Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendMT2.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Farewell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=======================================================================

Słowem wstępu... Serwer LegendMT2 miał już wprawdzie swoją premierę jednak wypadła
ona bardzo niefortunnie. Jak obiecałem, serwer stanie na nogi i nastąpi to już niebawem.
Podczas odbytych beta testów nie stwierdzono poważniejszych błędów, a drobne
niedociągnięcia zotały poprawione. Jeśli chodzi o utracone SM'y podczas poprzedniego

startu to sprawa jest oczywista - każdemu, kto dokonał płatności, zostanie zwrócona

odpowiednia ilość SM (po uprzednim kontakcie ze mną). Mamy nadzieję, że dacie

nam jeszcze jedną szansę, której już nie zmarnujemy :)

Jeśli poniższa prezentacja nie zaspokaja Waszej ciekawości, to zachęcamy do zadawania

pytań w komentarzach. Każda aktywność jest mile widziana, zarówno pozytywna, jak i ta

negatywna. Każdy z Was znajdzie u nas kąt i będzie miał okazję budowania serwera

i atmosfery na nim razem z nami! Serdecznie zapraszamy!

=======================================================================

LINKI W SPOILERZE

zap1.png
zap2.png
zap3.png
zap4.png
zap5.png
zap6.png
zap7b.png

WERYFIKACJA

wer1.png
wer2.png

LBweb.png

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DiamondMT2 tylko dodane pare śmieci i zmienione na mapki ktore są jeszcze gorsze, serwer pewnie pod isa, chociaż już dałbym te maxymalne bony to by było git a nie pierrdolenie sie ponad miesiąc z jednym itemkiem

Opublikowano

Prezentacja niby opisane ładnie, ale jakaś skromna no i tak nie miła dla oka 7/10

Serwer taki stary się wydaje nie wiem czemu brakuje tu czegoś. Do tego te sety z pozmienianymi kolorami :(

Nie zagram, ale powodzenia.

837371446280124127260.png
Opublikowano

W sumie żadnych rewelacji. Zmieniłabym kolejność setów broni, a zbroje, ogólnie, to wybraliście najbrzydsze.  :s

Jak najbardziej popieram!

Myślę że np ta broń : 50467062160439991059.jpg  była by mega jako ostatni set dla Wojownika lub zamiast tego można pojechać po krawędzi i dać śmiercio jako ostatni set.

Tak Samo z dwuręcznymi, na ostatni set można by dać Ostrze Boga Smoków lub Pogromce? 

Sura zaś z kolei jako ostatni set broni miałby Święty.

Ninja jako najlepsza broń to Upiorna kusza i bezduchy lub nóż strumienia? (jeśli dobrze mówię)

A szaman mógłby mieć dzown taki jaki jest w prezentacji a wachlarz jako ostatni mógłby być Leżącego Smoka (biały) lub Ying-Yang Ten wygląda kozacko ;)

Było by MEGA ! Od razu klimat zyskał by dużo plusów ze względu na te sety. 

KTO ZA?!

@Edit : proponuje autorowi by zrobił ankiete, lub polubcie mój post ;)

Opublikowano

Wow ! bazując na samej prezentacji muszę przyznać, że fajnie się zapowiada. Na pewno zawitam :)

PS: Oby ten serwer nie startował 4 dni jak asca*ial bo straci w chuy ...

vnm1k.png

Opublikowano

jak mam odzyskać swoje sm'y jeśli doładowywałem je przez sm a sms'a dawno usunąłem bo chyba nikt nie trzyma takich rzeczy na pamiętką. pytam z ciekawości 

a i odnośnie tego miecza na wojownika to dla mentala na ostatni set POGROMCA BOGA SMOKÓW A JEDNORĘCZNĄ BROŃ TO ZROBIĆ MIECZ BARONA TO DOPIERO SA KLASYI BRONI :3

biały hwang przypomina mi power rangersa :D

Opublikowano

jak mam odzyskać swoje sm'y jeśli doładowywałem je przez sm a sms'a dawno usunąłem bo chyba nikt nie trzyma takich rzeczy na pamiętką. pytam z ciekawości 

a i odnośnie tego miecza na wojownika to dla mentala na ostatni set POGROMCA BOGA SMOKÓW A JEDNORĘCZNĄ BROŃ TO ZROBIĆ MIECZ BARONA TO DOPIERO SA KLASYI BRONI :3

biały hwang przypomina mi power rangersa :D

Wystarczy, że podasz numer telefonu, z którego wysyłałeś sms i nick swojej postaci po utworzeniu (PW do Luxusa na naszym Forum)

LBweb.png

Opublikowano

Wejdę, troche mi przypomina te stare klimaty, ale jednak to nie to samo, to co koledzy wyżej, źle dobrane sety.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Oczywiście zagram, żeby obczaić o co kaman, ale ogólnie serwer polecam, chociaż mam wątpliwości co do KU, które mogłyby nie istnieć, bo skoro są u handlarza to nie rozumiem po co je w ogóle dodaliście.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

1. Skille nie od razu na P? Szkoda.

2. Bojowiec? Szkoda.

3. Bony nie max? Szkoda.

4. Tarcze nie dual? Szkoda.

5. Sprawdzę choć wątpię bym został za dużo trzeba władować czasu na zabawę z podstawowymi rzeczami.. Rozumiem Medium/Easy ale czemu, aż tak drastycznie..

Opublikowano

1. Skille nie od razu na P? Szkoda.

2. Bojowiec? Szkoda.

3. Bony nie max? Szkoda.

4. Tarcze nie dual? Szkoda.

5. Sprawdzę choć wątpię bym został za dużo trzeba władować czasu na zabawę z podstawowymi rzeczami.. Rozumiem Medium/Easy ale czemu, aż tak drastycznie..

Moim zdaniem :

1. Fajnie, że są te skile tak zrobione. Oderwanie od expa, masz ksiązki u NPC idziesz i wbijasz, fajna opcja jak dla mnie :)

2. Bojowiec z tego co widzę to jest, otrzymujesz nawet księge boja na początek.

3. Bony też są okey, prędzej czy pózniej będą perfekty, jak dodania jescze tanie będą to szybciej będą te perfy, a jak nie to przynajmniej będą coś warte.

4. Tutaj nie wiem o co chodzi :)

5. Dobrze jest jak na taki serwer

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem :

1. Fajnie, że są te skile tak zrobione. Oderwanie od expa, masz ksiązki u NPC idziesz i wbijasz, fajna opcja jak dla mnie :)

2. Bojowiec z tego co widzę to jest, otrzymujesz nawet księge boja na początek.

3. Bony też są okey, prędzej czy pózniej będą perfekty, jak dodania jescze tanie będą to szybciej będą te perfy, a jak nie to przynajmniej będą coś warte.

4. Tutaj nie wiem o co chodzi :)

5. Dobrze jest jak na taki serwer

Pozdrawiam

4. Chodzi o to że na każdą klasę oddzielna tarcza.. Mogli dać 2 a nie 4..

Opublikowano

No gdzie 2 tarcze :D Na każdą klase jest dana tarcza. według mnie dobrze że są 4, bo wszędzie tak jest..

Opublikowano

Start jest dzisiaj o 20:00? Jest jakaś ekipa z ts3 do gry która przygarnie nowicjusza? Mam 23 lata

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...