Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][YGWEB] Autorski skrypt Jackpota CSGO

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby jestem klientem ale wszyscy ich hejtuja a skoro A się na tym nie znam to zaufalem im- z początku cicho było i ich jackpot ładnie wyglądał ale gdybym wiedział ze od strony doświadczenia są na dość niskim poziomie według niektórych to bym się sporo zastanawiał na kupnem jackpota :/ co w tym kodzie (jeśli ktoś z was wgl go widział ) jest źle :(

Opublikowano

co w tym kodzie (jeśli ktoś z was wgl go widział ) jest źle :(

Już tłumaczyłem - ich jackpot korzysta z interfejsu HTTP do komunikacji z API. Wysyłają żądania HTTP do endpointa API co trzy sekundy, aby zaktualizować status jackpota. Jest to idiotyzm, ponieważ przy dużej ilości użytkowników, tych żądań będzie masę (np. przy 50 użytkownikach -> 16 zapytań na sekundę) i w wyniku tego baza danych może nie poradzić sobie z tak dużą ilością zapytań. Oczywiście to jest tylko frontend - mogę się założyć że na backendzie znaleźlibyśmy o wiele więcej takich błędów.

Opublikowano

Ja nie dyskutuje z Panem, tylko ostrzegam ludzi przed kupowaniem tej gównianej ciemnoty jaką jest ten skrypt i wasza wiedza, + dostałem drobny bonusik od znajomego:

Mam prawo do wyrażania opinii na podstawie argumentów które wyświadczam z waszego zachowania, postawy i działań publicznych na różnych popularnych serwisach jak i forach.

Pan MsDaniel chyba postanowił rzucić foszka bo mu nie zdążyłem jeszcze wysłać skryptu na pw, wystarczy dodać "proszę" ale nie ma czego się spodziewać po Polskich pijawkach bez grama kultury :)

A przepraszam, co takiego jest na tym SS-ie? Sprawa wędruje już do administracji na PW, gdyż nie wyrażam zgody na wykorzystywanie mojego imienia oraz awatara na portalu FaceBook. Jeżeli ma "pan" zamiar wstawiać tego typu zdjęcia to proszę o zamazywanie mojego imienia oraz zdjęcia. Pozdrawiam.

PS: Powyższy "skrin" przedstawia mnie proszęcego znajomego (Szymon Kinoko/Kawamintai R. to mój kolega) na prywatnej konferencji na FB (PRYWATNEJ) o napisanie prostego skryptu. Nie jestem pracownikiem YGWeb.

Opublikowano

Niby jestem klientem ale wszyscy ich hejtuja a skoro A się na tym nie znam to zaufalem im- z początku cicho było i ich jackpot ładnie wyglądał ale gdybym wiedział ze od strony doświadczenia są na dość niskim poziomie według niektórych to bym się sporo zastanawiał na kupnem jackpota :/ co w tym kodzie (jeśli ktoś z was wgl go widział ) jest źle :(

Optymalizacja, jeśli stać Cię na dobre serwery żeby ten s**t mógł śmierdzieć to lepiej zapłać więcej za programiste a mniej na fajnym wystarczającym serwerze.

A przepraszam, co takiego jest na tym SS-ie? Sprawa wędruje już do administracji na PW, gdyż nie wyrażam zgody na wykorzystywanie mojego imienia oraz awatara na portalu FaceBook. Jeżeli ma "pan" zamiar wstawiać tego typu zdjęcia to proszę o zamazywanie mojego imienia oraz zdjęcia. Pozdrawiam.

PS: Powyższy "skrin" przedstawia mnie proszęcego znajomego (Szymon Kinoko/Kawamintai R. to mój kolega) na prywatnej konferencji na FB (PRYWATNEJ) o napisanie prostego skryptu. Nie jestem pracownikiem YGWeb.

