Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMT2 [Dedyk] [Easy/4Fun]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat piszę ponownie z uwagi na fakt, że poprzedni został usunięty bezprawnie - bez żadnej podstawy. Ot widzimisię moderatorów :)

6VLNJhU.png

sep.png

f8OTBXr.png

informacje.png

6Dbtl1H.png

linki.png

Strona WWW:

http://funmt2.pl/

http://funmt2.pl/account/register

Klient:

http://funmt2.pl/downloads

na_start.png

na_start_eq.png

w1.png

handlarze.png

handlarze.png

fantazyjne_fryzury.png

switchbot.png

npc_gm.png

nowosci.png

kosz.png

sklepy_pokazowe.png

loteria.png

bronie.png

bronie_wojownik.png

bronie_wojownik2.png

bronie_sura.png

bronie_ninja.png

bronie_szaman.png

bronie_szaman2.png

ulepszacze.png

ulepszacze.png

zwierzaki.png

zwierzaki_lista.png

zwierzaki.png

expowiska.png

mapy.png

ASXKHWU.png

rOrNwwk.png

rzwnvp5.png

QF4V3Vj.png

pytania.png

K0ukaeE.png

weryfikacja.png

weryfikacja2.png

weryfikacja.png

sygnatury.png

sygnatura2.png

sygnatura1.png

IhuZnR7.png

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żadne 'widzimisię' moderatorów, tylko zlewałeś każde pytanie zadane pod prezentacją. Nie polecam, administracja ma wszystko gdzieś, do tego serwer świeci pustkami.

Opublikowano

Harnas napisal, ze ci ten temat wypierdzieli jezeli nie zaczniesz odpowiadac na pytania, bo do tego to forum ma sluzyc a nke do ref ref ref ref ref i jeszcze do tego ref. Podobno na serwerze pusciutenko, kolega tam gral to wszystkie spoty wolne (ani zhwej duszy), a do tego z ulepszaniem eq wcale nie jest tak fajnie jak pisze w prezentacji.

Opublikowano

Harnas napisal, ze ci ten temat wypierdzieli jezeli nie zaczniesz odpowiadac na pytania, bo do tego to forum ma sluzyc a nke do ref ref ref ref ref i jeszcze do tego ref. Podobno na serwerze pusciutenko, kolega tam gral to wszystkie spoty wolne (ani zhwej duszy), a do tego z ulepszaniem eq wcale nie jest tak fajnie jak pisze w prezentacji.

Nie jest aż tak tragicznie z graczami około 300 gra a licznik nie jest kręcony. Tylko te ulepszanie to jakiś żart na zbroje i broń 100% a na bizu i tarcze 50%... Rozumiem, żeby troche dłużej się pomęczyć i aby te eq miało jakąś wartosc no ale bez przesady... Tak samo exp na zombie to jak na hardzie jak GM nie da 150% to nie ma co iść expić.

Opublikowano

Nowa edycja i dodana jakaś 1 mapa- stabilne około 1,5k graczy przez około kilka miesięcy.

Opublikowano

To jeszcze żyje? :D

W poprzednim temacie było mnóstwo pytań a ty zamiast odpowiedzieć pisałeś tylko

"Refff"

Wiem że powinni pisać na forum/support ale tutaj też możesz odpowiadać :)

Żyje żyje :) Nie odpisywałem bo nie widzę sensu, przypominam, że od 2012 roku (tak, od 2012) ja ten serwer ciągnę sam i muszę odpisywać w grze, na forum, na email i jeszcze robić update - zwyczajnie brakuje mi czasu. Nie dziwcie się. Update robię takie że innym trudno nadążyć więc to chyba o czymś świadczy :D

z chęcią bym zagrał jakby ktoś tam grał :)

Gra :)

Żadne 'widzimisię' moderatorów, tylko zlewałeś każde pytanie zadane pod prezentacją. Nie polecam, administracja ma wszystko gdzieś, do tego serwer świeci pustkami.

Widzimisię, bo w regulaminie nie ma wzmianki o tym. To tak jakby Ci temat wywalili bo wyjechałeś na wakacje, wpadasz tylko odświeżyć raz na jakiś czas a tu bum. Nie odpisywałem bo nie widzę sensu, przypominam, że od 2013 rok ja ten serwer ciągnę sam i muszę odpisywać w grze, na forum, na email - zwyczajnie brakuje mi czasu. Nie dziwcie się. Dodatkowo dochodzą PW na MPC na które w większości też odpowiadam....

1.Będzie jakiś restart? 

2.Będzie jakaś reklama?

3.Będzie cokolwiek nowego bo ostatni wpis z 2014? 

Zagrałbym, poczekam na odpowiedź.

1. Nie chcemy zadać tego bólu aktualnym graczom, zbyt ich szanuję,

2. Staramy się ale większość youtuberów zlewa,

3. Cały czas jest coś nowego, zobacz aktualności na forum, gdzie Ty widzisz wpis z 2014 ;p

Nie jest aż tak tragicznie z graczami około 300 gra a licznik nie jest kręcony. Tylko te ulepszanie to jakiś żart na zbroje i broń 100% a na bizu i tarcze 50%... Rozumiem, żeby troche dłużej się pomęczyć i aby te eq miało jakąś wartosc no ale bez przesady... Tak samo exp na zombie to jak na hardzie jak GM nie da 150% to nie ma co iść expić.

Zobacz ostatni update, exp na AV4 zwiekszony + szansa na ulepszenie 100% :)

W ile wbije max lvl ?

W ile godzin gry zrobie max eq ?

Jaka postać najlepsza w pvp i zarazem exp/drop ?

