Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemanko Wieczorkiem ściągnę i obczaję :)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuję zaprzestania kłótni, oraz prefiks nie zostanie zmieniony. 

12. Temat musi zawierać prefix:

[EP1] - gdy publikujemy serwer z Epizodem 1
[EP2] - gdy publikujemy serwer z Epizodem 2
[EP3] - gdy publikujemy serwer z Epizodem 3
[Zapowiedź] - gdy chcemy zapowiedzieć jakiś serwer - czas, jaki zapowiedź może być otwarta to 2 miesiące.

Opublikowano

­

Tylko, że serwer już stoi, to dlaczego jest nadal zapowiedzią?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak zwykle doinformowana. 

Gdybyś poczytała trochę temat, w którym się udzielasz, dowiedziałabyś się, że serwer już wystartował, czyli nie jest to już zapowiedź, a prezentacja. Nawet był raport, ale co ja się tam znam.  :ninja:

Opublikowano

Jak zwykle doinformowana. 

Gdybyś poczytała trochę temat, w którym się udzielasz, dowiedziałabyś się, że serwer już wystartował, czyli nie jest to już zapowiedź, a prezentacja. Nawet był raport, ale co ja się tam znam.  :ninja:

Raport był na zmianę prefiksu, który tutaj nie obowiązuje. W takim razie proszę o podanie epizodu tego serwera, bo sama domyślać się nie będę. 

A Ty co, miła już przestałaś być, bo dostałaś co chciałaś? 

Opublikowano

As good as I understood, there must be one of them, but is there a rule which don't allow us to have those prefixes?

Update for 22/11/2015

We decided to add little NPC cash shop

Also fixed some small oversights.

Here are some screens:

4KEGf.jpg

mF6Gh.jpg

BYgrc.jpg

Opublikowano

No to pogralem trochę i czas na opinię.

Exp sp i drop konkretne, exp zajmuje sporo czasu co mi się bardzo podoba bo nie ma noobków którzy wbijają cap w godzinę, żeby coś zrobić trzeba się napocić. Gra nastawiona jest na teamplay, aż przypominają się stare czasy. Na plus jest to ze [HGM]Crexe często siedzi w Juno i odpowiada graczom na różne pytania. Administrator to konkretny człowiek, który wie co robi i dba o swobodę gry a także o grywalność.

Serwer nie poaiada takowych bugów, jedynie niedopatrzenia lub błędy w obliczeniach, natomiast jest to szybko naprawiane.

Co do uwag to na minus jest drop HS'ówale słyszałem że ma być to poprawione.

Serwer ogółem zapowiada się obiecująco, jeszcze kilka patchy poprawiajacych rozgrywkę i będzie supcio.

Opinia o serwerze jak najbardziej pozytywna, po administracji widać chęć dalszego rozwoju i pracy. Nie zależy im na pieniądzach jak większości serwerom tylko na stworzeniu dużej społeczności. Przez co chętnie słuchają opinii graczy i robią wszystko dla graczy.

Serwer ma przyszłość, ponieważ jest to trochę oderwnie od reszty serwerów i wołanie starych weteranów do powrotu. Graczy jest około 50 online, ale zapewne większość ludzi chce sprawdzić czy serwer będzie stabilny czy też nie. Zapewne po miesiącu będzie ogromny przyrost graczy. Jak najbardziej polecam serwer.

Ps. BoostedBronze rządzą!

Opublikowano

No to pogralem trochę i czas na opinię.

Exp sp i drop konkretne, exp zajmuje sporo czasu co mi się bardzo podoba bo nie ma noobków którzy wbijają cap w godzinę, żeby coś zrobić trzeba się napocić. Gra nastawiona jest na teamplay, aż przypominają się stare czasy. Na plus jest to ze [HGM]Crexe często siedzi w Juno i odpowiada graczom na różne pytania. Administrator to konkretny człowiek, który wie co robi i dba o swobodę gry a także o grywalność.

Serwer nie poaiada takowych bugów, jedynie niedopatrzenia lub błędy w obliczeniach, natomiast jest to szybko naprawiane.

Co do uwag to na minus jest drop HS'ówale słyszałem że ma być to poprawione.

Serwer ogółem zapowiada się obiecująco, jeszcze kilka patchy poprawiajacych rozgrywkę i będzie supcio.

Opinia o serwerze jak najbardziej pozytywna, po administracji widać chęć dalszego rozwoju i pracy. Nie zależy im na pieniądzach jak większości serwerom tylko na stworzeniu dużej społeczności. Przez co chętnie słuchają opinii graczy i robią wszystko dla graczy.

