Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herbatka - jakie są wasze ulubione?

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj! Weź do ręki ulubioną herbatę

Wszystko będzie w spoilerze. Jaką herbatę pijesz? Ile łyżeczek cukru? Masz ulubiony kubek? Jak tak to jaki? Kiedy pijesz herbatę (rano wieczór itp.)? Ile kubków i jakiej pojemności dziennie? Taki temat o herbatce xD.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pije herbatę owocową, słodzę miodem na oko, nie mam ulubionego, piję herbatę u kogoś w odwiedzinach lub wieczorem, zazwyczaj jeden zwykły kubek.

Opublikowano

Earl Greya najczęściej. Nic nie słodzę. Kubek czerwony. Piję po śniadaniu, po obiedzie i po kolacji. Czasem jeszcze kilka razy.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Yerba Mate i jakieś standardowe inne zielone herbatki, bez słodzenia, zdrowo, parę kubków dziennie. ;)

Opublikowano

Czarna (Saga), od czasu do czasu napiję się miętowej. Nie słodzę herbaty, niczego nie słodzę. Mam swój ulubiony kubek - świąteczny, z reniferkiem. :yay:

Piję kilka razy dziennie o różnych porach dnia. 

Opublikowano

Najlepsza to karmelowa, ale dzisiaj padło na wanilie z cytryną.

Poza tym to 3 łyżeczki miodu i dodatkowej cytryny (chory :v)

Herbate piję w sumie rzadko chyba, że przyjdzie choroba to czasami nawet 5 kubków dziennie (teraz leci dopiero 3 niestety)
Ulubionego kubka brak, biore co czyste xD

banner.jpg

Opublikowano

Zwykłą z Sagi, 2 łyżeczki cukru i łyżeczkę soku z cytryny, tak, duży czarny kubek t mobile, zazwyczaj 1 w środku dnia i 1 wieczorem.

Opublikowano

Lipton tropikalna, dosładzam domieszką cukru.

Pijam ją w wiadrze lub ewentualnie w misce

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nie spodziewałem się takiego zainteresowania. Dzięki♡♡♡

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Admin Cienia
Opublikowano

Zazwyczaj Lipton Yellow Label, Loyd Ceylon lub Saga (owocowa). Nie mam ulubionego kubka, w pracy używam "termicznego", natomiast w domu jest to zwykła szklanka. Dodaję niewielką ilość cukru (ok jedna łyżeczka).

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...