W ile zrobie misje ? Takie ofensywne pytania napewno zagram :D

Pytania zbyt ogólne... A postac to zalezy co lubisz, szaman dobry, wojownik i sura tez... ninja tez niczego sobie.

chetnie bym zagral gdyby byla nowa odslona .. serwer z 2013 rokutroche przesada :D

Widzisz, chyba lepiej taki niż ten co ma paść po tygodniu, nie? Jak ktoś sam ciągnie serwer przez tyle lat, serwer, który miał wzloty i upadki a mimo to dalej stoi to nazywasz to przesadą? Ja bym to nazwał bezpieczeństwem i stabilnością - cechy których innym bardzo brakuje, nie sądzisz?

Nowa edycja i dodana jakaś 1 mapa- stabilne około 1,5k graczy przez około kilka miesięcy.

Tak myslisz? :P

IhuZnR7.png

Opublikowano

Żyje żyje :) Nie odpisywałem bo nie widzę sensu, przypominam, że od 2012 roku (tak, od 2012) ja ten serwer ciągnę sam i muszę odpisywać w grze, na forum, na email i jeszcze robić update - zwyczajnie brakuje mi czasu. Nie dziwcie się. Update robię takie że innym trudno nadążyć więc to chyba o czymś świadczy :D

Widzimisię, bo w regulaminie nie ma wzmianki o tym. To tak jakby Ci temat wywalili bo wyjechałeś na wakacje, wpadasz tylko odświeżyć raz na jakiś czas a tu bum. Nie odpisywałem bo nie widzę sensu, przypominam, że od 2013 rok ja ten serwer ciągnę sam i muszę odpisywać w grze, na forum, na email - zwyczajnie brakuje mi czasu. Nie dziwcie się. Dodatkowo dochodzą PW na MPC na które w większości też odpowiadam....

1. Nie chcemy zadać tego bólu aktualnym graczom, zbyt ich szanuję,

2. Staramy się ale większość youtuberów zlewa,

3. Cały czas jest coś nowego, zobacz aktualności na forum, gdzie Ty widzisz wpis z 2014 ;p

Zobacz ostatni update, exp na AV4 zwiekszony + szansa na ulepszenie 100% :)

Pytania zbyt ogólne... A postac to zalezy co lubisz, szaman dobry, wojownik i sura tez... ninja tez niczego sobie.

Widzisz, chyba lepiej taki niż ten co ma paść po tygodniu, nie? Jak ktoś sam ciągnie serwer przez tyle lat, serwer, który miał wzloty i upadki a mimo to dalej stoi to nazywasz to przesadą? Ja bym to nazwał bezpieczeństwem i stabilnością - cechy których innym bardzo brakuje, nie sądzisz?

Tak myslisz? :P

No tak myśle, komentarze będą, że odgrzewany kotlet, ale drugiego takiego servera na rynku nie ma.

Opublikowano

­Serwer jako tako wygląda. Trochę się już trzyma. Niestety ja nie zagram, bo nie są to moje klimaty. Życze powodzenia w dalszym rozwoju ;)

Opublikowano

Ja odradzam gry. Nie wiadomo  w ile sie wbije max lvl,w ile sie zrobi eq...

Jak na 4fun a szanse na ulepszenie 50% to przesada. Rozumiem w tydzien czy kilkanaście dni nikt eq nie zrobi ale żeby 50%...

Graczy na serwerze coraz mniej...

Opublikowano

Ja odradzam gry. Nie wiadomo  w ile sie wbije max lvl,w ile sie zrobi eq...

Jak na 4fun a szanse na ulepszenie 50% to przesada. Rozumiem w tydzien czy kilkanaście dni nikt eq nie zrobi ale żeby 50%...

Graczy na serwerze coraz mniej...

oa3om5.jpg

Opublikowano

Więc od 2012 roku sam.. Czy może od 2013 roku sam.. Terezio, dla mnie będziesz Pan łajzą do końca raczej, harnaś bardzo dobrze że prezkę wywalił bo przynajmniej odpisałeś komukolwiek na cokolwiek. Pisałem pod starą prezką multum postów o tym że mam jakiś błąd, że mi wywala clienta, inni również pisali o błędach / problemach i co? Jajeczko! Jedyna odpowiedź to "ref". Osobiście mam nadzieje że i ta prezka wyląduje w koszu ze względu na stosunek do użytkowników tego forum.

Co do serwera, ogólnie polecam na kilka godzin.. Potem przychodzi robienie WW, ciężko kogoś znaleźć, a jeśli zrobimy sobie kilka kont (trzy...) to jest to tak monotonne że się chce pawiować.

P.S. Na forum również nikt mi nie pomógł, założyłem temat - nic... Pisałem PW do Technika (Huck) - nic.. Spamowałem shoutbox'a - nic (problem dot. klienta i jego wywalania do pulpitu). Więc nie pierdziel że tak wszędzie wszystko załatwiasz, bo na forum panuje niezły chaos, wstawianie ssów z innych gier, spam (głównie przez stałych starych graczy - bo ich przecież nie wywalisz ani nie opierdzielisz).

Pozdrawiam.

edit: A co do tego iż w regulaminie nic nie ma napisane i moderator bez prawa zamknął i wywalił prezkę.. Osobiście podciągnąłbym to pod:

4. Forum zostało stworzone jako platforma wymiany myśli, opinii, poglądów, informacji

i treści. Zasadą naczelną Forum jest szacunek dla innego Użytkownika i jego światopoglądu.

Mam tu na myśli brak Twojego szacunku względem własnych graczy, oraz fakt iż jest to forum, a nie stronka "wrzuć prezkę i miej ją w d...".

Opublikowano

Dziwny serwer... Do zbroi wchodzi bon silny na zwierzęta? wft?! do innych przedmiotów tak samo jakieś dziwaczne bony. No i te 6 skille. A szkoda bo fajny się wydawał

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...