Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie wnoszące do tematu? A to ciekawe, bo przedstawiam serwer z tej prawdziwej strony, bo na administracje nie ma co liczyć w tej kwestii.

No wejdź na serwer i daj znać, gdzie te 710 osób. Przy okazji wejdź również na byle jaki serwer globalny(pl) i co chwilę dostajesz pw z reklamą tego syfu. Idzie się wkurwić troszku, no nie? ;)

Administracja niby nie ma nic z tym wspólnego, ale jestem ciekaw komu by się chciało to g****o reklamować, na którym gra 200 osób max.

Po drugie, to ty nic nie wnosisz do tego tematu, bo przecież nie grałeś na tym serwerze i nie wiesz jak jest. ;)

Ch1 - 395 graczy

Ch2 - 111graczy

Ch3 - 95 graczy

Ch4 - 99 graczy

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej wrzucaj statystyki wyssane z palca. Kazdy, kto tu wejdzie do gry przeciez zobaczy, ze tu nawet 200 osob nie gra ;d Wrzucalem screeny, na ktorych sa wylaczone nazwy sklepow i po m1 biega max 50 osob.  :v Jakie multikonto? Chopaczku, jest to moje jedyne konto na forum od 2k10. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Serio? Chcecie kłócić się o ilość grających osób? Osobiście zacząłem jakieś kilka godzin temu i gra się bardzo przyjemnie. Ludzi rzeczywiście jest sporo, powiedziałbym, że jak wszędzie. 

Serwer co najważniejsze stabilny i z perspektywą. Fajnie, że jest sens gry, bo niczego nie zrobisz w kilka godzin.

Serwer godny polecenia! Zapraszam wszystkich ;)

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Bardziej mnie wkurvia to, że gdy wchodzę na pl'a, to wszędzie widzę na czacie o tej lesthii + boty piszące na pw i reklamujące to gówno. W serwer mam wyjebane, bo każda ogarnięta osoba wie, że Rafałek + jego ekipa to farmazony (popytajcie ludzi z topki) i osoby, które niczego nie potrafią zrobić dobrze, naobiecywali sourców i innych pierdół, a teraz się z tego nie wywiązują. Każdy post na fb lub forum, który jest krytyką w stronę administracji z automatu jest kasowany. 

iGu nie przesadzaj, że moich postów jest w tym temacie coraz więcej, bo zacząłem się tutaj udzielać znowu, jak zobaczyłem te śmieszne posty o ilości graczy online. ;)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Bardziej mnie wkurvia to, że gdy wchodzę na pl'a, to wszędzie widzę na czacie o tej lesthii + boty piszące na pw i reklamujące to gówno. W serwer mam wyjebane, bo każda ogarnięta osoba wie, że Rafałek + jego ekipa to farmazony (popytajcie ludzi z topki) i osoby, które niczego nie potrafią zrobić dobrze, naobiecywali sourców i innych pierdół, a teraz się z tego nie wywiązują. Każdy post na fb lub forum, który jest krytyką w stronę administracji z automatu jest kasowany. 

iGu nie przesadzaj, że moich postów jest w tym temacie coraz więcej, bo zacząłem się tutaj udzielać znowu, jak zobaczyłem te śmieszne posty o ilości graczy online. ;)

Gościu, to jak masz wyjebane, to nie wchodź więcej do tego tematu i przestań bełkotać, ty chyba nie masz życia prywatnego, tylko czekasz aż ktoś doda post i lecimy z hejtami, bo nie ma nic lepszego do roboty jak głupie komentarze pisać na mpc. Wyjdź do ludzi, może trochę ci się mózgownica przewietrzy. Najmniejsze psy najgłośniej szczekają.

Serwer póki co polecam, trochę już stoi, i "coś robią". Pozdro

Opublikowano

Gościu, to jak masz wyjebane, to nie wchodź więcej do tego tematu i przestań bełkotać, ty chyba nie masz życia prywatnego, tylko czekasz aż ktoś doda post i lecimy z hejtami, bo nie ma nic lepszego do roboty jak głupie komentarze pisać na mpc. Wyjdź do ludzi, może trochę ci się mózgownica przewietrzy. Najmniejsze psy najgłośniej szczekają.