SS udowadnia profesjonalizm Pana Bartka który podobno łasi się o jakąś bzdete z 1 rekordu google, nie potraficie korzystać z wyszukiwarki to co dopiero nie bierzcie się za programowanie.

Z twojego zdjęcia widać tylko niebo i imie, imie może mieć każdy, gimb alert xDDDDD

Opublikowano

jak mozna w ogole takie gówno sprzedawać, macie swoich klientów za idiotów?

Napisz swojego jackpota, porównamy backend jak i frontend.

Już tłumaczyłem - ich jackpot korzysta z interfejsu HTTP do komunikacji z API. Wysyłają żądania HTTP do endpointa API co trzy sekundy, aby zaktualizować status jackpota. Jest to idiotyzm, ponieważ przy dużej ilości użytkowników, tych żądań będzie masę (np. przy 50 użytkownikach -> 16 zapytań na sekundę) i w wyniku tego baza danych może nie poradzić sobie z tak dużą ilością zapytań. Oczywiście to jest tylko frontend - mogę się założyć że na backendzie znaleźlibyśmy o wiele więcej takich błędów.

Optymalizacja, jeśli stać Cię na dobre serwery żeby ten s**t mógł śmierdzieć to lepiej zapłać więcej za programiste a mniej na fajnym wystarczającym serwerze.

Z twojego zdjęcia widać tylko niebo i imie, imie może mieć każdy, gimb alert xDDDDD

@`Wolen ty także napisz swojego jackpota, porównamy backend jak i frontend.

Opublikowano

Jackpot cs jest pisany, będzie też kilka innych, i będą za niską cene a nie za jakieś WYZYSKI NA KLIENTACH OD YGWEB.PL ;)

Opublikowano

po co mam go pisać? prawo do oceny ma każdy, a jak twierdzisz inaczej to zamknij się w piwnicy i nic nie udostępniaj.

Skoro potrafisz lepiej to pochwal się swoimi umiejętnościami.

@1361622928-U485574.pngbvactoo Ujrzymy go kiedykolwiek czy nie bardzo ;) ?

Opublikowano

Zacznij uczyć się programowania na poziomie.

Opublikowano

Zacznij uczyć się programowania na poziomie

@1361622928-U485574.pngKinoko Zacznij uczyć się programowania na poziomie.

Powiedział "Zaufany Programista" z MPCForum.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, iż powyższy skrin ułatwia ludziom namierzenie mnie, poza tym jest to wyciąg z mojej prywatnej rozmowy i mam prawo nie wyrazić zgody na publikację ww. wyciągów. W dalszym ciągu nie dostałem od Ciebie stosownej informacji, co takiego jest na tym skrinie, że masz czelność publikować go bez mojej wiedzy.

Opublikowano

Skoro potrafisz lepiej to pochwal się swoimi umiejętnościami.

gdzie napisalem ze potrafię lepiej? widzę, że ktoś ma problem z czytaniem.

Opublikowano

gdzie napisalem ze potrafię lepiej? widzę, że ktoś ma problem z czytaniem.

Krytykując mówisz, że potrafisz to coś wykonać lepiej.

Opublikowano

Powiedział "Zaufany Programista" z MPCForum.

Widocznie na tę rangę zasłużyłem, inaczej zaufanym programistą bym nie był. I sam przyznałeś mi wcześniej rację co do mojego spostrzeżenia na temat waszej aplikacji oraz członek Twojego kółka programistycznego YGWEB Bartek4175 pisał do mnie z płaczem, "jak działają sockety".

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, iż powyższy skrin ułatwia ludziom namierzenie mnie, poza tym jest to wyciąg z mojej prywatnej rozmowy i mam prawo nie wyrazić zgody na publikację ww. wyciągów. W dalszym ciągu nie dostałem od Ciebie stosownej informacji, co takiego jest na tym skrinie, że masz czelność publikować go bez mojej wiedzy.

