Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMT2 [Dedyk] [Easy/4Fun]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@u p

Cóż. Nie moja wina, że masz trudności z grą w metina. Wydaje mi się, że exp na zombie leci ok do 130~ poziomu a OD 130 poziomu możemy spokojnie wbić te 5 poziomów w AV4 bo tam moby mają większy poziom wieć analogicznie otrzymamy więcej expa za moba który ma wyższy poziom. Poczytaj sobie więcej na temat doświadczenia w metin http://wiki.metin2.pl/index.php/Doświadczenie

IhuZnR7.png

Opublikowano

@u p

Cóż. Nie moja wina, że masz trudności z grą w metina. Wydaje mi się, że exp na zombie leci ok do 130~ poziomu a OD 130 poziomu możemy spokojnie wbić te 5 poziomów w AV4 bo tam moby mają większy poziom wieć analogicznie otrzymamy więcej expa za moba który ma wyższy poziom. Poczytaj sobie więcej na temat doświadczenia w metin http://wiki.metin2.pl/index.php/Doświadczenie

K***a typie to ma być easy czy hard ? 6 spotów i nawet pół kulki nie wleciało pomimo, że mam pdka. To nie trudność z grą metina, ale jak mam tak expić to wole iść sobie na harda bo przynajmniej bedę miał z tego jakiś pożytek.

Opublikowano

Grałem, wbiłem 125 surą i mi się odechciało, bo exp na zombie to jakiś żart.

No to najwidoczniej masz trudności z graniem w metina. 

IhuZnR7.png

Opublikowano

No to najwidoczniej masz problemy z głową.

Jak już mówiłem - hard ukryty pod nazwą easy.

Easy może być pod względem np. broni 75 w sklepikach, biżuterii 54, broni 65, stalek etc..

To że exp jest trudniejszy nie znaczy że serwer jest w typie hard, zluzuj. 

Opublikowano

Troszeczkę słaby serwer, ale 18 grudnia o 19.00 startuje Alt ros.pl ! Będze pompa :)

Pewnie padnie po paru miesiącach.

Jeżeli administrator serwera regularnie odświeża ten temat przez tak długi czas to widać , że zależy mu na serwerze.

Opublikowano

Dobry serwer. Grałem na 1 odsłonie. A ty co rusz wstawiasz ten sam Fun... Same starocie. Nic nowego.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...