Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendMT2.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Farewell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0info o starcie ... :/

Start dzisiaj o 20:00! :) W prezentacji jest podana data i godzina :)

kiedy bd można zakładać konta ??

szukam gildii z ts najlepiej 18+ :) gram w niebieskich

Konta można już zakładać :)

LBweb.png

Opublikowano

Ja niestety zagram jak będzie co najmniej 250 na starcie. Bez obrazy ale servery na których gra mało ludzi nie stoją długo, a ja szukam czegoś na dłużej

Jeżeli każdy będzie mieć takie podejście, to na starcie dużo osób nie będzie. Według mnie liczy się dobra zabawa. Jeżeli chcesz mieć pewny serwer to idź na global ; )

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Jeżeli każdy będzie mieć takie podejście, to na starcie dużo osób nie będzie. Według mnie liczy się dobra zabawa. Jeżeli chcesz mieć pewny serwer to idź na global ; )

az dam ci lajka

widzimy sie o 20 na chunjo 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

coś z reklamą ? podoba sie system ulepszen zbrojek, gdyby nie ta ostatnia zbroja to przypomina starą Pandore czy Elite­

Reklame masz w prezentacji na samym końcu :)

Opublikowano

Nic ciekawego startuje tryljard serwerów lepszych od waszego ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

W katalogu z grą po pobraniu jest jakiś plik o nazwie LegendMT2-patcher.exe , trzeba go uruchomić i jeszcze coś zaktualizować?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

No to pieknie czekamy jeszcze 30 minutek ;33 Jakby ktos szukal gildi (dobry mikro / po mutacji) too zapraszam na PW :)

Mam nadzieje ze start bedzie bez jakis wiekszych problemow :D

8999514546913221016689.png

Opublikowano

rozumem ale już się na wielu serverach przejechałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to pieknie czekamy jeszcze 30 minutek ;33 Jakby ktos szukal gildi (dobry mikro / po mutacji) too zapraszam na PW :)

Mam nadzieje ze start bedzie bez jakis wiekszych problemow :D

Napisałem odp ;).

A co do serwera planuje zagrać po 3 letniej przerwie spowodowaną nudą serwerów..

Let's go Open ! :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pomimo tych przykrych komentarzy up, i tak polecam i czekam. Nie zagrasz bo co bo syfff leci ? Daj spokój ludzie na Pandorze dawali sobie rade jakoś z tym.. Zbroje są wporządku, fakt że wygląda szamanka w niej jak śmierć ale widać będzie, że to ostatni set. Sztabki do eq odrazu ? Co to za problem wcisnąć sztabke na ziemi która jest większa od postaci ? Może jeszcze exp bota pod F5 wgrajcie, wtedy będzie cacy dla wszystkich.

NIE POLECAM, SYF, PODROBKA SERWERA METIN2-LEGEND.PL KTORY RUSZYL MIESIAC TEMU, NIE MIELI POMYSLU NA NAZWE I REKLAME TO ZROBILI TAKA BY KRASC GRACZY TYM SYFNYM SERWEREM.

ZYCZE NIEPOWODZENIA

Pewnie grałeś na serwerze osiągnołeś maksymalny level, eq perf, i znudziłeś się grą prawda? Nie wiesz nie oceniaj, nie grałeś ? Zagraj.

Opublikowano

­Po wyglądzie widać że może być to fajny serwer, wejdę i zagram. Będzie kiedyś jakiś ox?

Opublikowano

NIE POLECAM, SYF, PODROBKA SERWERA xxxx KTORY RUSZYL MIESIAC TEMU, NIE MIELI POMYSLU NA NAZWE I REKLAME TO ZROBILI TAKA BY KRASC GRACZY TYM SYFNYM SERWEREM.

ZYCZE NIEPOWODZENIA

Startowaliśmy już rok temu, a domenę LegendMT2 mamy od 2012 roku :D kto więc komu ukradł nazwę? :D

LBweb.png

Opublikowano

Serwer wygląda dosyć ciekawie wbije i zobaczę jak się gra. Takie małe pytanie jak to jest z dungeonami? Można wchodzić na nie samemu czy trzeba tworzyć grupę?

Opublikowano

Dodajcie 5 stron ekwipunku jakieś szybkie dungi i te inne pierdoły, jeden czas wszystykich dopalaczy (30min/1h) i maksymalną wartość i będzie cacy jak na taki serwer, + kd u handlarzy od razu na maksymalny + i wejscie 90% np :D tego brakuje najbardziej na tego typu serwerach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...