Serwer póki co polecam, trochę już stoi, i "coś robią". Pozdro

O chuju złoty, to żeś mi dojebał. Jak już wspomniałem wyżej, zacząłem się udzielać w tym temacie po tym jak rtruszk wstawił nieaktualny screen z serwera, chwaląc się ile to jest graczy na serwerze, co jest dla mnie beką. Do tematu będę wchodził i będę ich tyrał, dopóki reklama tego syfu nie zniknie z pl'a, bo jest to bardzo wkurwiające. Nie mam życia prywatnego, bo udzielam się na forum? Do dzisiaj myślałem, że tak funkcjonuje forum. Weź się rozbiegnij i pierdyknij baranka w ścianę. " Najmniejsze psy najgłoścniej szczekają " - to ty jesteś randomem i plebsem, po drugie nikt tu nie szczeka, tylko wyraża swoją opinię o administracji. 
Teraz mi powiedz, co twoim zdaniem administracja tego serwera robi?  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

z komendy /w poprosze a nie jakies farmazony piszesz

Były juz 3-4 razy wrzucane. Radzę czytac zanim cos napiszesz.

Serdecznie zapraszamy na serwer ! :)

Poprosiłbym rownież administracje o interesowanie sie tematem aby pewne osoby nie nabijaly sobie tutaj tysięcy postów.

Pozdrawiam

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Serdeczenie zapraszamy do gry!

Dołącz do 790 graczy online w jednym momencie!

Screen z dnia: 03.02.2016 godzina 18:38

EiP6JYO.png

72PnAt4.png

Wy lepiej zróbcie ten update a nie pokazujcie jakieś stare ss z serwera.

kmr3.gif

Opublikowano

Wy lepiej zróbcie ten update a nie pokazujcie jakieś stare ss z serwera.

Screen jest aktualny z przed kilku godzin. Wystarczy odwiedzić serwer i sprawdzić.

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Screen jest aktualny z przed kilku godzin. Wystarczy odwiedzić serwer i sprawdzić.

No ja własnie odwiedziłem serwer i sprawdziłem. Ssy zrobione sprytnie żeby pokazać tłum sklepów i nic więcej - bo nikogo więcej na tym serwie nie ma niestety. Więc niezły troll, i niezły "chłyt makertingowy". 

Nie pozdrawiam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

No ja własnie odwiedziłem serwer i sprawdziłem. Ssy zrobione sprytnie żeby pokazać tłum sklepów i nic więcej - bo nikogo więcej na tym serwie nie ma niestety. Więc niezły troll, i niezły "chłyt makertingowy". 

Nie pozdrawiam. 

Aktualnie na serwerze jest 713 graczy online.

Pozdrawiam :)

vERk1M8.png

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Aktualnie na serwerze jest 713 graczy online.

Pozdrawiam :)

vERk1M8.png

Screen przedstawia ~35 sklepow i kilka osob, jest uciety i zamknieta minimapa... Gratuluje profesjonalizmu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale wy jesteście cebule ludzie.  :v

Nie gram na serwerze, nie znam administracji i w sumie to "loto mi to", że tak to ujmę, ale co wy za szopkę tu robicie?

Panowie prowadzą sobie biznes, zarabiają, a po co wy im robicie antyreklamę w temacie jakimś hejtem rodem z podstawówki?

Chcą, mogą to niech sobie zarabiają, Boże. Jacy ludzie są zawistni aktualnie, aż krew mnie zalewa.

Jeśli ich 'kłamstwa' oraz 'zaniedbanie serwera' będą rażące to ludzie sami odejdą bez waszego kółka wzajemnej adoracji, więc zluzujcie majty już i załóżcie swoje projekty, albo dalej siedźcie z dupami nic nie robiąc tylko nie uprzykrzajcie życia innym wielcy strażnicy prawa w dziale Metin2.  :v Wręcz wzorcowi rycerze.  xD

Nie myślcie też, że zabraniam wam oceniać serwer, ale zróbcie to tak, że napiszecie jeden post i wyjdziecie, a wy tutaj walczycie jakby to była wasza życiowa misja.. Że ludzie nic nie robią ze swoim życiem, a potem narzekanie, że w Polsce nigdy pracy się nie dostanie... No cóż, jak ktoś siedzi i tyra w kółko tylko serwery to tak jest.  :yay:

_____

Jak wygląda balans klas na serwerze?

