Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już  padł Bo zalogować się nie idzie xD  Prezentacja może i fajna Ale nie ma podanych rat serwera 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Odkrywca
Opublikowano

Ale będe grał :D

Platyna i gold najładniej wygladają.

Ciekawe czy to bedzie Pay2Win, i jak z castem^^

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie i obiecująco. Już dawno nie było takiego dobrego a zarazem prostego pomysłu ponieważ każdy już te etapy w Last Chaos pokonywał, ale każdy lubi do nich wracać. Jak dla mnie raty mogą być nawet x1. Jestem przekonany, że na serwer wpadnie wiele osób i w końcu jest to priv na którego czekałem wiele miesięcy. Oby się udało i oby była rzesza osób online, bo koncepcja jest na 5+ w moim przekonaniu i odczuciu. 

Oczywiście prezentacja na wysokim poziomie bo już dawno nie widziałem, żeby komuś się tak chciało przygotować prezentację ( Mówię o twórcy z epvp ).

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia na serwerze 21 listopada :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Hmm.. Sounds good. I think I'll take a look.

I've question: what about cool down? Is that 100% or something has been chaneged?

And one more, how many time take gain level cap?

AND! OFC! Which episode is that? I'm asking because our 'awesome' moderstor is asking for the most important thing - episode! Fck new skills, new game style, ranking system, more important is episode. Omg..

Opublikowano

I've question: what about cool down? Is that 100% or something has been chaneged?

AND! OFC! Which episode is that? I'm asking because our 'awesome' moderstor is asking for the most important thing - episode! Fck new skills, new game style, ranking system, more important is episode. Omg..

Nie interesuje mnie jak będzie wyglądać rozgrywka, tylko zmiana tematu na właściwy prefiks.  :((

Odkrywca
Opublikowano

Juno wyglada na ep2 ze screenów, a gra pewnie ep3 i własne dodadki :)

Ogólnie patrzyłem cena cashu przyzwoita ciekawe jak to na gre będzie się przekładać. Ciekawe ilu wiernych fanów ten serwer przyciągnie i czy w końcu będzie się opłacało expić w party.

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam, z tego co wiem owner tego serwera jest bardzo doświadczony i nie ma dla niego rzeczy niemożliwych.

Opublikowano

Polecam, z tego co wiem owner tego serwera jest bardzo doświadczony i nie ma dla niego rzeczy niemożliwych.

To się okaże bo serwer najprawdopodobniej poddany będzie różnego rodzaju próbom :D

ubh6c.png
Opublikowano

At the start I want to say sorry, because I could take something wrong. (you know, google traslator)

Już  padł Bo zalogować się nie idzie xD  Prezentacja może i fajna Ale nie ma podanych rat serwera

Server haven't started yet. Rates are custom. (they're written on the home page)

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie i obiecująco. Już dawno nie było takiego dobrego a zarazem prostego pomysłu ponieważ każdy już te etapy w Last Chaos pokonywał, ale każdy lubi do nich wracać. Jak dla mnie raty mogą być nawet x1. Jestem przekonany, że na serwer wpadnie wiele osób i w końcu jest to priv na którego czekałem wiele miesięcy. Oby się udało i oby była rzesza osób online, bo koncepcja jest na 5+ w moim przekonaniu i odczuciu. 
Oczywiście prezentacja na wysokim poziomie bo już dawno nie widziałem, żeby komuś się tak chciało przygotować prezentację ( Mówię o twórcy z epvp ).
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia na serwerze 21 listopada :)

Thank you for that nice feedback. :)

Jaki to epizod?

You should ask which files. Those files are 2015.

There is no 100% cool down, and wont be. We've balanced system, where every class is "playable".
About time for gain cap level its really hard to define. For sure it depends from player's time.
And please, don't try to drama in this topic, we really dont like it. Relase is relase.

Juno wyglada na ep2 ze screenów, a gra pewnie ep3 i własne dodadki :)

Ogólnie patrzyłem cena cashu przyzwoita ciekawe jak to na gre będzie się przekładać. Ciekawe ilu wiernych fanów ten serwer przyciągnie i czy w końcu będzie się opłacało expić w party.

Juno is from ep2, but server is based on new files.

I'm really glad to see that some of you take a look to see our relase.
If you have any question, feel free to ask. I'll try to answer asap.
And thank you all for that nice feedback. :)

Opublikowano

­Ciekawe, ciekawe. Jeżeli serwer będzie wyglądać, tak jak jest opisany, będzie hitem. Dawno nie było tak dobrze zapowiadającego się serwera. Czyżbym wyczówała wielkie powroty starych graczy?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­Ciekawe, ciekawe. Jeżeli serwer będzie wyglądać, tak jak jest opisany, będzie hitem. Dawno nie było tak dobrze zapowiadającego się serwera. Czyżbym wyczówała wielkie powroty starych graczy?

