Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktoś tam wg gra ? widziałam z 5 postaci tylko na ch1 z czego 3 to botki a 2 to niemcy

Właśnie z ilością graczy jak na razie jest bardziej niż miernie i mimo nadziei wątpię żeby się coś zmieniło

Opublikowano

Serwer całkiem w porządku ale ze względu braku graczy (dosłownie) wieje nuda i pustka, a szkoda  -.-

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

­Ponieważ każdy gracz, który nawija w kółko "zagrał/a bym na hard/medium serwie" i tak pójdzie grać na easy, bo jest leniwy i nie chce się mu się expić/dropić.

(chociaż widziałam milion postów o tym). Smutna rzeczywistość.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kurcze mialem dluzsza przerwe i mam ochote pograc w takiego Lasta jak Dream wlasnie, lecz ta aktywnosc wrecz dobija :x

Znacie moze podobny serwer z wieksza iloscia graczy? Chodzi o to zeby nie bylo easy jak na wiekszosci innych serwerow.. :/

Opublikowano

­

Kurcze mialem dluzsza przerwe i mam ochote pograc w takiego Lasta jak Dream wlasnie, lecz ta aktywnosc wrecz dobija :x

Znacie moze podobny serwer z wieksza iloscia graczy? Chodzi o to zeby nie bylo easy jak na wiekszosci innych serwerow.. :/

Nie znam innego serwera tego typu. Każdy obecnie jest stawiany pod pvp i zarobek.

k1hvCVp.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja prognąłbym Was zaprosić jednak na to lc ;)

coraz wiecej ludzi sie przewija .

wrazie pytan zapraszamy do gildii : unique  najczesciej znajdziecie nas na k1

Pozdrawiam i zapraszam do wspolnej zabawy

Ja prognąłbym Was zaprosić jednak na to lc ;)

coraz wiecej ludzi sie przewija .

wrazie pytan zapraszamy do gildii : unique  najczesciej znajdziecie nas na k1

Pozdrawiam i zapraszam do wspolnej zabawy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś coś wie czy coś tu się dzieje?

Jakieś nowości czy coś?

Nowość taka, że server chyba już nie działa, bo strona nie chce współpracować :)

ubh6c.png
Opublikowano

Jakieś nowości czy coś?

Nowość taka, że server chyba już nie działa, bo strona nie chce współpracować :)

Wczoraj jeszcze pykała :P

Ten error to jakiś chwilowy pewnie, a co na serwie wiesz może?

Opublikowano

Jakieś nowości czy coś?

Wczoraj jeszcze pykała :P

Ten error to jakiś chwilowy pewnie, a co na serwie wiesz może?

Dawno nie grałem i tak szczerze to nie wiem. Sam byłem ciekaw co i jak, bo nie mam już clienta na kompie. 

ubh6c.png
Opublikowano

Jakieś nowości czy coś?

Ostatnio coś zaczęło się wreszcie dziać. Kilka dni temu mini-patch z lvl-cap'em (110lvl). W tym tygodniu według zapewnień administracji wchodzi trzecia część major-update. [HGM] i Admin są nawet widoczni ostatnio na serwie, więc raczej nie zamierzają porzucić swojego pomysłu, gdyby chcieli to już dawno by to zrobili.. Co do ludzi na serwie ostatnio kilku wróciło, ale nie ma tłumów. Jednak my nie opuszczamy serwera.

Osobiście zapraszam do polskiej gildii: unique

Jak na razie pokazujemy innym narodowościom że można tworzyć dobrze zgraną gildie.

Od jakiegoś czasu trzymamy MCS twardą ręką przed naszymi "przyjaciółmi" zza zachodniej granicy.

Jak masz jakieś pytania to pisz na priv albo w grze do:

-Polak

-amoc

-Kama

Jakieś nowości czy coś?

Strona i forum już działa. Chwilowy problem.

Opublikowano

To mówisz, że się opłaca wrócić?

Czy się opłaca to się dopiero okaże po długo oczekiwanym patchu. Od kilku dni widać że kilku "starych wyjadaczy" postanowiło wrócić. Pojawiają się także nowe osoby, których ostatnio nie było za wiele. Osobiście wierzę w ten projekt i zachęcam Cię do powrotu na stare, nie za łatwe, z nowymi rozwiązaniami LC. 

Opublikowano

Podoba mi się, że w końcu zrobili coś z cashem i dropią teraz tickety. Fajna sprawa bo zawsze można na coś uzbierać. 

ubh6c.png
Opublikowano

Podoba mi się, że w końcu zrobili coś z cashem i dropią teraz tickety. Fajna sprawa bo zawsze można na coś uzbierać. 

A z czego dropia? I w jakich ilościach, w sensie ile dają te kupony cashu?

Opublikowano

A z czego dropia? I w jakich ilościach, w sensie ile dają te kupony cashu?

Z każdego moba może dropnąc Ci cash kupon o wartości 10/50cash. Dropią co jakiś czas. Ale na 90lvl+ masz questy za te cash kupony

Opublikowano

1. Gdzie najszybciej expić?

2. Jak najszybciej zdobyć gold?

3. Jest możliwość głosowania za cash czy jestem ślepy?

4. Jakaś Polska gildia?

5. Jak z zaludnieniem serweru?

­Także polecam. Nie ma jakiś wydziwień na serwerze, a gra się na prawdę przyjemnie.

Jedyne czego brakuje, to tłumów. Ale sądzę, że się to zmieni :)

@PheZ Krótko haha :D Dobre :P

Pisałeś to 23 listopada 2015, dziś jest 1 marca 2016. Nie sądzę, aby coś się zmieniło. Aktualnie 14 osób online :/

­Także polecam. Nie ma jakiś wydziwień na serwerze, a gra się na prawdę przyjemnie.

Jedyne czego brakuje, to tłumów. Ale sądzę, że się to zmieni :)

@PheZ Krótko haha :D Dobre :P

Pisałeś to 23 listopada 2015, dziś jest 1 marca 2016. Nie sądzę, aby coś się zmieniło. Aktualnie 14 osób online :/

23udl52.jpg

Opublikowano

Codziennie jest 20-30 osob online i cash sie zdobywa przez specjalne tickety ktore dropia podczas expa 10 lub 50 cash. Jest polska gildia unique ktora ma MCS

Opublikowano

Ktoś posiada jakiś inny link, z którego można pobrać? Ponieważ z tego, który aktualnie jest podany niestety nie mogę.

23udl52.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...