Zamknij się już gimbusie próbującym świecić o jakiejkolwiek własności do praw xD robisz totalny offtop, od tego jest pw

Ujrzysz go za 15 zł, w cenie utrzymania drobnego hostingu na system licencji :)

Opublikowano

Widocznie na tę rangę zasłużyłem, inaczej zaufanym programistą bym nie był. I sam przyznałeś mi wcześniej rację co do mojego spostrzeżenia na temat waszej aplikacji oraz członek Twojego kółka programistycznego YGWEB Bartek4175 pisał do mnie z płaczem, "jak działają sockety".

Rangę na MPCForum mają jedynie lizodupy, nikt więcej.

@Vertoi no to potrafisz lepiej, wykaż się.

@1361622928-U485574.pngbvactoo Za rok będzie?

Opublikowano

Krytykując mówisz, że potrafisz to coś wykonać lepiej.

Forum jest do dyskusji, pozytywnych, neutralnych, negatywnych. Forum nie przeprowadza bezpośredniej sprzedaży wiec mamy prawo skrytykować Ciebie i kod, bądź pojedyńczo, a jeśli Ci się nie podoba to raczej nie powinieneś umieszczać tego typu rzeczy na takim forum.

Opublikowano

Rangę na MPCForum mają jedynie lizodupy, nikt więcej.

z takim podejściem, wiedzą i kulturą nawet nie próbujcie się pchać w sprzedaż czegokolwiek. zrażacie w tym momencie do siebie potencjalnych klientów, nawet wam powodzenia nie życzę, bo prędzej czy później ktoś podsumuje wasz kod lepiej niż tutaj to zrobili.

Opublikowano

Zamknij się już gimbusie próbującym świecić o jakiejkolwiek własności do praw xD robisz totalny offtop, od tego jest pw

Nie przeszedłem z Tobą na "Ty". Zwróciłem Ci uwagę na moją własność, nie masz jakiegokolwiek prawa, by upubliczniać cudze rozmowy. Poza tym pokazałeś zbyt dużo, mam prawo nie wyrazić zgody i skorzystam z tego prawa. Odpowiednie zgłoszenie zawierające również odpowiednie uzasadnienia zostało wysłane do administratora @Lord Makin.

Opublikowano

Forum jest do dyskusji, pozytywnych, neutralnych, negatywnych. Forum nie przeprowadza bezpośredniej sprzedaży wiec mamy prawo skrytykować Ciebie i kod, bądź pojedyńczo, a jeśli Ci się nie podoba to raczej nie powinieneś umieszczać tego typu rzeczy na takim forum.

Krytykując mnie natrętnie mogę zgłosić sprawę na policję jako nękanie.

z takim podejściem, wiedzą i kulturą nawet nie próbujcie się pchać w sprzedaż czegokolwiek. zrażacie w tym momencie do siebie potencjalnych klientów, nawet wam powodzenia nie życzę, bo prędzej czy później ktoś podsumuje wasz kod lepiej niż tutaj to zrobili.

Okej kolego exMPC Coders Team, dupci pannie LittleBlack nie wylizałeś, czy może po prostu z "braku wiedzy"?

@1361622928-U485574.pngbvactoo Ojjj... Ktoś tu nie ma języka i wytyka wiek.

Opublikowano

Okej kolego exMPC Coders Team, dupci pannie LittleBlack nie wylizałeś, czy może po prostu z "braku wiedzy"?

nie wiem o co ci chodzi, ale z postu na post ośmieszasz się coraz bardziej :) wiedzy to nie ma wasz "team", co dobitnie pokazuje ten jackpot.

Opublikowano

nie wiem o co ci chodzi, ale z postu na post ośmieszasz się coraz bardziej :) braku wiedzy to nie ma wasz "team", co dobitnie pokazuje ten jackpot.

Dokładnie, a co najważniejsze - przedstawia ogólny poziom stowarzyszenia (czy tam kółka informatycznego, jak kto woli) YGWEB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...