Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMT2 [Dedyk] [Easy/4Fun]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można to zamknąć bo i tak on tylko REF REF REF REF REF REF REF i nic nie wiadomo co się dzieje z serwerem ile osób gra jaka jest aktywność. Na pytania to już w ogóle nie odpowiada :).

Nie polecam serwera widać poziom administratora

Opublikowano

Raczej byłem no ale jeszcze raz nie polecam

Największe gówno

Ninja z setem 200lv

Jechałem wojowników,szamanów,ninje

Ale sura była nie do zjechania nawet jak się w kilku na niego rzuciło mowa tutaj o BM ;)

Huck na pw na forum odpowiada raz na 4 miesiące

Do skarg i zażaleń zagląda też raz na 4 miesiące

Miałem spine z bandą Hucka no oczywiście lizodupstwo wszędzie było a co za tym faworyzacja, pedałki obrażali mnie ja ich ciskałem i oczywiście tylko ja ponosiłem konsekwencje i nie polecam Tsukimi jakoś tak największa szmata na Fun ;) pożycza eq z modłami że odda na następny dzień a tak na prawdę pokazuje ci środkowego palca ;0.

Bugi, Bugi

Pozdrawiam jedynego normalnego dziadka na serwie

Dawidku <333333 (Ci w temacie wiedzą o kogo chodzi) <3

graphic.png

Opublikowano

Z początku było fajnie. Potem nie grałam. Także polecam serwer z grudnia do stycznia, dalej nie wiem :D

wykończę cię jak podatki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odswiezam, prosze komentowac :)

w chuju mam Twoje komentowanie, dlaczego nikt z moderatorów nie zamknie tej prezentacji i nie wypierdoli Cie z tej strony na zbity pysk? Banana już dawno powinieneś dostać oraz wszystkie Twoje multikonta. Ban to jedyna rzecz na którą zasługujesz w obecnej chwili.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie by było postawić serwer na nowo, all od nowa, nowa reklama.

co prawda gra tam trochę ludzi i jest to tylko i wyłącznie moje zdanie, ale kiedyś się fajnie grało, a teraz się nie chce wracać zbytnio ;d

all od nowa, nowa reklama i +1k online gwarantowane ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...