Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Po pierwsze - to jest POLSKIE forum, więc nie rozumiem dlaczego prezentacja jest cała po angielsku.

Ciekawe czemu Ci to nie przeszkadzało, gdy Gambit pisał po angielsku :)

Każdy może mieć swoje zdanie, jednym się podoba, drugim nie. Okaże się czy serwer będzie fajny gdy zostanie otwarty.

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do takiej krytyki, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. @Miyoshi nie rozumiem o co robisz problem skoro Gambit też pisał po angielsku lel.

Serwer jak już wspomniałem moze być warty uwagi, osobiście uważam że nie ma żadnych interesujących serwerów LC a z chęcią sobie zagram.

I teraz pytanko do ludzi ogarniętych, ktoś chętny na wspólną rozgrywkę? Pisać priv :p

Odkrywca
Opublikowano

bo z LC już nie chcę mieć nic wspólnego. :)

To po uj tu wchodzisz? :)

Co za zjebane babsko xD

Nie ma jak to mod za ssanie jaj^^ Z dwojga złego lepiej by było się BMW z jakims wieśniakiem wozić, niż mieć możliwość nadawania warnow na forum. Ale co kto lubi

Opublikowano

To po uj tu wchodzisz? :)

Co za zjebane babsko xD

Nie ma jak to mod za ssanie jaj^^ Z dwojga złego lepiej by było się BMW z jakims wieśniakiem wozić, niż mieć możliwość nadawania warnow na forum. Ale co kto lubi

Wchodzę tu żeby wyrazić swoje zdanie. Szkoda, że byłeś milszy, jak byłeś w redakcji LC.

Dla mnie LC się wypaliło i tyle. Ja do niego na pewno nie wrócę, a serwerowi nie wróżę długiego pobytu na rynku.  

Opublikowano

Po pierwsze - to jest POLSKIE forum, więc nie rozumiem dlaczego prezentacja jest cała po angielsku.

Po drugie - chociażbyście, k***a, na rzęsach stanęli nie odtworzycie klimatu starego Last Chaos, bo to już minęło. Nie rozumiem dlaczego tak bardzo staracie się kogokolwiek przekonać do swoich racji. Samo to już zniechęca do zajrzenia na serwer. Na ból dupy w związku z negatywnymi opiniami polecam maść. I tak nic Wam z projektu nie wyjdzie - jeżeli Wasz rekord online osiągnie 10 osób, to możecie iść świętować sukces. 

Słowem końcowym - na tym serwerze NIE MA NIC (przynajmniej wnioskując po tym, co zaprezentowaliście) specjalnego. Wszystko odtworzone kropka w kropkę. Poza tym graficzna strona prezentacji leży. 

Ogólnie 2/10, nie polecam.

Nie wiem, po co ludzie z takim nastawieniem jak ty wylewają swoje żale psując atmosferę w dziale. Są ludzie którzy się tym jarają, chociażby z sentymentu i mają nadzieje na jakiś dobry server. Krótko mówiąc zalecam nie płakać o tym jakie to lc jest złe i wyjście.

Opublikowano

Wchodzę tu żeby wyrazić swoje zdanie. Szkoda, że byłeś milszy, jak byłeś w redakcji LC.

Dla mnie LC się wypaliło i tyle. Ja do niego na pewno nie wrócę, a serwerowi nie wróżę długiego pobytu na rynku.

Nie wróżysz bo będziesz zerem? Bo nie ma komu lizać dupy o itemki? Ahh no teraz rozumiem, wszystko układa się w całość nie ma Gambita = nie ma lizania dupy = nie ma itemków.

Tak tu mowa o was @Karusia & @Miyoshi

Wypowiedziałaś już się na temat serwera, w takim razie co tu jeszcze robisz? Jak cię on nie interesuje to po co piszesz bezsensowne komentarze?

Pisałaś wcześniej o starych dobrych czasach.. tamte serwery to były niczym w porównaniu do starego extreme/destiny, 777 czy elite. To co Ty możesz wiedzieć o starych dobrych czasach?

Według mnie ten serwer ma potencjał bo skoro widać że administracja jednak zrobiła coś w dobrym kierunku, to pewnie pójdą dalej w te zmiany.

Edit:

Wsadź sobie w dupę te %, bo ja tu nie widzę nigdzie prowokacji do kłótni. Prowadzę tylko dyskusje :)

Opublikowano

Nie wróżysz bo będziesz zerem? Bo nie ma komu lizać dupy o itemki? Ahh no teraz rozumiem, wszystko układa się w całość nie ma Gambita = nie ma lizania dupy = nie ma itemków.

Tak tu mowa o was @Karusia & @Miyoshi

Wypowiedziałaś już się na temat serwera, w takim razie co tu jeszcze robisz? Jak cię on nie interesuje to po co piszesz bezsensowne komentarze?

