Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tyłek czy Cycki?

noIP

Cycki|Tyłek  

114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na co zwracasz większą uwagę?

• Na cycki
      22
    • Na tyłek
      92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tyłek ładny kształtny a potem dopiero cycki jędrne nie dużej wielkości.

Moje ostatnie dwie byłe były szczupłe, miały pierdolne cycki ale co z tego jak miały je obwisłe ._.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

obczajać zaczyna się od nóg, butów raczej i idzie się w górę, więc tyłek

jakby cycki były na kolanach to cycki xD

Buty najważniejsze xD Tyłek. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Cycki. 

W sumie to zawsze zaczynam od twarzy, potem cycki i na końcu ogólna figura lub to przed cyckami. Zależy co prędzej przyciągnie moją uwagę. xdd

denzel.png

Opublikowano

Ja na kobietę patrzę jako na całość. Fajny tyłek nie uratuje strasznej reszty, spaczona twarz potrafi zniszczyć najfajniejsze ciało, a gdy z dziewczyną nie da się pogadać też nie jest dobrze...

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Ja na kobietę patrzę jako na całość. Fajny tyłek nie uratuje strasznej reszty, spaczona twarz potrafi zniszczyć najfajniejsze ciało, a gdy z dziewczyną nie da się pogadać też nie jest dobrze...

Tu chodzi o to na co najpierw patrzysz. Kiedy widzisz przypadkową dziewczynę na czym zatrzymujesz wzrok ;D

Opublikowano

Oceniam ją jako całość i patrzę na całość. Ważne są proporcje, ciała, a nie konkretna jego część. Jeśli już miałbym coś wybrać to będą to...cycki :)

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Tu chodzi o to na co najpierw patrzysz. Kiedy widzisz przypadkową dziewczynę na czym zatrzymujesz wzrok ;D

to zależy jak długo nie jechałeś na ręcznym. 

Deus vult

Opublikowano

Dupcia :)

8026514472860381403521.png

Opublikowano

Najbardziej liczy się charakter - wnętrze, ale jak chodzi o randomowe dziewczyny, spotykane na ulicy: twarz, później tyłek > cycki, ale wiadomo, wszystko to jest w jakimś stopniu ważne :P

@Ups... Propsy za Distrubed xD

Opublikowano

dupa duza dupa!

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Tyłek, tyłek all the way. Zazwyczaj obczajam od dołu, więc nogi, tyłek, brzuch, cycki, twarz. A tak w ogóle, panowie, ja to nie wiem jak Wy po patrzeniu na dziewczyny na ulicy oceniacie ich charakter. :P 

Opublikowano

Jaki wy macie x-ray w oku, że udaje się wam zobaczyć cycki i pośladki, bo jak wiadomo kobiety to nie są niewolnice i chodzą normalnie ubrane...

Duża większość z was pewnie nigdy nie widziało na żywo kobiecych piersi i pośladków...

,,Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia."

~Tyrion Lannister

6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...