Budowniczy
Opublikowano

oxmetin2.jpg

vLnjpiH.png

Dziś [tj. 02.05.16], o godzinie 19:00 odbędzie się krótka przerwa techniczno/organizacyjna, która potrwa około 30 minut.

Po przerwie odbędzie się konkurs OX o godzinie 21:00. Odbędą się 3 rundy OX.

Po przerwie zostaną uruchomione raty serwerowe 100% na 4h.

Za problemy przepraszamy i życzymy miłej nocy.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Ale wy jesteście cebule ludzie.  :v

Nie gram na serwerze, nie znam administracji i w sumie to "loto mi to", że tak to ujmę, ale co wy za szopkę tu robicie?

Panowie prowadzą sobie biznes, zarabiają, a po co wy im robicie antyreklamę w temacie jakimś hejtem rodem z podstawówki?

Chcą, mogą to niech sobie zarabiają, Boże. Jacy ludzie są zawistni aktualnie, aż krew mnie zalewa.

Jeśli ich 'kłamstwa' oraz 'zaniedbanie serwera' będą rażące to ludzie sami odejdą bez waszego kółka wzajemnej adoracji, więc zluzujcie majty już i załóżcie swoje projekty, albo dalej siedźcie z dupami nic nie robiąc tylko nie uprzykrzajcie życia innym wielcy strażnicy prawa w dziale Metin2.  :v Wręcz wzorcowi rycerze.  xD

Nie myślcie też, że zabraniam wam oceniać serwer, ale zróbcie to tak, że napiszecie jeden post i wyjdziecie, a wy tutaj walczycie jakby to była wasza życiowa misja.. Że ludzie nic nie robią ze swoim życiem, a potem narzekanie, że w Polsce nigdy pracy się nie dostanie... No cóż, jak ktoś siedzi i tyra w kółko tylko serwery to tak jest.  :yay:

_____

Jak wygląda balans klas na serwerze?

Balans postaci próbowaliśmy dobrać tak, aby każda postać miała szansę na dominację. I udało nam się :)

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Według mnie serwer pod względem wykonania jest chyba jednym z najlepszych serwerów aktualnie dostępnych. Póki co mam przerwę na serwerze ze względu braku czasu gdyż mam egzaminy w szkole natomiast od razu po przerwie wracam i śmigam na Lesthi. Moja cała ekipa gra i jest mega, wszystkim się podoba. Nie ma tylu nowosci, serwer nie jest przepchany gównami.

Polecam

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

lN00ouK.png

BCp8rP3.png

Wydarzenie to będzie zawierało 10 Tur. Odbędzie się 07.02.2016 o godzinie 18:00.
Zadaniem gracza jest odgadnięcie przysłowia które zawiera pomieszane literki, po czym odpowiedź wysłać na "czacie ogólnym - wołaj".

Kto pierwszy odpowie poprawnie wygrywa nagrodę.

Nagrody:

1 Tura - x30071084.png [Zaczarowanie Przedmiotu]

2 Tura - x1boss_box.png [szkat. Umarłego Rozpruwacza]

3 Tura - x130064.png [Magiczny Metal]

4 Tura - x1 80015.png [Kupon 100SM]

5 Tura - x15071084.png [Zaczarowanie Przedmiotu]

6 Tura - x10 71001.png [Zwój Egzorcyzmu]

7 Tura - money.pngYang [10.000.000]

8 Tura - x20071084.png [Zaczarowanie Przedmiotu]

9 Tura - x1570102.png [Fasolka Zen]

10 Tura - x1 70031.png  [broszura Szermierki]

EXTRA TURA keditbookmarks.png - Wybrany Kostium z IS.

Zwycięzcy:

1 Tura -
2 Tura -
3 Tura -
4 Tura -
5 Tura -
6 Tura -
7 Tura -
8 Tura -
9 Tura -
10 Tura-

11 Tura -

Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy.

Pozdrawiamy
Administracja Lesthia.eu

Administracja Lesthia.eu

Zapowiedź Serwera

Budowniczy
Opublikowano

Zapraszamy do like'owania, udostępniania oraz oglądania.

Zapraszamy również do gry na serwerze.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...