Pisałaś wcześniej o starych dobrych czasach.. tamte serwery to były niczym w porównaniu do starego extreme/destiny, 777 czy elite. To co Ty możesz wiedzieć o starych dobrych czasach?

Według mnie ten serwer ma potencjał bo skoro widać że administracja jednak zrobiła coś w dobrym kierunku, to pewnie pójdą dalej w te zmiany.

Nie będę zerem, bo nie będę grać. :) Wymieniłam serwery, które zapadły mi w pamięć. Pominęłam 777, która chyba była najlepszym serwerem. (przez omyłkę nie napisałam)

Równie dobrze mogłabym stwierdzić, że Twoje komentarze są bezsensowne. Po prostu prowadzę z Wami dyskusję. (od tego jest forum)

Widziałam już wiele serwerów, które dobrze się zapowiadały, ale nie mało kto później się nimi zainteresował. 

Opublikowano

Nie będę zerem, bo nie będę grać. :) Wymieniłam serwery, które zapadły mi w pamięć. Pominęłam 777, która chyba była najlepszym serwerem. (przez omyłkę nie napisałam)

Równie dobrze mogłabym stwierdzić, że Twoje komentarze są bezsensowne. Po prostu prowadzę z Wami dyskusję. (od tego jest forum)

Widziałam już wiele serwerów, które dobrze się zapowiadały, ale nie mało kto później się nimi zainteresował. 

Ok, nie zagrasz. Zrozumieliśmy, nie musisz tego pisać po kilka razy, wpierając wszystkim, że to nie ma sensu bo serwer i tak upadnie, blabla. Nikogo to nie interesuje, uwierz, bo ludzie wchodzą do tematu żeby dowiedzieć się czegokolwiek o serwerze, a nie poczytać Twoje mądrości, zwłaszcza, że jeszcze nie wystartował.

Sama prowokujesz, a później wszyscy przez to łapią warny, czy te śmieszkowe bany. Gratuluję podejścia, moderatorze.

Ja już pobieram i wpadnę za te 1,5h. ^^

Opublikowano

Ok, nie zagrasz. Zrozumieliśmy, nie musisz tego pisać po kilka razy, wpierając wszystkim, że to nie ma sensu bo serwer i tak upadnie, blabla. Nikogo to nie interesuje, uwierz, bo ludzie wchodzą do tematu żeby dowiedzieć się czegokolwiek o serwerze, a nie poczytać Twoje mądrości, zwłaszcza, że jeszcze nie wystartował.

Sama prowokujesz, a później wszyscy przez to łapią warny, czy te śmieszkowe bany. Gratuluję podejścia, moderatorze.

Ja już pobieram i wpadnę za te 1,5h. ^^

Ja cały czas odpowiadam na Wasze posty. Prowokuję? Nie wiedziałam, że złe opinie prowokują użytkowników do oczerniania innych. Ja nikomu swojego zdania narzucać nie będę, bo nie o to chodzi. Po prostu nie rozumiecie, że na tym forum są osoby, które źle oceniają nowe serwery. I to Wy sami nakręcacie się tym, że ktoś ma odmienne zdanie. 

Imo sam fakt, że jest to "medium/hard" zniechęci ludzi. Ileż to było serwerów robionych na wzór siódemek, czy Destiny, które po miesiącu gryzły ziemię. 

Administratorowi nie życzę źle, fajnie by było, gdyby pojawił się serwer na miarę Genesis, czy Destiny, który ożywi dział i będzie miał XXX odpowiedzi. Ale moim zdaniem świat LC po prostu się wypalił. Nie bez powodu dział trafił do "cmentarzyska gier". 

Btw. moderatorzy nie są od pisania postów pod publiczkę. Mam prawo napisać swoje zdanie jakie by ono nie było.

Opublikowano

­

Ciekawe czemu Ci to nie przeszkadzało, gdy Gambit pisał po angielsku :)

Każdy może mieć swoje zdanie, jednym się podoba, drugim nie. Okaże się czy serwer będzie fajny gdy zostanie otwarty.

Napisać coś po angielsku, a napisać całą prezentację po angielsku, to dwie różne sprawy. Myślenie nie boli. ;)

Widzę, że stworzyło się już tutaj kółko wzajemnej adoracji. XDD

Co do takiej krytyki, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. @Miyoshi nie rozumiem o co robisz problem skoro Gambit też pisał po angielsku lel.

Serwer jak już wspomniałem moze być warty uwagi, osobiście uważam że nie ma żadnych interesujących serwerów LC a z chęcią sobie zagram.

I teraz pytanko do ludzi ogarniętych, ktoś chętny na wspólną rozgrywkę? Pisać priv :p

Wyjaśnione wyżej.

