Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendMT2.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Farewell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

​Serwer taki oldschoolowy. ­Tak jak pisałam w zapowiedzi - przypomina mi sentymentalny dla mnie serwer. Może niedługo zajrzę co w trawie piszczy :)

Opublikowano

Komu ten update zrobiles jak tam praktycznie nikt nie gra?

Sobie. Ten serwer jest zrobiony tylko dla teamu chyba, bo za nic mają sobie opinie graczy ;)

The past has gone

Opublikowano

Sobie. Ten serwer jest zrobiony tylko dla teamu chyba, bo za nic mają sobie opinie graczy ;)

Opinie graczy, którzy pozostali na serwerze są pozytywne :) Zapraszam na serwer, nowa reklama rusza, graczy przybędzie :)

I na jakiej podstawie twierdzisz, że mamy za nic zdanie graczy? Zapewniam, że każda propozycja jest dokładnie rozpatrywana,

nie olewam nikogo, ani nie staram się mydlić oczu nierealnymi obietnicami.

LBweb.png

Opublikowano

Serwer jest miodzo  prawdziwy medium stabliny zero lagów bez IS można grać Zapraszam serdzecznie do Gry

TYLKO MrLG

Opublikowano

duzo ludu gra? ile osob online ?

W godzinach szczytu ~100. Zupełnie tego nie rozumiem ;p Serwery, które padają po godzinie od startu mają większe zainteresowanie niż Legend, który jest stabilny i ciągle się rozwija. Brak source jest problemem? Z tego co widać, to serwery z src wykazują niemal o 90% większą awaryjność niż te bez src. Oczywiście przyjdzie czas, że i na Legendzie pojawi się 5 stron w ekwipunku ale wszystko musi przebiegać w odpowiedniej kolejności i z głową :) Reklama co nieco pomaga, ale wciąć nie mogę być zadowolony :(

Jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszam, w okresie świątecznym przewidywane są eventy i ciekawe promocje :)

LBweb.png

Opublikowano

Czego nie rozumieć, jest tak duża konkurencja.

Serwer jest nudny, nic nie przyciaga.

A co przyciąga ludzi do serwera, którego team twierdzi, że robi rework (np. diamonda czy pandory)?

LBweb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przydałoby się więcej slotów na kd, npc. do wyciągania kd, jakieś loterie u npc za yang czy cuś.

Opublikowano

W sumie żadnych rewelacji. Zmieniłabym kolejność setów broni, a zbroje, ogólnie, to wybraliście najbrzydsze.  :s

Żałosne no i po co obrażasz i wyzywasz?

Nie podoba ci się? opuść tą prezentację koleżanko :)

----------

Gdyby było więcej osób to bym wpadł na chwilke

Pozdrawiam bardzo serdecznie serwer wydaje się być ok

Opublikowano

Po co temat istnieje skoro na forum jest napisane od 12 grudnia ze :

"Witajcie!

Z przykrością muszę Was poinformować, że dnia 13.12.2015 serwer zostanie zamknięty.
Jest to spowodowane bardzo małym zainteresowaniem graczy oraz faktem, iż serwer przynosi
same straty. Uważam, że nie ma sensu się oszukiwać ani ciągnąć tego w nieskończoność.

Jest mi niezmiernie przykro, bo według mnie serwer mógł odnieść sukces. Dla Legenda nie ma
już ratunku. Być może w przyszłości, kiedy serwer stanie na source będziecie mogli jeszcze raz
na nim zawitać.

Wszystkim, którzy do dnia dzisiejszego grali na serwerze serdecznie dziękuję i przepraszam. Wiem
że Was zawiodłem sad.png Mam nadzieję, że zrozumiecie moją decyzję.

Forum pozostanie włączone jeszcze przez jakiś czas, aby każdy mógł się zapoznać z tą decyzją.

Pozdrawiam,
Luxus"

Opublikowano

Cieszy mnie zainteresowanie serwerem, mimo że jakiś czas temu została podjęta decyzja o jego zamknięciu :) Aktualnie trwają prace nad nowym silnikiem gry, który mam nadzieję przypadnie Wam do gustu :)

Pozdrawiam, Luxus.

PS. Serwer startował już jakiś czas temu i serio jego losy stają się legendą ^^

LBweb.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...