Chyba dobrze węszysz bo ja już obiecuje swoją obecność i mam nadzieje, że zobaczę wiele starych mord :) 

ubh6c.png
Odkrywca
Opublikowano

At the start I want to say sorry, because I could take something wrong. (you know, google traslator)

Server haven't started yet. Rates are custom. (they're written on the home page)

I'm really glad to see that some of you take a look to see our relase.

If you have any question, feel free to ask. I'll try to answer asap.

And thank you all for that nice feedback. :)

So Ure the ADMIN? :D Nice to meet u dude. Im glad u came here to answer of this questions. It shows u want to get players etc.

Take this

ok.png

AND DONT MISS UP!! :D

Opublikowano

Nie wiem czym tu się zachwycać Zwykła prezentacja tylko kilka fotek więcej . Co do serwera Nie wiem czy to będzie hitem tak jak mówicie Bo nic nowego on nie wnosi w dziedzinie LC Takie jest moje zdanie 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nic specjalnego, prezentacja jak prezentacja. To, czy będzie hitem zdecyduje ilość osób, które zdecydują się zagrać. Ale miejmy na uwadze to, że LC się dawno wypaliło, i większa część "starych mord" nie ma zamiaru ściągać nowych privków, bo one się od siebie niczym nie różnią. A nowych graczy przybywa baaardzo mało. Ja nie zagram, bo z LC już nie chcę mieć nic wspólnego. :)

Opublikowano

Nic specjalnego, prezentacja jak prezentacja. To, czy będzie hitem zdecyduje ilość osób, które zdecydują się zagrać. Ale miejmy na uwadze to, że LC się dawno wypaliło, i większa część "starych mord" nie ma zamiaru ściągać nowych privków, bo one się od siebie niczym nie różnią. A nowych graczy przybywa baaardzo mało. Ja nie zagram, bo z LC już nie chcę mieć nic wspólnego. :)

Więc dlaczego jesteś moderatorem w tym dziale ? Jedynie psujesz tu atmosferę . . . Poza tym to nie wiem dlaczego zmieniłaś tytuł tematu na taki, regulamin nie zabrania dodawania prefixów, a jeśli jest, jaki powinien zawierać, powinnaś jedynie dodać "[Zapowiedź]", bez usuwania tamtych . . .

Mi się wydaje, że serwer jest w porządku, oby tylko nie było jakichś problemów z ddosami.

Opublikowano

Więc dlaczego jesteś moderatorem w tym dziale ? Jedynie psujesz tu atmosferę . . . Poza tym to nie wiem dlaczego zmieniłaś tytuł tematu na taki, regulamin nie zabrania dodawania prefixów, a jeśli jest, jaki powinien zawierać, powinnaś jedynie dodać "[Zapowiedź]", bez usuwania tamtych . . .

Mi się wydaje, że serwer jest w porządku, oby tylko nie było jakichś problemów z ddosami.

Na forum się dyskutuje, a ja powiedziałam swoje zdanie. Nie wszystko się musi każdemu podobać, a dla mnie LC się wypaliło i mogą nawet latające jednorożce wprowadzić - i tak to nie będzie to samo. Co do prefiksów - owszem, nie zabrania. Nawet nakazuje użycia jednego z czterech prefiksów. Polecam przeczytać regulamin: http://www.mpcforum.pl/topic/458951-regulamin-dziau-last-chaos-publikacje-serwerw

"wydaje, że serwer jest w porządku" - trudno coś stwierdzić, kiedy go się nawet nie widzi. 

Dla mnie stare, dobre LC kojarzy się z LC Shadow, Universe, Aio, Genesis, czy LCGenericName01. Inne są robione pod pieniążki, masowo tworzone, a zwykły szary gracz nie wie gdzie zagrać i potem jest multum serwerów po 30 graczy online. 

Prezentacja to nic innego jak nawtykane pisiont obrazków, które mają zachęcić graczy. Wgl. ranked system - co to, League of Legends? Smite? CS? A co widzicie specjalnego w mapach? Normalne mapy, które są na każdym serwerze. 

Opublikowano

Po pierwsze - to jest POLSKIE forum, więc nie rozumiem dlaczego prezentacja jest cała po angielsku.

Po drugie - chociażbyście, k***a, na rzęsach stanęli nie odtworzycie klimatu starego Last Chaos, bo to już minęło. Nie rozumiem dlaczego tak bardzo staracie się kogokolwiek przekonać do swoich racji. Samo to już zniechęca do zajrzenia na serwer. Na ból dupy w związku z negatywnymi opiniami polecam maść. I tak nic Wam z projektu nie wyjdzie - jeżeli Wasz rekord online osiągnie 10 osób, to możecie iść świętować sukces. 

Słowem końcowym - na tym serwerze NIE MA NIC (przynajmniej wnioskując po tym, co zaprezentowaliście) specjalnego. Wszystko odtworzone kropka w kropkę. Poza tym graficzna strona prezentacji leży. 

Ogólnie 2/10, nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...