Opublikowano

Napisać coś po angielsku, a napisać całą prezentację po angielsku, to dwie różne sprawy. Myślenie nie boli. ;)

Widziałam na forum już różne prezentacje - niemieckie, również rosyjskie. Nie ma nigdzie w regulaminie zapisu, że MUSI ona być w języku polskim, a angielski jest na tyle prosty, że raczej każdy coś z tego zrozumie. Autor sam napisał, że jak ktoś chce, to może przetłumaczyć publikację. Nie wiem w czym widzisz problem.

Opublikowano

Skoro sie dla Ciebie lc wypalilo to skoncz sie tu pokazywac, nikogo nie interesuje Twoje zdanie.

Opublikowano

Skoro sie dla Ciebie lc wypalilo to skoncz sie tu pokazywac, nikogo nie interesuje Twoje zdanie.

Nie wypowiadaj się za wszystkich, chłopcze. XDD Poza tym mamy wolny kraj, wolność słowa, można wyrażać swoje zdanie. ;)

Opublikowano

­

Wyjaśnione wyżej.

Jak dla mnie to jedno, i to samo. Poza tym jak ktoś wyżej napisał, skoro razi Cię język angielski przetłumacz całą prezentacje. Bo nikomu innemu nie przeszkadza (:

Te wojny na MPC <3

Serwer ma większe szanse na przeżycie, ponieważ nie jest postawiony przez polaka.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­

Serwer ma większe szanse na przeżycie, ponieważ nie jest postawiony przez polaka.

Ja znałam tylko jeden serwer postawiony przez polaka, który z wiadomych przyczyn nawet nie miał szans żeby przetrwać.

Dla mnie sam fakt, że to serwer LAST CHAOS przekreśla możliwość osób online 30+. No nie okłamujmy się, nie mydlmy sobie nawzajem oczu - sama gra wypaliła się już. Są o wiele lepsze, nowsze gry. :) 

Ale w sumie ściągnęłabym jakieś dwa-trzy dni po premierze żeby zobaczyć jak się mają sprawy z ilością graczy.  :ok:

Opublikowano

Nie wypowiadaj się za wszystkich, chłopcze. XDD Poza tym mamy wolny kraj, wolność słowa, można wyrażać swoje zdanie. ;)

Od kiedy mamy wolność słowa? Lewaczki dalej żyją w złudzeniu.

Co do serwera dość ciekawy pomysł. Poczekamy może wypali. 

Deus vult

Opublikowano

Hello all, hope you enjoy our server. Today at night we will do little update, info about it will be on our home page.

I've request to moderator of Last Chaos here, could you change our prefixes to [Custom][Rebalanced][2015]Dream Last Chaos ofc in your language? If you do that, I'd be really grateful.

Opublikowano

Od kiedy mamy wolność słowa? Lewaczki dalej żyją w złudzeniu.

Co do serwera dość ciekawy pomysł. Poczekamy może wypali. 

Skoro uważasz, że nie mamy, to Ci współczuję. Ah.. no tak. Za Ciebie bóg przemawia. XDDD

Opublikowano

Skoro uważasz, że nie mamy, to Ci współczuję. Ah.. no tak. Za Ciebie bóg przemawia. XDDD

Jak chcesz to możesz żyć dalej  w alternatywnej rzeczywistości, ale nie się propagandy że istnieje wolność słowa, taka samo jak demokracja. O jaki Bogu mówisz? 

Hello all, hope you enjoy our server. Today at night we will do little update, info about it will be on our home page.

I've request to moderator of Last Chaos here, could you change our prefixes to [Custom][Rebalanced][2015]Dream Last Chaos ofc in your language? If you do that, I'd be really grateful.

Here moderator is a  noob. 

Deus vult

Opublikowano

max lvl 140 i byłoby super, dropienie rzeczy b6e daje największy fun :D, lub 165 lvl ale zmienić seale na te 75-137

Admin do max lvl 140, dropping b6e stuff giving the most fun at this game, and if you change seals on 165 stuff to max blue will be awsome, and the best priv ever.

Opublikowano

­Na razie wystarczy taki max lvl jaki jest, przynajmniej ja tak uważam :) Jeśli przybędzie więcej osób, i większa ilość będzie miała już maxa, to wtedy można podwyższać.

Nie ma to jak pojechać po Bogu. No gratuluję

@Miyoshi Mnie by uraził Twój post. Zastanów się kilka razy zanim coś takiego napiszesz, bo ludzie różnie to odbierają.

PS Zastanawia mnie czemu niektóre posty [spam] nie dostają warna.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­Na razie wystarczy taki max lvl jaki jest, przynajmniej ja tak uważam :) Jeśli przybędzie więcej osób, i większa ilość będzie miała już maxa, to wtedy można podwyższać.

Nie ma to jak pojechać po Bogu. No gratuluję

Czy ja gdziekolwiek OBRAZIŁAM boga? :v Napisałam tylko, że za niego przemawia bóg. Czytanie ze zrozumieniem nie boli, po raz kolejny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...