Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunMT2 [Dedyk] [Easy/4Fun]

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwa ze względu na admina HELLO HUCK

Faworyzacja widoczna bynajmniej kiedyś jak jego przydupasy grali.

Skargi mhmmm.

Nie było żadnego gm który mógł sprawdzić skargi, powiedział że mam napisać skargę i on ją sprawdź, jak zakończyłem grę na serwie to 3-4 miesiące później na maila przyszło że wielmożny Huck odpowiedział na temat(Skarga) jego odpowiedź trwała ponad 2 miesiące, jak zresztą na inne skargi również, balans sury bm prooo ciężko zabić sure bm gdyż ma ochronkę a do tego dobry dmg z skilli.

Jak i również team złodziejski(Pozdrawiam Tsukaime) po 3 tygodniach znajomości miałem ją za okej osobe do tego miała moderatorke forum[Jak się coś pożycza to się oddaje a nie olewa tego kogoś i nawet nie raczysz odpisać a jak już to kity że takiej sytuacji nie było].

Do tego bugi na serwerach, krótko mówiąc admin ma w dupie ten serwer mając swoich przydupasów Ozzaku,Bajtak i te innej bałtyki faworyzował, zaczynali spiny potem płakali gdzie wynik tego był że ja dostawałem bana gdzie oni zaczęli wyzywać potem te piękne buziaczki i loffki do hucka że dał mi bana <3, ŻENADIX SERWER

graphic.png

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwa ze względu na admina HELLO HUCK

Faworyzacja widoczna bynajmniej kiedyś jak jego przydupasy grali.

Skargi mhmmm.

Nie było żadnego gm który mógł sprawdzić skargi, powiedział że mam napisać skargę i on ją sprawdź, jak zakończyłem grę na serwie to 3-4 miesiące później na maila przyszło że wielmożny Huck odpowiedział na temat(Skarga) jego odpowiedź trwała ponad 2 miesiące, jak zresztą na inne skargi również, balans sury bm prooo ciężko zabić sure bm gdyż ma ochronkę a do tego dobry dmg z skilli.

Jak i również team złodziejski(Pozdrawiam Tsukaime) po 3 tygodniach znajomości miałem ją za okej osobe do tego miała moderatorke forum[Jak się coś pożycza to się oddaje a nie olewa tego kogoś i nawet nie raczysz odpisać a jak już to kity że takiej sytuacji nie było].

Do tego bugi na serwerach, krótko mówiąc admin ma w dupie ten serwer mając swoich przydupasów Ozzaku,Bajtak i te innej bałtyki faworyzował, zaczynali spiny potem płakali gdzie wynik tego był że ja dostawałem bana gdzie oni zaczęli wyzywać potem te piękne buziaczki i loffki do hucka że dał mi bana <3, ŻENADIX SERWER

O czym Ty człowieku bredzisz to ja pojęcia nie mam, w teamie nie ma nikogo a Tsu jest tylko moderatorką na forum i do gry nic nie ma więc widać że jesteś bardzo ogarnięty. Skargi zostają rozpatrywane jak się ich trochę uzbiera, w sumie to nie ma znaczenia kiedy - ważne żeby została rozpatrzona skarga :) A co do przydupasów, to też chyba nie trafileś bo ludzie których wymieniłeś mają już dawno bana...

IhuZnR7.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
@ ref

Żeby zrobić klasowe eq długo trzeba siedzieć?

Po 3 sety i 4 bronie każdego itemu  :)?

Nie.. Przecież masz napisane że szanse na ulepszenie wynoszą 100%, z resztą to zależy też jak często grasz etc. więc pytanie trochę nie ma miejscu... Jeden gra 12h dziennie a inny 1h więc ten co gra 1h dziennie nie zdobędzie w tydzień tyle co ten co gra po 12h w dwa dni.

IhuZnR7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Terezio- haahah  śmiech na sali,  Ludzie zadają Ci pytania a Ty "ref" "refresh" "odwiezam" hahahaha przynajmniej się pośmiałem z tego jak chamsko można  olewać graczy,  JacobMental zadał Ci pytanie a Ty co ? "Odswiezam temat..." ŻAŁOSNE  , już ściągałem clienta , bo zaciekawiło mnie że serwer stoi od kilku lat , ale poczytałem Twoje refreshe i sobie dałem spokój .

Pytanie: jakie są maksymalnie średnie w broniach?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odświeżaj dalej ten syf i olewaj w dalszym ciągu pytania graczy. Na pewno ktoś wbije na serwer jak zobaczy to zachowanie.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

zakłada się ktoś że admin tego "PROFESJONALNEGO I PRZYJAZNEGO GRACZOM " serwera znów  odświezy temat?  niech ktoś tą żenadę usunie ;/

Pytanie;  Jaki % Pż leczenie u szamana regeneruje >?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czekajcie, pomogę. Wrzucę do mojego posta pytania z poprzednich, może jak się uzbiera kilka, to będzie odpowiedź na chociaż jedno.

1. Ile osób gra na nim?

2. Pytanie: jakie są maksymalnie średnie w broniach?

3. Pytanie;  Jaki % Pż leczenie u szamana regeneruje >?

4. Pytanie ode mnie: warto wbijać, czy olewka na serwie taka sama jak w temacie?

Pozdrawiam fanów.

Makoto is not amused.

Opublikowano

Czekajcie, pomogę. Wrzucę do mojego posta pytania z poprzednich, może jak się uzbiera kilka, to będzie odpowiedź na chociaż jedno.

1. Ile osób gra na nim?

2. Pytanie: jakie są maksymalnie średnie w broniach?

3. Pytanie;  Jaki % Pż leczenie u szamana regeneruje >?

4. Pytanie ode mnie: warto wbijać, czy olewka na serwie taka sama jak w temacie?

Pozdrawiam fanów.

1. Mało, strasznie mało. W ciągu dnia do około 150 max dojdzie.

2. Prawdopodobnie standardowe, czyli chyba max 60

4. Aktualnie na serwerze jest sporo bugów, są popsute channele, a nikt się tym za bardzo nie zajmuje.

Na pytania odpowiedziałem gdyż troche gram i wydaję mi się, że takowe prawo miałem. :D

Opublikowano

Serwer stoi już trochę czasu i nadal trzyma poziom. Polecam a ja idę grać dalej

Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka

­

Opublikowano

dajcie spokój z tym serwerem.

Admin jak widać ma w dupie graczy jak i serwer.

Pustki jak w sklepach za komuny.

Nie polecam i radze trzymać się zdala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...