Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][YGWEB] Autorski skrypt Jackpota CSGO

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z niecierpliwością czekamy na nowego bota :@ z resztą co mamy robić? Wszyscy już napisali ale nie wy.... profesjonaliści

A ktoś z "wszyscy" sprzedaje SKRYPT jackpota, a nie go prowadzi? 

Pisałem wyżej, że już mamy bota napisanego ale musimy go dokładnie przetestować ( blokada schodzi we wtorek :P )

­

sygnatura.png

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro piszecie raz, ze aktualizacja bd we wtorek A potem, ze jednak dziś w godzinach 15-22 to należałoby się wywiązać z tego, a nie olewac klientów... I co? Jutro też napiszecie, ze jednak inna data wydania aktualizacji? Żałosne

edit: kolejna niespodzianka od ygweb... start jackpota miał być 23 oj... coś chyba im "znowu" wypadło skoro zmienili wiadomość na "PRZERWA TECHNICZNA, WRACAMY 26 GRUDNIA!" ..... :#### Again żałosne

Opublikowano

sygnatura_mikolaj.png

Po długich oczekiwaniach ­w dniu dzisiejszym oficjalnie wydajemy aktualizację Jackpota!

Aktualizacja bota:
* Dodano wsparcie dla ESCROW
* Przyspieszono działanie bota

Aktualizacja skryptu:
* Dodano ranking
* Zaktualizowano informacje o serwerach steam (żółty komunikat - padł ekwipunek lub społeczność, czerwony - obie rzeczy padły ) 
* Optymalizacja skryptu
* Dodano komendę /say [wiadomość] - Pisanie na czacie jako System
* Naprawa komendy /clear oraz optymalizacja działania czatu
* Liczba osób online w stopce
* Oficjalnie dodano przerwę techniczną (Włączanie i wyłączanie w bazie [tabelka info, rekord technical_break: on - pauza włączona, off - wyłączona])

sygnatura.png

Opublikowano

Ważna wiadomość!

Od wczoraj pojawiają się komunikaty o sprzedaży skryptu YGPot bez licencji. Należy pamiętać, że zakup skryptu z nielegalnego źródła może potem przynieść konsekwencje prawne. Skrypt zakupiony z nielegalnego źródła NIE posiada pomocy technicznej YGWeb i prawdopodobnie może zawierać małe "niespodzianki".

Pozdrawiamy,

YGWeb.pl

Opublikowano

Noworoczna promocja od YGWeb.pl

Kup teraz nasze skrypty aż do 30% taniej!

Promocja na WINGAME - 10%

Promocja na YGPot - 20%

Promocja na STRIKESKINSv2 - 30%

Oferta ważna do 31 grudnia 2015 20:00!

Opublikowano

sygnatura_mikolaj.png

Aktualizacja Skryptu Jackpota

Aktualizacja bota:

* Optymalizacja, Poprawki

* Naprawa błędów

Aktualizacja Skryptu:

* Poprawki w pobieraniu cen oraz dodany zapasowy serwer pobierający ceny

* Poprawki w wybieraniu zwycięzcy i prowizji

Aktualizacja Bazy danych:

* Aktualizacja tabeli `games`

* Aktualizacja tabeli `rakeitems`

* Aktualizacja tabeli `info`

sygnatura.png

Opublikowano
Ważna wiadomość!

W dniu 31.12.2015 oraz 01.01.2016 r. support YGWeb będzie nieczynny.

Przepraszamy za utrudnienia,

Zespół YGWeb.pl

Opublikowano

Jeżeli ktoś oczekuje profesjonalnego skryptu, skorzystajcie z innych ofert, a jeżeli komuś odpowiada skrypt pisany łamanym PHP z podstawową wiedzą 13-14 latka, bo tyle lat mają średnio "profesjonaliści" YGWeb.pl, to już jego sprawa na co roztrwania pieniążki :D Samo działanie serwisu YGWeb jest śmieszne, więc oczekując faktycznie profesjonalizmu, nie tędy droga :) Pełno takich skryptów na internecie z lepszym layoutem, działaniem, i funkcjami za free, a jeżeli ktoś nie potrafi znaleźć mogę podesłać na PW skrypt jednego z lepszych jackpotów.

