Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herbatka - jakie są wasze ulubione?

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale się ten temat rozwinął ;D Jedziemy dalej ;)

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lipton/Saga, czarny duży kubek z paskami białymi po bokach bo w małych nawet nie tykam herbaty, zawsze słodzę dwie-trzy łyżeczki nie więcej ani nie mniej. 

Opublikowano

Zielona herbata (sama) lub jakas czarna + cytryna czy miod (sok tez, ale nie taki sklepowy raczej), lubie czarna kawe, kawa z mlekiem tez spoko, ale byle mocna. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Herbata miętowa + jedna łyżeczka cukru.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

A ja piję malinową, taki smak z dzieciństwa i nie umiem się odzwyczaić. Sypię 1 łyżeczkę cukru i piję z kubka z herbem Arsenalu :)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@refresh

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Mam fioła na punkcie żywności, więc... piję różnie, ale w jeśli mam mocną ochotę to w tak:

1 Hetbatka, Melisa bez cukru, zaparzona wodą wysoko mineralizowaną, gdy woda ma mniej niż 40 C dodaję 3 łychy miodu ze spadzi drzew iglastych.

2 Herbatka taka sama...

3 natomiast to już Pokrzywa z Trawą Cytronową, reszta składników taka sama.

Ogólnie staram się nie przesadzać z ilością ziół, ograniczam je do dwóch mocnych herbatek i potem piję inne.

Opublikowano

Lipton lub Earl Grey, wyciśnięta cytryna (sporo), dwie łyżeczki cukru. Jeżeli jest miód, sok, to również dodaje. Nie mam ulubionego kubka, jeszcze nie trafiłam na idealnego. Kiedyś potrafiłam co chwilę robić herbatę i pić (wypiłam, to następna), a teraz może raz dziennie. 

Opublikowano

@refresh ;)

Opublikowano

@ref :)

Opublikowano

Piję malinową, czasem trafi się malinowo-truskawkowa itp. 3 łyżeczki, kubek "informatyka" z taką fajną grafiką co dostałem od znajomego na urodziny, piję 1 kubek lub więcej do kolacji.

Opublikowano

Odświeżamy :D ja malinowa z różnych kubków 2 łyżeczki cukru i zazwyczaj 2 dziennie ;)

Opublikowano

@refus ^~^

Opublikowano

Ja tam bardzo lubię popijać herbatkę malinową lub zwykłą. Czasami zwykła+mały kawałek cytryny. Do tego dwie łyżeczki cukru. Lubię pić z kubka, praktycznie 250ml.:v

@Edit

Jeżeli mówimy o herbatach, to chciałem się zapytać, czy coś się stanie jeżeli będę za dużo jej pił?

Powiedzmy kilka razy dziennie. xD

Opublikowano

Nie pijam zbyt często herbat, ale jak już piję to Earl Grey z Biedry, albo Liptona w kubku ze ślubowania o pojemności dwóch szklanek.  xD Do tego dwie łyżeczki cukru i sok z pigwy.

Opublikowano

Rzadko piję herbatę ale jesli już to zieloną i bez cukru. Pyszne <3

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Uwielbiam pić melisę z gruszką. Dwie łyżeczki cukru do tego. Przyjemny smaczek, polecam. =)­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...