Serwer ma przyszłość, ponieważ jest to trochę oderwnie od reszty serwerów i wołanie starych weteranów do powrotu. Graczy jest około 50 online, ale zapewne większość ludzi chce sprawdzić czy serwer będzie stabilny czy też nie. Zapewne po miesiącu będzie ogromny przyrost graczy. Jak najbardziej polecam serwer.

Ps. BoostedBronze rządzą!

"Krótko" i na temat. Zgadzam się z Tobą. 

Polecam wszystkim bardzo serdecznie serwer ! 

ubh6c.png
Opublikowano

­Także polecam. Nie ma jakiś wydziwień na serwerze, a gra się na prawdę przyjemnie.

Jedyne czego brakuje, to tłumów. Ale sądzę, że się to zmieni :)

@PheZ Krótko haha :D Dobre :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zajrzę tam w najbliższym czasie.Bo prezentuje się ciekawie więc uważam,że warto będzie poświęcić trochę czasu aby zobaczyć jak się tam gra. :)

@Edit

Pograłem tam chwilę i teraz napiszę troszkę o tym serwerze.Grając tam przypomniało mi się jak kiedyś się grało na globalnym ^^ (no nie wliczając zbieranie PU co na globalnym było nudne i monotonne tutaj zostało to usunięte),poziomy wbija się ciężko dość nie jak na innych serwerach prywatnych gdzie praktycznie po tygodniu nie ma co robić,tutaj serwer zatrzyma nas na trochę dłużej,drop niebiańskich również jest dość prosty przez co można łatwo się dorobić (przynajmniej na daną chwile przez losowanie,ale ma zostać to lekko pozmieniane również na możliwość zdobycia Z2 (aktualnie jedynie za donate możliwe zdobycie),brak systemu vote co mnie osobiście się podoba (chodzi mi vote=cash),brak cash za czas w grze również jest to dobre rozwiązanie bo nie będzie pełno botów,gra tam już kilku polaków co dla osób które zawitają stąd może być dużym plusem.Administracja szybko odpowiada na pytania i chętnie udziela odpowiedzi co również jest dużym plusem.Serwer ma potencjał i cóż oby rozwijał się w dobrym kierunku to na pewno będę tam grał.

Opublikowano

Jak dla mnie ten serwer nie rozwija się ponieważ nie widać wielu graczy. Ogólnie serwer jest super, ale jak nie ma z kim grać to nawet super pomysł na serwer nie pomoże. Miejmy nadzieje, że Admin ogarnie to w końcu i coś z tym zrobi, bo szkoda byłoby stracić tak ciekawy pomysł. Teraz jest nadzieja bo wiele serwerów na których grało po 150+ osób upada więc jest z czego pozyskać ludzi. 

ubh6c.png
Opublikowano

Jak dla mnie ten serwer nie rozwija się ponieważ nie widać wielu graczy. Ogólnie serwer jest super, ale jak nie ma z kim grać to nawet super pomysł na serwer nie pomoże. Miejmy nadzieje, że Admin ogarnie to w końcu i coś z tym zrobi, bo szkoda byłoby stracić tak ciekawy pomysł. Teraz jest nadzieja bo wiele serwerów na których grało po 150+ osób upada więc jest z czego pozyskać ludzi. 

Ale problem jest w tym ze nie wszyscy lubia serwery typu hard/medium. Znam wiekszosc graczy ktorzy wala wbiv cap w dzien i sie bawic na arenie bo jesli nie wbija cap'a w max 2dni  , to wychodza z serwera :/

Opublikowano

Ale problem jest w tym ze nie wszyscy lubia serwery typu hard/medium. Znam wiekszosc graczy ktorzy wala wbiv cap w dzien i sie bawic na arenie bo jesli nie wbija cap'a w max 2dni  , to wychodza z serwera :/

No tak zgodzę się z Toba, że Raty tego priva są skierowane głownie pod graczy co lubią lvlować. 

Tak czy siak myślałem, że będzie więcej osób a tu lekkie zdziwko. 

ubh6c.png
Opublikowano

­W sumie to serwer dopiero co wystartował, więc nie ma co się dziwić, że jest mało graczy. Poczekajcie, aż serwer postoi miesiąc - dwa, wtedy wyciągajcie wnioski.

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na dzień dzisiejszy wygląda sytuacja z graczami online? Serv jeszcze się jakoś trzyma? Warto wbijać? Po 2-letniej przerwie od LC szczerze zastanawiam nad tym serwerem... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...