Opublikowano

Jeżeli ktoś oczekuje profesjonalnego skryptu, skorzystajcie z innych ofert, a jeżeli komuś odpowiada skrypt pisany łamanym PHP z podstawową wiedzą 13-14 latka, bo tyle lat mają średnio "profesjonaliści" YGWeb.pl, to już jego sprawa na co roztrwania pieniążki :D Samo działanie serwisu YGWeb jest śmieszne, więc oczekując faktycznie profesjonalizmu, nie tędy droga :) Pełno takich skryptów na internecie z lepszym layoutem, działaniem, i funkcjami za free, a jeżeli ktoś nie potrafi znaleźć mogę podesłać na PW skrypt jednego z lepszych jackpotów.

Rozumiem, że kupował pan od nas ;) ?

Opublikowano

Rozumiem, że kupował pan od nas ;) ?

Rozumiem że profesjonaliści udzielają się w tematach w ramach podziękowań dla poradnika o uwaga: funkcjach z zmiennymi w php, z podstawami rewriteengine i nie potrafią dostosować się do ich przykładów tylko wypisują durne posty na innych forach żeby napisać całość za nich, po za tym, umówmy się, od kiedy 14 latek potrafi stworzyć coś co ma ład i skład i zasługuje na miano "profesjonalizmu"?

Opublikowano

Rozumiem że profesjonaliści udzielają się w tematach w ramach podziękowań dla poradnika o uwaga: funkcjach z zmiennymi w php, z podstawami rewriteengine i nie potrafią dostosować się do ich przykładów tylko wypisują durne posty na innych forach żeby napisać całość za nich, po za tym, umówmy się, od kiedy 14 latek potrafi stworzyć coś co ma ład i skład i zasługuje na miano "profesjonalizmu"?

Niech pan poda maila z panelu i potwierdzi, że jest pan klientem. Inaczej nie będę z panem dyskutował.

Opublikowano

Od razu widać, ze hejter który chce być anonimowy- dziś stworzył konto zapewne Multi konto. Co do usług ygweb no to czas w jakim realizują wszystko nie powala ale sam efekt to jest już coś. Tak wiec staje murem częściowo za yg i po twojej bo częściowo masz rację. I tak mają po 14-15* lat ale z tego co wiem napewno wiecej potrafia niz ty :) Pozdrawiam.

ps. Jakoś w necie nie ma jeszcze chyba plików jackpota z escrow za free...

Opublikowano

Niech pan poda maila z panelu i potwierdzi, że jest pan klientem. Inaczej nie będę z panem dyskutował.

Ja nie dyskutuje z Panem, tylko ostrzegam ludzi przed kupowaniem tej gównianej ciemnoty jaką jest ten skrypt i wasza wiedza, + dostałem drobny bonusik od znajomego:

Mam prawo do wyrażania opinii na podstawie argumentów które wyświadczam z waszego zachowania, postawy i działań publicznych na różnych popularnych serwisach jak i forach.

Pan MsDaniel chyba postanowił rzucić foszka bo mu nie zdążyłem jeszcze wysłać skryptu na pw, wystarczy dodać "proszę" ale nie ma czego się spodziewać po Polskich pijawkach bez grama kultury :)

Opublikowano

I kto to mówi? Ja mam tu tylko 1 konto nie tak jak Ty skoro dziś stworzyłeś je aby być anonimowy :) I tak napisałem do cb bo w necie nie mogę znaleźć działającego jackpota z escrow. Pozdro

Opublikowano

Ja nie dyskutuje z Panem, tylko ostrzegam ludzi przed kupowaniem tej gównianej ciemnoty jaką jest ten skrypt i wasza wiedza, + dostałem drobny bonusik od znajomego:

Mam prawo do wyrażania opinii na podstawie argumentów które wyświadczam z waszego zachowania, postawy i działań publicznych na różnych popularnych serwisach jak i forach.

