młody i uczę się nowych rzeczy, co jest złego w prośbie o pomoc? Nie jestem encyklopedią i nie znam wszystkiego na pamięć.

­

No ty nie jesteś xD

Ile razy Ty tam dostałeś odpowiedź która Ci coś wytłumaczyła? 1... 2...? Wszystkie Twoje błędy rozwiązywałem ja :v

Opublikowano

10 dni po aktywacji escrow z czego zapowiedziano to kilka tygodni przed :# ygweb.pl nie działa, ygpot.com nie działa, fajnie że zwineli interes gdy pojawilo się coś nowego czego nie ogarniają i nie napiszą raczej bota :@ thx wielkie

Opublikowano

10 dni po aktywacji escrow z czego zapowiedziano to kilka tygodni przed :# ygweb.pl nie działa, ygpot.com nie działa, fajnie że zwineli interes gdy pojawilo się coś nowego czego nie ogarniają i nie napiszą raczej bota :@ thx wielkie

Nic nie zwineli.

Bot jest napisany, jednakże musimy czekać do wtorku bo dopiero we wtorek aktywowaliśmy to i musimy odczekać 7 dni. Nieprzetestowanego bota nie wypuścimy. 

Pozdrawiam.

­

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...