Pan MsDaniel chyba postanowił rzucić foszka bo mu nie zdążyłem jeszcze wysłać skryptu na pw, wystarczy dodać "proszę" ale nie ma czego się spodziewać po Polskich pijawkach bez grama kultury :)

Skończ ten hejt Patryku K(cenzura), to że odmówiłem Ci sponsoringu "serwera Metin2" to nie znaczy, że musisz iść beczeć w poduszkę.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

I kto to mówi? Ja mam tu tylko 1 konto nie tak jak Ty skoro dziś stworzyłeś je aby być anonimowy :) I tak napisałem do cb bo w necie nie mogę znaleźć działającego jackpota z escrow. Pozdro

Drogi kolego na mpcforum byłem już nie raz, 3 lata temu jako moderator, później już rezygnacja i zajęcie się życiem prywatnym, udzielam się na niemieckich forach na których przynajmniej nie ma postów na łaszenie się o gotowy kod bo dziecko nie potrafi sobie poradzić z przykładem i trzeba mu co do literki wszystko podać. Nie jestem anonimowy, a jeżeli nie potrafisz znaleźć tak prostej rzeczy jak ten skrypt to nie zabieraj się nawet za konfigurację darmowego gotowca który podesłałbym ci po okazaniu drobnej kultury. Przy użyciu prawidłowych komend w wyszukiwarce google odnajdziesz nawet nagie fotki lubianej dziewczyny twojej klasy :) Teraz nic już nie jest prywatne tak jak te wasze skrypty które nie są warte żadnego grosza, a spisywane łatkami kodu wyszukiwanego w necie i zszywanymi w całość.

Skończ ten hejt Patryku K(cenzura), to że odmówiłem Ci sponsoringu "serwera Metin2" to nie znaczy, że musisz iść beczeć w poduszkę.

Pozdrawiam ;)

Patryk? Zrobiło się śmiesznie, kto to Patryk? ;)

Opublikowano

w wyszukiwarce google odnajdziesz nawet nagie fotki lubianej dziewczyny twojej klasy

No nawet śmiechłem xDDDDD

Patryk? Zrobiło się śmiesznie, kto to Patryk? ;)

Jak nie Patryk to Peter ;) Nikt inny. Chyba, że kolega mojego kolegi xD

Opublikowano

Jak nie Patryk to Peter  ;) Nikt inny.

Powiem Ci tak - ty na prawdę masz jakieś urojenia i powoli zaczyna mnie to wkurzać.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKinoko

Powiem Ci tak - ty na prawdę masz jakieś urojenia i powoli zaczyna mnie to wkurzać.

Zwykły ból dupy bo ktoś im powiedział jak jest naprawdę, i brak odwagi by się przyznać że jest się amatorem i próbuje coś zarobić co przecież nie jest niczym złym, a nie wciskać ludziom kit że jest się profesjonalistom jest z*********e i jesteśmy najlepsi no bez jaj.

Opublikowano

Zwykły ból dupy bo ktoś im powiedział jak jest naprawdę, i brak odwagi by się przyznać że jest się amatorem i próbuje coś zarobić co przecież nie jest niczym złym, a nie wciskać ludziom kit że jest się profesjonalistom jest z*********e i jesteśmy najlepsi no bez jaj.

Podaj email z panelu jeśli potwierdzę, że jesteś klientem krytykuj. Nie widząc kodu nie masz prawa oceniać.

Wzajemnie.

Opublikowano

Podaj email z panelu jeśli potwierdzę, że jesteś klientem krytykuj. Nie widząc kodu nie masz prawa oceniać.

Wzajemnie.

Prawo do oceniania ma każdy mój drogi :) A ja ostrzegam ludzi przed kłamstwem ukrytym pod słowem waszego szyldu, "profesjonaliści". Nawet jeśli nie znajdziecie za darmo, ceny bota za granicami Polski wahają się w cenie od 5 do 15 dolarów, to i tak taniej niż u nich a pewnie wykonane lepiej.

Opublikowano

Prawo do oceniania ma każdy mój drogi :) A ja ostrzegam ludzi przed kłamstwem ukrytym pod słowem waszego szyldu, "profesjonaliści". Nawet jeśli nie znajdziecie za darmo, ceny bota za granicami Polski wahają się w cenie od 5 do 15 dolarów, to i tak taniej niż u nich a pewnie wykonane lepiej.

Oceniasz moją osobę czy kod? Mi się zdaję, że moją osobę, bo kodu na oczy nigdy nie widziałeś.

Opublikowano

Oceniasz moją osobę czy kod? Mi się zdaję, że moją osobę, bo kodu na oczy nigdy nie widziałeś.

Oceniam osobę która sprzedaje produkt, a jeśli produkt jest tworzony przez Ciebie, ujawnia on cechy twojej osoby, chaotyczność, amatorstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...